VÆRD AT BESØGE

Kom hjem til stylist Sidsel Zachariassen og få tip til indretning og julerier – Gratis

Kunne du tænke dig at komme indenfor hos en af DK’s bedste Stylister? Vil du have en rundvisning i hendes nye virkelig smukke hjem. Sidsel Zachariassen (du kender hende sikkert fra Boligmagasinet) inviterer på julehygge og en snak og gode råd om indretning. Jeg har været i Sidsels hjem et par gange – det er et gudesmukt hjem med en fantastisk steming.

Kom hjem til stylist Sidsel Zachariassen og få tip til indretning og julerier - GratisHer vil være julestemning i butikken og i det lille fiskehus vil der være julestue, hvor her er pyntet op med Jette Frölich, Brink Nordic, Anne Black, Thora Finnsdottir og Kähler. Seasons inviterer i denne juletid til en spændende og hyggelig eftermiddag, hvor vi byder inden for i eget hjem. Her vil der være mulighed for at få indblik i tankerne bag renoveringen af det bevaringsværdige hus, som ligger i forlængelse af Seasons butikken, og som de efter deres renovering har modtaget en forskønnelsespris for.

Kom hjem til stylist Sidsel Zachariassen og få tip til indretning og julerier - Gratis

Få inspiration til, hvordan du kan skabe den rette julestemning i dit hjem. Få tips til grundprincipperne i god indretning, viden om brug af farver og farvesammenspil og oplev, hvordan du med små fif kan skabe ro og helhed i hjemmet. Huset vil være særligt pyntet op til jul og Sidsel og hendes familie glæder sig til at byde dig velkommen.

Seasons butikken vil være åben under alle arrangementer. Datoer: 28., 29. og 30. november samt 12., 13. og 14. december 2014. Kl. 16 alle dage. Arrangementet er gratis. Tilmeld dig til  jule arrangementet ved at skrive til: info@seasonsbysidselz.dk

Adresse: Olskærvej 1 – 3220 Tisvildeleje

Kom hjem til stylist Sidsel Zachariassen og få tip til indretning og julerier - Gratis

 -Og nu du er i Tisvilde

… så kan du lige så godt slå et smut forbi endnu en skøn butik, nemlig NO17. Her mødes du af Camilla og Bo – to dejlige kreative mennesker, som du sikkert kender fra deres smukke art prints (de har været Dagens Poster en håndfuld gang). Den lille butik er fuld af lækkert til boligen nøje udvalgt af dem begge. Du finder også smukke smykker fra bl.a. Pønt og Fragment, og lækkert tøj fra Wuth.

NO17 har åbnet i weekenderne op til jul kl. 11.00- 15.00 – adresse: No17 Limited – Hovedgaden 58 – 3220 Tisvildeleje

Kom hjem til stylist Sidsel Zachariassen og få tip til indretning og julerier - GratisKom hjem til stylist Sidsel Zachariassen og få tip til indretning og julerier - GratisKom hjem til stylist Sidsel Zachariassen og få tip til indretning og julerier - GratisKom hjem til stylist Sidsel Zachariassen og få tip til indretning og julerier - Gratis

Når du så har shoppet og fået gode råd og inspiration, så skal du gå en tur langs vandet og måske endda et smut op i en af Danmarks smukkeste skove…. jaaaa der er så mange gode grunde til at besøge Tisvilde i december. Skriv gerne en kommentar når du er kommet hjem, vi vil elske at høre om din oplevelse.

Kh. Malene

Kom hjem til stylist Sidsel Zachariassen og få tip til indretning og julerier – Gratis
Artikel
Kom hjem til stylist Sidsel Zachariassen og få tip til indretning og julerier – Gratis
Beskrivelse
Kunne du tænke dig at komme indenfor hos en af DK's bedste Stylister? Vil du have en rundvisning i hendes nye virkelig smukke hjem. Sidsel Zachariassen (du kender
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply