INTERIØR Mand til Mand Uncategorized

Tid til en gyngestol!

 

Tid til en gyngestol!Denne lækre og elegante gyngestol er designet af den netop nyuddannet møbeldesigner Frederik Alexander Werner. Stolen er baseret på et design brief fra det danske designfirma MENU.

Gyngestolen er Frederiks afgangsprojekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, hvor han har designet stolen med udgangspunkt i hans egen unikke stil og formsprog samtidig med, at han har skulle tilpasse den MENU’s eksisterende designunivers.

Jeg synes i den grad, at Frederik har designet et moderne møbel, der ændrer opfattelsen af den gamle traditionelle gyngestol. Som i kan se på billederne passer den smukt ind i et råt, enkelt og minimalistisk hjem! Den stol kunne jeg virkelig godt tænke mig at se ude i butikkerne – wow!

//Oscar

Tid til en gyngestol! Tid til en gyngestol!

Billeder: Jonas Bjerre-Poulsen

 

Tid til en gyngestol!
Artikel
Tid til en gyngestol!
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply