DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Overflod – Dagens Poster

Julie Rose Rahbek er 23 år og bosat i København. Hun laver collager med udklip fra bøger, magasiner og aviser. Alle collager er håndlavede. Jeg er ret vild med sammesætningerne, og den teknik Julie bruger. Sammensætningerne af flere billeder i strimler giver en cool dobbelteffekt, som jeg finder meget spændende.

Mit valg af Dagens Poster har jeg valgt, fordi jeg synes der er behov for at smadre det glansbillede der bliver tegnet af kvinder, og give plads til alle typer og omfavne mangfoldigheden. Her ser vi en smuk pige, det er ved at lære at svømme.

Se flere af Julie’s collager her
Overflod - Dagens Poster

Overflod – Dagens Poster
Artikel
Overflod – Dagens Poster
Beskrivelse
Julie Rose Rahbek er 23 år og bosat i København. Hun laver collager med udklip fra bøger, magasiner og aviser. Alle collager er håndlavede. Jeg er ret
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Maria
  maj 6, 2015 at 20:27

  Meget flot collage arbejde 🙂

 • Reply
  julie rose rahbek
  juni 2, 2015 at 11:32

  hej!
  mange tak for de fine ord!
  interessant at læse dne betydning du får ud af collagen:-)
  KH

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 2, 2015 at 22:51

   Selv tak, det er jeg glad for du synes:-)
   Kh. Malene

Leave a Reply