DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Animeyed – Kunst

Jeg har fuldstændig tabt mit hjerte til den her kunstner. Jeg kan betragte hendes værker i timevis, det er så smukt et arbejde. Kreativiteten, sanseligheden og kontrasternen fascinerer mig og øjenkontakten med motivet rør noget i mig. Blikket er stærkt og med en lynende intensitet, drager det mig på en hypnotiserende måde.

Animeyed - KunstHun hedder Flora Borsi og er en ung kunster fra Ungarn. Flora bruger udsøgt fotomanipulation og skaber et gudesmuk og surrealistisk univers. Hun arbejder ud fra temaer med fokus på identitet, relationer, følelser og drømme. Hendes teknik og motiver skaber de smukkeste følelser fra begær og lyst til fortvivlelse og tab!

Animeyed - Kunst

Hun har gudskelov en webshop – den kan du se herAnimeyed - Kunst Animeyed - KunstAnimeyed - Kunst

Animeyed – Kunst
Artikel
Animeyed – Kunst
Beskrivelse
Jeg har fuldstændig tabt mit hjerte til den her kunstner. Jeg kan betragte hendes værker i timevis, det er så smukt et arbejde. Kreativiteten, sanseligheden og kontrasternen fascinerer
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply