INTERIØR Plants

Klare vaser og blomster lige til døren

Der er ikke noget der giver liv i et hjem, som en vase med en blomst, en gren eller en buket. Her om vinteren sætter jeg ekstra pris at have lidt i vaserne, det giver liv i rummet. Inspirationen til dig i dag er derfor tidløse og moderne glasvaser, der fremhæver alt fra én blomst, en afskåret gren til en buket. Hvis du ikke kender GRØN GRØN, der leverer blomster på abonnement, kan du også læse om, hvordan de tilbyder friske blomster bragt til din dør hver uge.

Vaserne her er alle af klart glas – det giver mulighed for reflektion af lyset og lader en enkelt blomst eller gren gøre sig til som en buet eller stram linje gennem vasen. Alle er de eksempler på vaser, der kan indgå i boligen og være smukke både med og uden blomster.

Klare vaser og blomster lige til døren

 

Pallo vase designet af Carina Seth Andersson. Vasen kommer fra Skrufs Glasbruk i Småland. Den er mundblæst, smuk og tidløs. Jeg er ret vild med formen og ideen om kun et blad eller et par smukke allium løgblomster i denne. Den findes i 2 højder 42 cm og 33 cm. Kan bl.a. købes hos Heimelig Shop.

Apollo vase. Lille og elegant med den kuglerunde vase på glasfoden. Den mangler bare en blomst i ‘hatten’. Højde 15 cm. Købes hos Artilleriet.

Sarenga Vase fra Tine K. Også et eksempel på en mindre vase. Denne er formet som en hyacint, og er ret smuk i sig selv og selvfølgelig med blomster i. Højde 13, 5 eller i mindre udgave i 9 cm. Købes hos Tine K. Der findes et væld af flotte og enkle vaser i Tine K’s sortiment.

Tokyo vase, designet af Carina Seth Andersson. Vasen er fra Skrufs Glasbruk i Småland. En lille rund vase til at iscenesætte en enkelt blomst eller til spiring af en plante fra en avokadosten. Findes i højderne 15 cm og 13. Passer også til et fyrfadslys i bunden. Købes hos Heimelig Shop.

Kuglerund vase, fra SERAX. Lige til en lille blomst, måske til den sidste friske fra den store buket eller ganske enkelt en blomst fra grøftekanten. Ret så enkel og fin vase som vil gøre sig godt som en del af et tableau. Findes i højderne 8 og 10 cm. Kan købes hos Le Kiosk.

Vase vase fra Menu, designet af Norm Architects. En vase i en vase – et ret fint udtryk. Flot til buket eller med enkelt gren i. Højde 20 cm. Kan købes hos mitt hjem.

Glaskrukke fra House Doctor. Til den store buket eller forårsgrenene – måske til et blad fra din monstera plante, hvis du også er hoppet på trenden med denne retro plante. Højde 36 cm. Købes hos Roomsa

Willy vase, fra Louise Roe. Smuk og kraftig mundblæst vase fra Louise Roe. Perfekt til en potteplante eller en stor buket blomster. Findes i højderne 25,5 og 19,5 cm. Kan bl.a. købes hos Cahetu.

The Travelling Band har mange finde vaser i klart glas. De viste her er dog deres lanterner, som kombineret med de små fyrfadsstager skaber glas i glas, hvor det inderste er til vandet og den yderste giver form. Det giver et vælg af muligheder, der appelerer til din kreativitet og mulighed for fine stillebens. Kan købes hos The Travelling Band.

 

Klare vaser og blomster lige til døren

Billedet er fra The Travelling Band.

– og så er der det med blomster leveret lige til døren hver torsdag. Når jeg tænker nærmere over konceptet, synes jeg det er en helt vild god ide. Tænk at glæde sig selv og sin familie med en buket hver uge. Det er firmaet GRØN GRØN, der står bag den idé. Hver uge gør de sig umage med at overraske og inspirere dig med årstidens blomster. Buketterne findes i tre størrelser, og er alle stilfulde og farverige med førstekvalitets blomster fra Holland. Skal du på ferie, eller ønsker du at ændre fra en medium til en stor buket, så gøres det fleksibelt og nemt på din kundekonto.

Klare vaser og blomster lige til døren

Håber du blev inspireret til at finde vaserne frem, måske købe en ny og en buket til dig selv,
eller klippe et blad af din monstera plante og lade den stå skulpturelt.

 

Klare vaser og blomster lige til døren

Billedet er fra Heimelig Shop.

 

Klare vaser og blomster lige til døren
Artikel
Klare vaser og blomster lige til døren
Beskrivelse
Der er ikke noget der giver liv i et hjem, som en vase med en blomst, en gren eller en buket. Her om vinteren sætter jeg ekstra pris at
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply