INTERIØR

Uventet nyhed fra by Lassen


RIMM
by Lassen


Uventet nyhed fra by Lassen

Uventet nyhed fra by Lassen! Vi kender by Lassen primært for materialer som metal, tekstil og papir – derfor kom det helt bag på mig, da jeg i min mailbox fik nyheden om, at by Lassen lancerede RIMM -en lertøjs kollektion! Faktisk måtte jeg lige tjekke afsenderen en ekstra gang, men den er god nok.

Mogens Lassen var glad for planter og tegnede faktisk plantekasser, og hans betagelse af planter var en stor inspirationskilde for ham. Uventet nyhed fra by Lassen

De grafiske linjer, der er stærkt forankret i by Lassens DNA er naturligvis integreret i den smukke kollektion. Rimm er enkel og elegant, æstetisk og totalt underspillet, hvilket er så fint, for det giver plads til, at planterne kan få opmærksomheden.

Uventet nyhed fra by LassenMan får næsten lyst til lige at røre dem ikk? De ser så bløde og stoflige ud i glasuren! Serien rummer vaser, potteskjulere og gulvpotteskjulere. De er smukke enkeltvis, men i en gruppe (se øverste billeder) skaber de næsten en lille levende rytme.

Uventet nyhed fra by Lassen

Rimm kan købes fra februar og priserne starter ved 249,00 kr.

Uventet nyhed fra by Lassen Uventet nyhed fra by Lassen

Uventet nyhed fra by Lassen
Artikel
Uventet nyhed fra by Lassen
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply