Badeværelset -(Bathrooms)

Så giv mig dog lidt MIG-TID!

Indlægget er sponsoreret af Invita, skrevet frit fra leveren af Malene Marie Møller. 

Så giv mig dog lidt MIG-TID!

Drømmer vi ikke alle om et fristed? Et sted hvor vi kan være alene, slappe af og pleje os selv? De sidste mange år har vi revet alle væggene ned i vores hjem og skabt store dejlige åbne rum, hvor vi kan være sammen som familie hele tide…. HELE TIDEN! Er det bare mig, der får lidt nervøse trækninger ved dette udsagn? Misforstå mig ikke, jeg ELSKER at være sammen med min familie, og jeg elsker vores åbne hjem, men, men, men jeg er jo også andet en kæreste, veninde, svigerdatter og mor… jeg er også Malene, og jeg har brug for ro, brug for ikke at være tilgængelig heletiden. Det eneste sted man kan være 100% alene er på badeværelset – har du tænkt over, at det er det eneste rum, hvor det er okay at låse døren? – jomindre du er teenager naturligvis, så er det at låse døren til sit værelse jo nærmest helt naturligt, men forstil dig at du gik i soveværelset og låste døren…. hmmm det ville være mærkeligt ikk? – Med denne tendens er begrebet MIG-TID opstået, og det er det jeg oplever de nye badeværelses tendenser handler om.

Så giv mig dog lidt MIG-TID!

 

En ud af fem ønsker sig et nyt badeværelse, og det hænger nok sammen med, at hver anden dansker har et badeværelse, der har mere end 10 år på bagen. Det viser ny analyse fra Voxmeter. Badeværelset er ’det dyre rum’ at renovere, men det behøver ikke koste en formue at friske det op.

”Mange danske badeværelser er gamle og slidte, og derfor drømmer mange om et nyt, men alligevel bliver renoveringen af badeværelset tit ved snakken. Det hænger nok sammen med, at vi har et billede af, at det er frygteligt dyrt at få ordnet badeværelse. Sådan behøver det bare ikke at være. Ofte kan man komme rigtig langt med at skifte badeværelsesmøblerne, give væggene en overhaling og skifte håndklæder og andre ting – og det koster ikke en formue,” siger marketingdirektør Helle Fyllgraf fra Invita.

Så giv mig dog lidt MIG-TID!

Mit drømme badeværelse har sort bejdsede underskabe. Disse fra INVITAS serie Trendline er elegante, jeg er vild med de rene linjer og træets synlige struktur som gør looket mindre hårdt.

For at få luft under danskernes badeværelsesdrømme har Invita her i foråret særligt fokus på badeværelsesmøbler og rådgivningen om, hvad der passer godt til det enkelte badeværelse – stort eller lille – totalrenovering eller ’ansigtsløftning’. Oveni kan badeværelsesmøblerne i foråret betales over to år uden meromkostninger i forhold til at købe kontant.

Så giv mig dog lidt MIG-TID!

Din egen LOOKBOOK – Saml din inspiration ET sted

INVITA går all in for at opfylde dine drømme og behov, når det gælder badeværelse og køkken. På Invita.dk kan du oprette en profil og skabe din egen personlige lookbook. Det er let at navigere i, det fungerer lidt ligesom pinterest. Når du surfer rundt på Invita.dk kan du klikke på det lille ♥-ikon og så bliver billedet automatisk gemt i din egen mappe på Invita.dk. Du kan også uploade egne billeder, som du finder på nettet eller moodboards som dem jeg har lavet i indlægget her. Du kan dele mappen med Invitas konsulenter, og på den måde kan i lettere skabe det helt rigtige badeværelse til dig!

Vil du se min lookbook, så log dig ind på MIT INVITA – Brugernavn: boligcious@gmail.com Password: lookbook
Du kan også lave din egen, du skal blot oprette dig.

Så giv mig dog lidt MIG-TID!

Lækre detaljer

Tænk badeværelset som en del af hele husets indretning

Når nu vi søger badeværeslet for at dyrke den der MIG-TID, giver det rigtig god mening, at vi nusser lidt mere om indretningen i rummet. Tænk det ind som en del af husets indretning, og indret med hyggelige elementer som planter, gulvtæppe, kunst, en flot bordlamper – og hvis du har et stort badeværelse, så kan der måske stå en lækker stol? Begræns dig ikke, stop med kun at tænke BADEVÆRELSES-indretning, men omgiv dig med de ting, der gør dig glad og får dig til at føle dig godt tilpas.

 

Så giv mig dog lidt MIG-TID!

Træ er ret populært på badeværelset. Dette er INIVTAs sidste nye design. ATHENA GREY NATURE – super smukt gråligt træ med flot struktur.

 


Så giv mig dog lidt MIG-TID!

 

Så giv mig dog lidt MIG-TID!
Artikel
Så giv mig dog lidt MIG-TID!
Beskrivelse
Indlægget er sponsoreret af Invita, skrevet frit fra leveren af Malene Marie Møller.  Drømmer vi ikke alle om et fristed? Et sted hvor vi kan være
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply