INTERIØR

Inspirations-magasin online nu!

Det er ca. 3 år siden jeg udgav mit sidste magasin – mange af jer husker nok – (det håber jeg i gør 🙂 – mit online magasin som de første par år hed Boligcious Lookbook, og derefter skiftede navn til Sohome. Jeg udgav 17 eksemplarer af magasinet og 5 eksemplarer af mandemagasinet Man Issues, i alt 22 magasiner. Jeg har faktisk savnet at lave magasiner, så da Design by Us kom til os hos HØEG+MØLLER med ønske om, at vi lavede et boligmagasin til dem i stedet for et katalog, var jeg fyr og flamme. Jeg meldte mig skarpt på banen som grafisk designer på hele magasinet og den sidste måned har jeg arbedjedet på det grafiske design og layout af hele Design by Us’ magasin. Jeg har virkelig nydt at processen, og det har overrasket mig hvor meget, jeg har savnet at lave magasiner, så hvor er det fedt, når vi får de her grafiske udfordringer af vores kunder!
(Alle billeder i indlægget her liner videre til magasinet, så klik løs)

Design by Us ønskede med deres magasin at inspirere til, hvordan man kan bruge deres design. De ønskede at byde alle interesserede velkommen ind i deres univers, i deres hood og ja helt med hjem i privaten. Derfor vil du i magasinet også komme hjem privat hos Casper (Sælger hos DbU) og Rasmus Larsson, stifter, ejer og designer af Design by Us, du vil få en rundtur i Nordvest, hvor vi også har studie (Camilla og jeg), faktisk deler vi gård med Design by Us og det er vildt hyggeligt. I magasinet finder du masser af nyheder, et indblik i hvordan Design by Us arbejder med tekstiler, du kommer på besøg på restauranter, hoteller og kontorer som Design by Us har indrettet…. der er masser at komme efter og det er helt gratis lige her

Jeg er så stolt af resultatet (I still got it!) som i næste uge også kommer som et fysisk eksemplar.
Det er Camilla og jeg, der har stylet alle billeder og Søren Staun der har fotograferet… #ananasiegenjuice 🙂

Nyd magasinet – God lørdag!

– – – –

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply