DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Snail girl – Dagens Poster

SNAIL GIRL…er hun ikke kær? Hun ville være så fin på min væg eller på børneværelset. Jeg synes hun er yndig og original og mon ikke jeg kunne trylle mange sjove historier ud af denne illustration, som min lille dreng ville lytte nysgerrigt med på.

Snail girl er illustreret af Feeminds og du kan se mere her: FREEMINDS

Snail girl - Dagens Poster

SNAIL GIRL … isn’t she cute? She would be so fine on my wall or in my kids’ rooms. I think she is adorable and original and I’ll bet that I could come up with many funny stories just by looking at this illustration, stories that my little boy would enjoy.

Snail Girl is illustrated by Feeminds and you can see more here: FREE MINDS

Snail girl – Dagens Poster
Artikel
Snail girl – Dagens Poster
Beskrivelse
SNAIL GIRL...er hun ikke kær? Hun ville være så fin på min væg eller på børneværelset. Jeg synes hun er yndig og original og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Christina Balleby
    april 3, 2013 at 19:30

    Super fin og inspirerende blog du har. Er helt vild, med rigtig mange billeder, fra den side du linker til. Men kan se, den er fra USA. Har aldrig prøvet at købe noget i USA. Er det ikke noget med told… Tænkte om du havde nogle erfaringer, med denne hjemmeside, du vil dele ud af ;o)

    Mvh Christina Balleby

Leave a Reply