INTERIØR VÆRD AT BESØGE

Boligcious står bag ny Lookbook…

Jeg har kurateret indhold og skrevet 5 artikler for et helt nyt online magasin udgivet af Danish Furniture. Danish Furniture er brancheorganisationen Træ- og Møbelindustrien (TMI) nyhedskanal. Her kan du holde dig opdateret på alt, hvad der sker i Møbelindustrien.

Boligcious står bag ny Lookbook...

Jeg vil foreslå dig, der brænder for dansk design, og gerne vil opdateres jævnligt eller blot ønsker inspiration eller gerne vil følge lidt med, at signe op til Danish Furnitures nyhedsbrev. Nyhedsbrevet kommer en gang om ugen. Det er kort og kontant med gode billeder og en overskuelig tekstmængde. Her er en god mulighed for at holde sig opdateret på ganske få minutter. Du kan signe op her – Prøv det!


Danish Furniture – Lookbook by Boligcious


I magsinet går jeg tæt på 5 stærke tendenser! Jeg fokuserer bl.a. på reolernes come back, skulpturelt design, farven blå, lyd i lækker indpakning m.m. Jeg vil blive glad, hvis du vil kigge forbi. Læs det her

SNEAK PEEK:

Boligcious står bag ny Lookbook... Boligcious står bag ny Lookbook... Boligcious står bag ny Lookbook...

Boligcious står bag ny Lookbook…
Artikel
Boligcious står bag ny Lookbook…
Beskrivelse
Jeg har kurateret indhold og skrevet 5 artikler for et helt nyt online magasin udgivet af Danish Furniture. Danish Furniture er brancheorganisationen Træ- og Møbelindustrien (TMI) nyhedskanal. Her kan
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply