Gaveidéer (Gift ideas) Produkt og design (Interior design)

Nyt fra Kinfolk


KINFOLK NOTECARD COLLECTION
“THE WEEKEND”


En af de ting jeg elsker allermest ved magasinet Kinfolk, er deres sans for det visuelle – det gode motiv – det perfekte billede.

Nyt fra Kinfolk

Kinfolk er en enorm inspirationskilde for mig, og jeg elsker når magasinet dumper ind af brevsprækken.

I den tid jeg har læst Kinfolk, er der visse billeder fra magasinet, som står printet i min hukommelse, -billeder som jeg ofte bladrer magasinerne igennem for at genopleve. Jeg er ikke alene om denne følelse, det er jeg sikker på, og mon ikke det er en konsekvens af vores kærlighed til Kinfolk’s sans for det smukke billede, at de nu lancerer “Notecard Collection”?

Nyt fra Kinfolk

Tanken er, at NoteCard Collection bliver lanceret hvert halve år. Den første kollektion hedder “The Weekend” – Her opfordrer folkene bag Kinfolk dig til at tage en weekend på dine betingelser. Dyrk fællesskabet eller din alene-tid og sluk telefonen!

For hver kollektion bliver de mest populære billeder fra tidligere udgivelser udvalgt og trykt som smukke kort lige til at indramme eller sende til en du holder af. Nyt fra Kinfolk

Notecard Collection “The Weekend” – kan bestilles her

Nyt fra Kinfolk

Nyt fra Kinfolk

Nyt fra Kinfolk
Artikel
Nyt fra Kinfolk
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply