INTERIØR

Boligens Bling Bling

KRYSTAL-KUNST

Jeg er SÅ lykkelig for mit arbejde i mit firma HØEG+MØLLER, fordi jeg sammen med min partner in crime Camilla Høeg får lov at lege med de fedeste kunder. Vi arbejder som stylister hver dag for den danske design-branche, og en af de rigtig sjove kunder er altså Reflections Copenhagen. Det hjælper naturligvis, at vi ELSKER deres smukke krystaldesign, men de to damer, der står bag, er vilde og super passionsdrevne. De lader os styre showet og lader os være kunstneriske. De stoler på os, og de kan mærke, at vi ved præcis hvilken vej de gerne vil hen. Disse billeder har vi lavet her i løbet af foråret og jeg er super stolt af dem. 

 

Julie Hugau og Andrea Larsson er kvinderne bag Reflections Copenhagen, og de to de kan virkelig noget med farver, former og sammensætninger. De balancerer virkelig kunsten at skabe elegante og modige produkter – de går lige til kanten og formår altså udfordre deres design, så det aldrig bliver vulgært, men forbliver elegant og dekadent. Jeg ser, at der er en del firmaer der efterligner deres design (desværre), men de når ikke de krystalkyndige damer her til sokkeholderne, fordi de firmaer slet ikke har den æstetiske sans der skal til, samt evnen til at formgive, så designet balancerer og fremstår let og elegant. 

 

Hvad siger du? Er det ikke smukke farvesammensætninger? Kan du forestille dig, hvordan disse stager og vaser skaber de smukkeste refleksioner på vægge og bordplader? Man kan sagtens samle flere stager sammen eller en vase og stage uden det bliver for meget, fordi Reflections Copenhagen både laver klare og mindre farverige stager, som skaber en lethed sammen med de farverige, som på billedet herover. 

Sammen med det ligeså seje og modige designbrand; Design by Us har Reflections Copenhagen designet en smuk bordlampe. Design by Us mestrer kunsten at skabe smuk, stemningsfuld og dekorativ belysning og med Reflections Copenhagens evner til at skabe magi med krystal, blev denne gude-smukke lampe til. 

Herunder får du lige en række af mine favorit-billeder – det er ingen sag at høste credit for styling, når man får lov at lege med så smukke designs. 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply