Produkt og design (Interior design)

Display alle yndlingerne…

Mojoo lavede jo først de der smukke blanke lak-bakker som kan bruges til alt, jeg vil nærmest kalde den en universal bakke. Den fås i aflang og kvadratisk og der bliver fra sæson til sæson tilføjet nye farver – og det der med farver det er Mojoo altså gode til. De her bakker er den letteste måde at tilføre lidt farve og lækkerhed i dit hjem på og så er de altså ret gode til både stilleben, parfumer på badeværelset, olier i køkkenet, papirer på kontoret, nøgler og solbriller i entréen… and so on.

På billedet herover spotter du lidt nye farver som f.eks. de to terrakotta nuancer, men jeg er ret sikker på, at du også spotter endnu et par ret så smukke nyheder. Jeg tænker selvfølgelig på de  flotte agater (ædelsten), der er blevet skåret i skiver og presset sammen med glas, og det resulterer i de smukkeste boards, cubes og lågkrukker… er de ikke flotte? De kommer også i en sort variant og en blå… yummi!

Smykkeskrinet elsker jeg, det er så smart med det indbyggede spejl i låget og det rummer en masse, men tjek lige en lille simpel nyhed til højre… Jep der er kommet små plexi-låg til æskerne, og det er ikke det eneste plexi, der kommer for se nu her…

Ta-Da… Der kommer plexi-indsatser til de aflange og kvadratiske bakker. Du kan vende dem, så de er åbne i toppen eller den anden vej så de er lukkede, og fungerer som en dogme! Lækkert ikk!

Sidste år væltede Mojoo os omkuld med sine “sø-pindsvin” vægdekorationer, nu kommer denne smukke vægudsmykning og så er bordene på billedet her også en nyhed… Der er endda mere endnu, så hvis du er nysgerrig så kig forbi her: mojoo.dk

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply