Frakllip – "Skaterbolig på toppen af Nørrebro"

Når vi er ude for at lave boligreportager, skyder ofte flere hundrede billeder. Der bliver stylet og alle vinkler er i spil, for at skabe de helt rigtige billeder til dig. Herefter kommer så den mindre sjove dele, nemlig når vi skal udvælge hvilke billeder der skal med i magasinet. Her kan bølgerne godt gå højt og hver mand kæmper for sit billede. Det er ikke fordi det er de dårlige billeder der bliver kasseret, det er som regel fordi der var et der var lidt bedre, eller et billede der fortalte historien mere klart.Desværre er det også et begrænset antal vi kan vise i en boligreportage.

Her på Boligcious blog vil vi i fremtiden vise nogle af de billeder, som er for gode at kassere. Vi kalder det fraklip!

I dag er det fraklip fra vores boligreportage fra Boligcious Lookbook “Skaterbolig på toppen af Nørrebro”. Se hele reportagen her

Frakllip - "Skaterbolig på toppen af Nørrebro" Frakllip - "Skaterbolig på toppen af Nørrebro" Frakllip - "Skaterbolig på toppen af Nørrebro" Frakllip - "Skaterbolig på toppen af Nørrebro" Frakllip - "Skaterbolig på toppen af Nørrebro" Frakllip - "Skaterbolig på toppen af Nørrebro" Frakllip - "Skaterbolig på toppen af Nørrebro" Frakllip - "Skaterbolig på toppen af Nørrebro"

Foto: Imagesbylangfeldt

Frakllip – "Skaterbolig på toppen af Nørrebro"
Artikel
Frakllip – "Skaterbolig på toppen af Nørrebro"
Beskrivelse
Når vi er ude for at lave boligreportager, skyder ofte flere hundrede billeder. Der bliver stylet og alle vinkler er i spil, for at skabe de helt rigtige billeder
Forfatter
Boligcious

8 Comment

 1. Hej. Ved du hvor jeg kan købe de klare akryl kasser der er vist på billed nr. 5. Har længe været på jagt efter nogen til vores sommerhus!

  Vita

  • Hej Vita, de kan købes hos HAY:-)
   Jeg har dem selv og er meget glad for dem.

   Kh. Malene

 2. Skønne billeder fra en fed lejlighed. Jeg synes jeg oplever det samme med mine egne billeder, tit er der fem gode der bare ligner hinanden for meget til alle sammen at få plads. Heldigvis skal jeg jo kun slås med mig selv…. Glæder mig til flere fraklip, på en måde er det lidt mere personligt/hemmeligt hvis det giver mening.

  • Hej Marina, det er vi glade for, og ja det giver mening:-) TAK!
   Kh. Malene

 3. Hej Malene

  Super reportage fra en lækker lejlighed.
  Ved du hvad de har malet gulvet med?

  Bedste hilsner,
  Anders

  • Det finder jeg lige ud af ANders og så vender jeg tilbage:-)

 4. Sådan kunne jeg sagtens holde til at bo; med rene linjer og et livgivende farvesplash :-)

 5. Hvor kan man købe uret på det sidste billede henne?

Leave a Comment

Email (will not be published)