DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) RUM OG INDRETNING

Smuk kunst til dine vægge

Silke Bonde har netop færdiggjort en smuk serie af 2 kunstprint specielt lavet til The Poster Club. De smukke værker er diskrete og lette i udtrykket, og derfor passer de ind hos de fleste. Visuelt skaber de en ro, og det er perfekt enten til dig, som er minimalistisk og ikke ønsker for meget nips og kunst på væggene, 0g til dig med masser af kunst i hjemmet, som måske har brug for lidt roligt input til at skabe samling på det hele. Jeg har selv masser af kunst, og jeg tænker nøje over at skabe en balance. Det gør jeg ved at mikse min “larmende” yndlings kunst med rolige, minimalistiske og lyse motiver.

Silke Bonde har haft stor succes med sine akvareller – Serien Blue Water blev taget rigtig godt i mod, så vi er glade for hun forsætter med akvarellerne. COVE og LEAF ME hedder værkerne og det er stærkt inspireret af naturen.

Hvert print sælges i limited editions á 300 stk. – Mere info finder du hos theposterclub.com

Om Silke Bonde
Silke Bonde er grafisk designer og kunstner med et bredt internationalt kendskab. Hendes æstetiske sans er gennemgående i hendes værker såvel som hendes visuelle univers. Silke arbejder ofte med naturen og dets nuancer og hylder det minimalistiske udtryk som vi kender fra den skandinaviske design scene. Hendes prints bliver i dag solgt i nogle af de mest anerkendte boligbutikker verden over.
Smuk kunst til dine vægge

“COVE” – Repræsenterer vigtigheden af vand og dets evne til at skabe liv

Smuk kunst til dine vægge

Smuk kunst til dine vægge

Smuk kunst til dine vægge

 

Smuk kunst til dine vægge

“LEAF ME” – Inspireret af de linjer og mønstrer, der findes i blade

Smuk kunst til dine væggeSmuk kunst til dine vægge Smuk kunst til dine vægge

Smuk kunst til dine vægge
Artikel
Smuk kunst til dine vægge
Beskrivelse
Silke Bonde har netop færdiggjort en smuk serie af 2 kunstprint specielt lavet til The Poster Club. De smukke værker er diskrete og lette i udtrykket, og derfor
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply