Produkt og design (Interior design)

jeg ønsker mig…

Juhuuu i morgen har jeg fødselsdag, og jeg har som sædvaneligt pinligt mange ønsker. Måske har du også fødselsdag lige om lidt, eller måske trænger du til at forkæle dig selv? Hvis det er tilfældet, så kan det være jeg kan inspirere dig med mine ønsker♥

jeg ønsker mig...

 

1. Spøgelser fra Arnhøj. Planen er at samle en hel flok. Jeg har to i forvejen og de savner selskab. Spøgelserne kan fx købes hos Decorateshop.dk – Neon farvede HAY viskestykker ville klæde mit køkken godt  – 3. pude med neon detaljer er fra House Doctor. Jeg fandt både puden og viskestykkerne hos Coolnordic.dk – 4. Bogen: “Were children sleep” er en helt fantastisk og tankevækkende bog af James Mollison. Han har rejst verden rundt og fotograferet børns soveveærelser. Fra den forkælede engelske pige til den fattige afrikanske dreng. Bogen kan købes hos: adlibris.com – 5. Jeg har en svaghed for sneakers, jeg kan ikke få nok. Disse er fra efteråretskollektionen, men jeg MÅ eje dem. – 6. Denne skønhed af en læderjakke by J.O.D. laves på bestilling af en irsk designer som jeg har fundet på Etsy.com (jakken er ved at blive syet til mig as we speak:-) En gave fra min dejlige kæreste) – 7. Finnsdottir’s smukke vase bliver jeg aldrig træt af. Fra Decorateshop.dk  – 8. HAY plus plaid, ikke fordi jeg mangler plaider, men fordi jeg er vild med den. – 9. Huse fra Applicata, jeg vil have en lille by. De kan købes hos: livingshop.dk

 

English: YAY… my birthday is tomorrow…. this is my wishlist♥

jeg ønsker mig…
Artikel
jeg ønsker mig…
Beskrivelse
Juhuuu i morgen har jeg fødselsdag, og jeg har som sædvaneligt pinligt mange ønsker. Måske har du også fødselsdag lige om lidt, eller måske træ
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  House of Bæk & Kvist
  januar 29, 2013 at 21:30

  Dejligt med ønsker – og hjertelig tillykke med i morgen

 • Reply
  monsterscircus
  januar 29, 2013 at 21:46

  Tillykke med fødselsdagen i morgen!!! Håber det blir en fantastisk dag! Åh den jakke har jeg haft i favorites i over et år nu, ville ønske jeg havde fødselsdag om lidt 🙂 nyd dagen, og håber den blir så dejlig 🙂

 • Reply
  Mette
  januar 29, 2013 at 21:59

  Lækre ting – meget inspirerende!
  Tusinde tillykker med i morgen. Jeg håber, du får en fantastisk dag med masser af hygge og gaver (selvfølgelig :))

 • Reply
  Ditte Buus
  januar 29, 2013 at 22:24

  Hej
  Tillykke med dagen imorgen. Håber du får en dejlig dag.
  Ift hay vuskestykkerne synes jeg de er mere pæne end funktionelle. Mine syger slet ikke.

  • Reply
   Malene Møller Hansen/ Indretningsdesigner
   januar 30, 2013 at 00:06

   Hej Ditte…. Jeg tænkte det nok, sådan er det næsten med alle viskestykker som er designer lækre….. kokke viskestykker kan ingen hamle op med. Ønsker mig dem dog stadig… dumt ikk? ha ha ha.
   Tak for din søde besked.
   Kh. Malene

 • Reply
  Anne Grand
  januar 30, 2013 at 08:43

  Tillykke med fødselsdagen. Håber nogle af dine ønsker går i opfyldelse 🙂

 • Reply
  Ö Islands Brygge
  januar 30, 2013 at 14:09

  Jamen hurra så :o)
  Hvis du ikke får den flotte Finnsdottir vase, men selv må til lommen, så har jeg også et fint udvalg her: http://oeinterioer.dk/finnsdottir-34
  Håber du får en god dag.
  Kh / Ö.

 • Reply
  Pernille | illustrafil
  januar 30, 2013 at 20:12

  K****ft, den jakke er fed! Den kan man måske godt nå at spare sammen til inden det bliver varmt nok til at man kan have den på 🙂 Tillykke med fødselsdagen! Fiiine ønsker!

Leave a Reply