DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Vanessa – Dagens Poster

(for English recap scroll down)
Stine Hvids illustrationer taler til mig på flere forskelige niveauer, og det kan jeg rigtig godt lide. Med sine skønne dyr som hendes dejlige orangutang og pingvinen Booby, taler hun til barnet i mig og hun får mig til at smile, -også selv om man så pludselig får en fuckfinger af katten MR. Pink….

Jeg er vild med, hvordan hun kan spille på alle stemninger i hver sin illustration, og alligevel formå at have en tydelig DNA i sit arbejde. Hendes illustrationer er både cute, mystiske, smukke, dejlige, spændende, uhyggelige og nogle endda ubehagelige…. – og alligevel er det samme visuelle udtryk hun leverer de forskellige stemninger med!

I dag har jeg valgt smukke Vanessa (Paradis) her….

Vanessa - Dagens Poster

Stine Hvids illustrationer speaks to me on several levels, and I really like that. With her lovely illustrations like her sweet orangutan and the penguin Booby, she speaks to the child in me, she makes me smile….

I love how she expresses different moods yet maintain the same expression – There is a clear DNA in her work. Her illustrations are both cute, mysterious, beautiful, lovely, exciting, scary and some even unpleasant …. -all in the same visual impression but with different’s moods!

Today I have chosen the beautiful Vanessa (Paradis) illustration

 

 

Vanessa – Dagens Poster
Artikel
Vanessa – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply