Entré -(HALLWAY) INTERIØR KIDS Opbevaring (Storage) Uncategorized

EnKnag…

EnKnag...

For lidt mere end et års tid siden kom Martin Römer forbi mig på mit kontor. Han havde designet en stumtjener og den ville han gerne vise mig. Martin var helt nyudsprunget autodidakt designer, og det kan jo stikke i alle retninger, så jeg var ikke helt overbevist før Martin viste mig hans første design en smuk håndlavet stumtjener. Dansk produceret og virkelig lækker både i udtryk, kvalitet og materiale. Stumtjeneren med det sjove navn “EnPind” vandt mit hjerte med det samme.

Siden da har jeg fulgt Martin Römer i hans spændende rejse og udvikling. Der er sket en del synes jeg. Flere designs er kommet til, bl.a. EnKnag, som jo er en helt naturlig produktudvidelse, og jeg synes EnKnag er smuk og charmerende. En knagerække med pondus og kvalitet.

Jeg har taget et par billeder for Martin af EnKnag i mit hjem. EnKnag er jo oplagt i entréen, men jeg har også brug for en knagerække andre steder i huset som f.eks. soveværelset. Den er praktisk til morgenkåben, luftning af natkjolen eller til at hænge det tøj på, som godt lige kan brugs en gang til.

EnKnag...

EnKnag i mit soveværelse ved siden af mit spejl. Her er den funktionel.                                                                                            (Til nysgerrige sjæle er Tapetet fra by Lassen, spejlet er fra en tøjbutik jeg har bestyret engang og den smukke nat-/underkjole er fra Hoff by Hoff)

EnKnag...

EnKnag...

EnKnag er også praktisk på børneværelset, her er vi virkelig udfordret på udklædningsfronten – Findes der noget værre end en sur udklædningskasse med krøllet og støvet udklædningstøj – nej vel? Ved at hænge udklædningstøjet op på EnKnag eller EnPind (se tidligere indlæg her) undgår man den klamme udklædningskasse, og man opnår også, at ungerne bruger udklædningstøjet oftere fordi det hænger fremme og bliver overskueligt for de små.

Her hænger EnKnag på min Wilfreds værelse. Jeg har kun hængt ganske få ting på, til dagligt ville den være overlæsset:-)

EnKnag...

Her hænger super-helte-udstyret, jagtkasketten og Mario overskægget, helt klart blandt favoritterne hos Wilfred. Spørger du ham, har han selv nedlagt kræet, hvis trofæ hænger på væggen – det var en sej kamp!

 

EnKnag...

 

EnKnag...

EnKnag...

Man kan også hænge andre ting til pynt. Jeg har hængt en synstavle købt for en del år siden, jeg tror nok den er fra House Doctor. Masken er fra Den Blå Planet, kappen er fra H&M og tapetet GRID fra Ferm LIVING.

Besøg Martin Römers website. Her kan du se flere produkter og finde oversigt over forhandlere.


Indlægget er udviklet som en del af et samarbejde mellem Römer Design og Boligcious. Styling, foto og tekst: Malene Marie Møller

 

EnKnag…
Artikel
EnKnag…
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Laura
  juni 14, 2015 at 20:45

  Hej
  Enknag på både børne – og soveværelse er meget smuk.
  Hvad hedder træsorten?
  Mange hilsner
  Laura

  • Reply
   Malene Marie Møller
   juni 17, 2015 at 23:23

   Hej Laura

   Jeg synes også de er smukke. De er lavet i røget og olieret eg

   Kh. Malene

Leave a Reply