Produkt og design (Interior design) Uncategorized VÆRD AT BESØGE

Griffenshop: Dansk – bæredygtigt og toplækkert design!

 

Griffenshop: Dansk - bæredygtigt og toplækkert design!I går besøgte jeg Griffenshop, som selvfølgelig ligger i Griffenfeldtsgade på Nørrebro. Ejeren af butikken og designeren bag butikkens interiør hedder Lotte Nørregaard. Lotte er egentlig udannet arkitekt, men startede for 2 siden med at designe møbler. Det startede meget stille og roligt med et bord af gangen, og når det var solgt blev et nyt designet.

 

 

Mormor sofaborde

Stærkt inspireret af farverne og mønstrene fra mormorens arvestykker, kom idéen om at designe en serie moderne borde med associationer til mormors kolonihave

Resultatet er en skøn og uhøjtidelig serie sofaborde i forskellige farver, størrelser og højder. Fede støvede farver, som giver en dejlig stemning og rå ubehandlede borde som man selv kan behandle eller arbejde videre på.

Lottes design bliver produceret i Danmark, faktisk bliver hendes borde skåret i nabobutikken. Griffenshops design er bæredygtigt i et lækkert skandinavisk formsprog.

Griffenshop: Dansk - bæredygtigt og toplækkert design! Griffenshop: Dansk - bæredygtigt og toplækkert design!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Griffenshop er en lille hyggelig butik, som dufter lækkert af træ. Det er svært ikke at lade hænderne løbe over de lækre bordflader. Udover bordene finder du også dekorative bogstaver til væggen, børnemøbler, en fed loungestol og meget mere.

50% rabat lige nu!

Udover mormor bordene faldt jeg også for børnebordet. Jeg må muligvis forbi shoppen igen, og der skal ikke gå for lang tid, lige nu kan du nemlig score 50% rabat på ALT i shoppen. Tilbuddet løber til og med den 18/4-2013, så vent ikke for længe!

Besøg Griffenshops hjemmeside og se alle de skønne designs, priser og muligheder: http://www.griffenshop.dk/
Griffenshop: Dansk - bæredygtigt og toplækkert design!Griffenshop: Dansk - bæredygtigt og toplækkert design!

 

 

 

 

 

 

 

 

Cool Danish design with strong Scandinavian expression designed by the Danish architect Lotte Nørregaard. Lotte’s design can be purchased at her store: Griffen Shop, Griffenfeldt Gade 20, Copenhagen N.

Right now you can get 50% off everything in her shop. Lotte’s popular “Grandmother” tables are inspired by her grandmothers furnitures. All designs are sustainable and the products are actually produced in the shop next door. Check Griffen Shops products at www.griffenshop.dk where you also will find beautiful furniture for children etc.

Griffenshop: Dansk – bæredygtigt og toplækkert design!
Artikel
Griffenshop: Dansk – bæredygtigt og toplækkert design!
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply