INTERIØR

Design News

Uf… der er så mange smukke nyeheder på vej, og jeg har svært ved ikke at gå rundt med hænderne over hovedet i ren jubel – jeg er design-nørd ind til benet, og det er du sikkert også, hvis du følger med her.

Disse to nyheder er lige landet i min inbox – I want it all!

Design News

Novel Cabinet Makers lancerede for nylige deres smukke spejle som du kan se over sofaen her. Nu lancerer de ARCH – bordene som du kan se på disse to billeder. som er sofa- og sideborde med lette metal ben og robuste træ bordplader – en perfekt balance mellem det feminine og solide. Bordene fås med sorte, bordeaux eller hvide ben, og bordplader i hvid, sort, flaskegrøn og bordeaux. Bordene samles let uden brug af værktøj, de fås i flere størrelser og passer ind i alle hjem. Se mere her

Design News

Design News

Aérostat er ikke bare en lampe, det er en skulptur. Udtrykket er både industrielt, råt og elegant. Kontrasterne i materialevalget er jeg vild med. Aérostat er designet af den franske designer Guillaume Delvigne for itallienske FABBION og forhandles hos Lampefeber.dk

 

Design News
Artikel
Design News
Beskrivelse
Uf... der er så mange smukke nyeheder på vej, og jeg har svært ved ikke at gå rundt med hænderne over hovedet i ren jubel - jeg er design-
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Jesper Gundborg
  april 29, 2015 at 15:56

  Hej Malene,
  Tak for den flotte omtale. Fedt du kan lide vores møbler – der er mere på vej….
  ARCH bordene lander i næste uge og du kan se de mange kombinationer på vores webshop.

  Jesper
  Novel Cabinet Makers

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 1, 2015 at 11:27

   Hej Jesper

   Jeg synes i gør det p….. godt, glæder mig til at følge jer i fremtiden. God vind.

   Kh. Malene

 • Reply
  elisabetta @italianbark
  maj 4, 2015 at 09:22

  hello malene! Love your blog 🙂 it would be great if you write it in English as well!! Are you thinking about this?
  Elisabetta http://www.italianbark.com

  • Reply
   Malene Marie Møller
   maj 5, 2015 at 20:21

   Hej Elisabetta

   Yes i have thought about it, and I did write in english at one point, but then I stopped because my english isn’t perfect, and it took me forever to translate it:-) BUT i think I’m ready to try again, so stay tuned.

   Thank you so much for writing

Leave a Reply