DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Coffee – Dagens Poster

(For English recap scroll down)

Jeg er ret stor fan af Mikel Nilsson. Jeg elsker hans skæve univers og hans originalitet. Jeg har længe haft et crush på dette print ‘Coffee’, men min lillebror købte det for snuden af mig… Damn! Vi kan jo ikke begge have det hængende, sådan er det bare.

Hvis du også synes godt om det skønne print, kan du nå at købe det endnu. ‘Coffee’ trykkes i en limited edition på 150 stk. Hvor mange der er tilbage aner jeg ikke, men jeg ville ikke vente for længe, tænk hvis nogen kom dig i forkøbet (hader bare når det sker:-))

Kan købes hos Artelimited.com – her kan du se flere af Mikel Nilssons værker.

Coffee - Dagens Poster
I’m a pretty big fan of Mikel Nilsson. I love his quirky universe and his originality. I have had a crush on this print ‘Coffee’ for a long time now, but my brother bought it right under my nose … Damn! We can’t both have it, that’s not cool, so I’m just enjoying looking at it when I visit brother.

If you also like this art work ‘Coffee’ it can be yours. It is printed in a limited edition of 150 pieces.

Available at Artelimited.com – here you can see more of Mikel Nilsson’s works as well.

Coffee – Dagens Poster
Artikel
Coffee – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply