RUM OG INDRETNING

Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS

Vi får rigtig mange henvendelser fra jer læsere, som ønsker hjælp og tips til indretningen og vi ville ønske, at vi kunne komme ud og hjælpe jer. Som en god hjælp bringer vi i dag “første-hjælp” til dig, der mangler tips til indretningen. Der er nemlig rigtig mange ting man selv kan gøre, hvis man har lidt problemer med at se det færdige resultat for sig og skabe den der røde tråd i indretningen, som vi alle sammen stræber efter.

Én af de ting er MOODBOKS designet af Katrine Martensen-Larsen. MOODBOKS er et redskab, der hjælper dig til at forstå grundprincipperne i en god indretning, og giver dig en sansebar og visuel tilgang til farver og materialesammensætning. I kender sikkert bedst Katrine Martensen-Larsen fra hyggelige torsdage aftener i selskab med Skattejægerne på DR1. Men Katrine er meget mere end en skattejæger, hun har gennem mange år arbejdet som stylist og skrevet et utal af artikler og boligreportager til magasinerne. Katrine har et fantastisk øje for indretning og sammensætning af materialer. Den erfaring har ledt Katrine Martensen-Larsen til designet af MOODBOKS.

Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKSMOODBOKS er en æske fyldt med alt, hvad du har brug for, til at skabe overblikket og den røde tråd i indretningen. Med MOODBOKS, får du et nøje udvalgt sortiment af materialer, så det er nemmere for dig at gennemskue hvilke materialer og elementer der klæder hinanden og dit hjem.

I æsken ligger der foruden et væld af materialer lige fra stofprøver til metaller en stor opslagstavle. På den kan du kreere collager og moodboards af farver, teksturer og materialer fra MOODBOKS – og fremkalde lige netop den stil eller følelse, du ønsker dit hjem skal have. På den måde undgår man impulsive fejlkøb, og sikrer sig, at man kommer hjem med det rigtige første gang.

Moodboks kan bestilles her: moodboks.dk


Der findes én MOODBOKS, og den kan anvendes på mange forskellige måder og give dig inspiration til mange forskellige indretninger.

Her kan du se 3 forskellige indretninger skabt ved hjælp af MOODBOKS.

INDRETNING 1

Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS

Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS

 


INDRETNING 2

Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS


INDRETNING 3

Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS

Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS

Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS
Artikel
Få styr på indretningen én gang for alle med MOODBOKS
Beskrivelse
Vi får rigtig mange henvendelser fra jer læsere, som ønsker hjælp og tips til indretningen og vi ville ønske, at vi kunne komme ud og hjælpe
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply