INTERIØR Produkt og design (Interior design)

5 Crystal Darlings you have to own!

Vild med krystal? – Jeg er, og det er ikke bare fordi, det er et af top-3 materialerne du SKAL have i boligen, hvis du vil være med up front. Jeg har altid været vild med krystal, og jeg værner lige så højt over de ting jeg har arvet, lige indkøbt eller dem jeg har scoret på diverse loppemarkeder. Med denne kærlighed til krystal har jeg altid følt mig lidt “mormor-agtig” men det gør jeg ikke mere, for nu vil vi alle have krystal!

Her kommer 5 Crystal Darlings som jeg sukker over lige nu!

En krystal pære… er den ikke vild? Nu har vi været gennem en lang periode hvor pendler uden skærm – altså blot fatning og glødepære har været et ‘must’ i boligen, så er det da fantastisk, at vi endelig kan shine fatningerne lidt op med en smuk krystal pære. Den er lidt peberet vil jo dog tilstå, men  man får jo nærmest en ny lampe med i købet. Set her

De her customized vintage-lamper har jeg sukket over i snart 10 år. Og jeg er ikke færdig med at sukke, men det bliver jeg snart, for ENDELIG gjorde jeg det! Jeg besøgte Design by Us og udvalgte nøje de glas og rækkefølge der skal blive til min egen vintage-lampe… nu venter jeg bare på, at den bliver limet og gjort klar! Disse lamper bliver sammensat af vintage-glasskærme fundet på alverdens loppemarkeder. De bliver sammensat hos Design by Us dvs, at hver lampe er helt unik. Se mere her

Pssst… det er Camilla og jeg ( HØEG+MØLLER) der har stylet billedet her og vi er så stolte af det. Søren ( Inhouse Cph) har taget billedet. #ananasiegenjuice #sorry


Louise Roe har designet en efterhånden ret stor kollektion af glas, skåle, karaffel og vase af krystal. Jeg er fan, stor fan! Hun har virkelig formået at skabe lidt ny form og udtryk til de traditionelle krystal-glas vi kender.

Da Ballroom pendlen af Design by Us blev lanceret for godt og vel 4 år siden, blev den lynhurtig en darling blandt danskerne. Den dekadente lampe med guldkanter i et smukt sammensat udvalg af farver solgte ekstremt godt! Nu har firmaet så en ny Ballroom baby i ovnen… Crystal Ballroom! Den er da så fin og det lys den kaster af sig på væggen er magisk. Crystal Ballroom kommer til efteråret.

…. jeg kan naturligvis ikke lave et indlæg om Crystal Darlings uden at nævne Reflections! Her får du dekadence, drama og volume nok til at vække din indre diva. Jeg er jo så smaskforelsket i Andrea og Julie a.k.a Reflections krystal univers og denne vase er bestemt ikke en undtagelse!

5 Crystal Darlings you have to own!
Artikel
5 Crystal Darlings you have to own!
Beskrivelse
Vild med krystal? – Jeg er, og det er ikke bare fordi, det er et af top-3 materialerne du SKAL have i boligen, hvis du vil være med up
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply