Blog TAKE OVER Uncategorized

Besøg ViSSEVASSE på Bryggegården

Malene og Maria fra Boligcious var på besøg for en måneds tid siden i forbindelse med et netværksarrangement. Malene spurgte hvorfor jeg dog ikke havde inviteret Boligcious på besøg noget før…Well, Malene…Selvfølgelig skal dine læsere da se hvordan vi har indrettet os.

Så kære Boligcious læser: Hjerteligt velkommen til ViSSEVASSEs lokaler i Bryggergården på Amager.

Vi er en lille virksomhed med et stort bankende hjerte for det grafiske og simple formsprog. Vi har ikke boet her så længe. Fik nøglerne til lokalerne i foråret. Da vi så lokalerne første gang var vi helt solgt…og dog lidt tøvende. For der skulle laves en del før vi kunne flytte ind. Vi tog en dyb indånding og brugte en del tid på at istandsætte og bygge om.

Lokalerne som er160m2 bruger vi til kontor, showroom, lager og pakkeri.

Bryggergården er en stor gård fra 1749, som ligger ned til Øresund, lige ved siden af Den Blå planet. Den gule gamle gård rummer både private boliger, små virksomheder, en fantastisk lejlighed kaldet “kongelejligheden” som bruges til photoshoots m.m. og den charmerende cafe “Kystens Perle”

Besøg ViSSEVASSE på Bryggegården

 

Køkkenet som også bruges som mødelokale har fået sart lyserøde gulve.
Roomdivideren er lavet af tværgående lægter og sisal natursnor, som er snurret omkring skruer, i et symmetrisk mønster. På væggen har vi sat valnøddefiner.

Besøg ViSSEVASSE på Bryggegården

Køkkenbordet har Karsten Noel bygget af tre lange massive brædder fra Genbyg. Døren med de blyindfattede ruder, har super fine farver når solen rammer glasset. Bag de sprossede ruder har vi lager.

Rummet her, er brugt ved sidste photoshoot. Gitte Christensen fra Objects & Use er min faste stylist når der skal skydes billeder. Jeg elsker hendes sans for botanik og styling. Vi har kendt hinanden siden 2001 hvor vores ældste døtre startede på den samme skole. Sammen har Gitte og jeg Designmarkedet LOFT bazaaren, som afholdes for 4. gang 6 & 7 September. Her kan du købe boliginteriør, plakater og den slags direkte fra ca. 40 designere. Læs mere på facebook og instagram.

Besøg ViSSEVASSE på Bryggegården

Her er min plads… Måske skal jeg lige præsentere mig selv. Jeg hedder Dorthe Mathiesen, og det er mig som tegner plakaterne. Karsten Noel som blandt andet står for salg, service og produktion gemmer sig bag den store stolpe. I dag er han meget tynd. Sammen udvikler vi nye produkter og ideer. Privat har vi holdt sammen i mange år. Havde vi giftet os første gang vi kyssede hinanden, kunne vi nok have holdt sølvbryllup nu….Vi bor på Amager 10 minutters cykeltur fra Bryggergården, sammen med vores 3 makreller Ronja, Tilla og Vilde.

Besøg ViSSEVASSE på Bryggegården

Vi har en svaghed for at mixe loppefund med nyere design. Karsten har en fortid som rekvisitør og scenograf, og har altid lige set noget fedt et sted… En af vores favorit butikker med den slags er Smukt Brugt og Leben Cph på Amagerbrogade . Og Frou Frou som er en netbutik. Min mor har altid haft mine søskende og jeg med på markeder, og når vi besøger mine forældre skal vi altid lige en tur forbi de lokale loppemarkeder. Her finder jeg gamle bøger og andet som inspiration til mit arbejde.

Besøg ViSSEVASSE på Bryggegården

Her ses to KBNHVN plakater. Botanisk have og Dronning Louises bro. Begge steder er nogle af vores yndlingssteder i byen. Gulvlampen til højre er jeg særlig glad for i denne tid. Den har forstørrelses glas i midten, og gennem dette kan jeg nørde helt igennem med detaljerne når jeg kigger på botanik og den slags. Jeg tegner i øjeblikket på en nye plakatserie, som kræver at jeg bliver helt dus med strukturen i nogle bestemte vækster. Plakatserien kommer i handlen August/September

Besøg ViSSEVASSE på Bryggegården

 

Vores lokaler ligger på 1. sal, så det er dejligt at den gamle vareelevator stadig kan bruges. Og endda direkte ind i vores lokaler. Den store dør og træbeklædningen er nogle af de fine detaljerne i lokalerne, der ikke er rørt da vi satte lokalerne i stand.

Besøg ViSSEVASSE på Bryggegården

Her er et udsnit af pakkeriet hvor plakaterne ligger i separate hylder så de ikke mixes sammen. Det er ren familie dynasti her hos ViSSEVASSE… Vores ældste datter Ronja som er 19 år, styrer webshoppen sammen med hendes kusine Charlotte og barndomsveninden Mille. Herfra sendes også ud til vores ca. 60 forhandlere. Webshoppen har altid åbent på denne adresse www.vissevasse.biz. Her kan du se nærmere på alle motiverne. Webshoppen har altid alle motiver og størrelser på lager. Du er også velkommen til at komme forbi og hente dine varer selv – og vi rammer også gerne din plakat ind.

Kontoret har som udgangspunkt åbent hver dag fra 10-16. MEN HUSK: Kontakt os altid inden, så du er sikker på at vi er her. Så har vi varerne klar til dig når du kommer.

Følg ViSSEVASSE på Facebook og Instagram, her poster vi når der er nyt og når der er give-aways og den slags.

Tak fordi du kiggede med!

Dejlig sommer til dig og dine

Dorthe Mathiesen

 

Du kan følge Dorthe på Instagram og Facebook. Er du interesseret i et besøg i webshoppen klikker du bare her

 

 

 

Besøg ViSSEVASSE på Bryggegården
Artikel
Besøg ViSSEVASSE på Bryggegården
Beskrivelse
Malene og Maria fra Boligcious var på besøg for en måneds tid siden i forbindelse med et netværksarrangement. Malene spurgte hvorfor jeg dog ikke havde inviteret Boligcious
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply