Uncategorized

En (Smuk) Pind

(For English recap scroll down)
For nogle uger siden skrev jeg om stumtjeneren ‘En Pind’ designet af Martin Römer, se evt. indlægget her.

I det indlæg fortalte jeg, at ‘En Pind’ også fandtes i en umalet version, og jeg lovede at vise billeder af den. Jeg har været så heldig at låne ‘En Pind’ af Martin, så jeg kunne tage nogle billeder af den hjemme hos mig selv i et par forskellige miljøer.

For nogle år siden var træ et no go i boligindretningen, det er vi for længst kommet over. Det der med at mikse flere forskellige træsorter var VIRKELIG et no no go, indtil for ganske kort tid siden. Vi ser nu, at det er helt okay – ja nærmest et must at mikse mange forskellige træsorter sammen.
Hmmmm…. jeg er ikke helt vild med den tendens, altså det der med at mikse mange træsorter sammen i et design eller i et køkken f.eks. Når det så er sagt, så synes jeg dog det fungerer af og til, og jeg synes helt bestemt det fungerer i dette design af Martin Römer. Jeg synes ikke bare det fungerer, jeg er helt vild med stumtjeneren i denne træ kombination, hvor der er leget med rå eg, røget eg og olieret eg – totalt eye candy.

Jeg lånte børne versionen, men der findes også en højere version som du kan læse i mit tidligere indlæg.

En (Smuk) Pind En (Smuk) Pind

En (Smuk) Pind En (Smuk) Pind En (Smuk) Pind En (Smuk) Pind

This beautiful coat stand ‘A Stick’ is designed by Martin Romer. I love the combination of smoked oak, raw oak and oiled oak together. Normally I’m not crazy about mixing too many wood colors together, but in this design it works really well I think.

See my previous post on a stick here

En (Smuk) Pind
Artikel
En (Smuk) Pind
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Heidi
  februar 26, 2014 at 19:19

  Nøj, den er jo bare perfekt i trækombination – lige mig 😉 Flotte billeder, Malene!

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 26, 2014 at 21:15

   Ja den er SÅ smuk Heidi og mange tak for ros, er jo virkelig amatør:-)

 • Reply
  Asta Ojvind
  februar 27, 2014 at 09:07

  Hej,
  Nice with different sorts of tree in the black and white and grey dominating world. You have a cool black floor. Have you some something special to it? Does it hold? I have a super ugly and worn oak floor in my hall and thinking of trying to oil it black then varnish… Any experience in damage control?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   februar 28, 2014 at 08:45

   My floor is painted. You can also stain it but then you have to lacquer.

Leave a Reply