Kunst Mand til Mand

Lidt lækkert mandags-kunst

Det er ikke kun Malene, der skal have lov til at finde lækker og spændende kunst til væggen! I denne uge er jeg gået i krig med at finde noget maskulin kunst. Det nemme valg for mig ville være at gå efter et råt naturfotografi (store bølger, høje bjerge og alt det der), men så nemt skal det ikke være i dag. Jeg har nemlig fundet et unikt stykke 60×86 cm kunst fra den mest abstrakte skuffe som jeg finde. Det her værk måtte gerne hænge i min lejlighed.

Billedet er håndfarvet af tekstil designer Carrie Crawford, gennem en lang process. Resultat er det her flotte maleri.

//Oscar

Lidt lækkert mandags-kunst

Lidt lækkert mandags-kunst
Artikel
Lidt lækkert mandags-kunst
Beskrivelse
Det er ikke kun Malene, der skal have lov til at finde lækker og spændende kunst til væggen! I denne uge er jeg gået i krig
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply