Gadget's Produkt og design (Interior design) Vi tester

Fifty shades of music

Libratone laver god lyd, rigtig god lyd, pakket ind i rigtig godt design. En trådløs højtaler, der let streamer din musik via BlueTooth eller WI-FI – meget let at gå til.

Jeg har lånt LOOP, en kraftfuld FullRoom™ højtaler – Dens kraft kontra størrelse overrasker positivt må jeg sige. LOOP er diskret, cool og jeg vil vove at påstå, at den passer ind i ethvert hjem, det kræver bare det rette outfit! Du kan skifte det lækre uldbetræk uden besvær og købe nye farver løbende.

Det har jeg selvfølgelig leget lidt med hjemme hos mig. Jeg kan dog ikke blive enig med mig selv om, hvilken farve jeg ville vælge… kan du hjælpe mig?

LOOP kan enten monteres på væggen eller stå på de medfølgende ben. Jeg er meget positiv overfor Libratone, fordi de formår at give lyd et godt udseende – altså at bygge bro mellem kvinde og mand:-) Som kvinde med et lidt anstrengt forhold til højtalere, vil jeg let kunne overtales til denne smukke runde sag.
Jeg må indrømme, at det er med vemod, jeg pakker LOOP ned i kassen og sender den retur, med et tak for lån. Heldigvis er prisen ret fin, så det er slet ikke urealistisk, at jeg snart pakker min egen LOOP ud.
Pris: 3.399 kr. Kan købes hos Libratone.com her kan du også mere om de tekniske detaljer og Libratones øvrige modeller.

Artikel
Fifty shades of music
Beskrivelse
Libratone laver god lyd, rigtig god lyd, pakket ind i rigtig godt design. En trådløs højtaler, der let streamer din musik via BlueTooth eller WI-FI - meget
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply