Entré -(HALLWAY) Uncategorized

Få styr på garderoben her til vinter

Nu starter sæsonen, hvor der kommer ekstra pres på garderoben både i entréen og i klædeskabene. T-shirts afløses af sweatre, og entréen fyldes med overtøj og mere robust fodtøj. Hvordan løser du denne udfordring? Jeg ved ikke helt selv, hvad det kommer til at betyde i vores hjem og hvor vi kommer til at mærke presset mest – vi har jo slet ikke boet her længe nok til at have været igennem et efterår og en vinter.

Her kommer en masse stativer, der kan afhjælpe både med opbevaring af tøj og plads til sko. Stativerne kan placeres i entréen og i soveværelset og kan evt. bare være et element, der stilles frem i de perioder, hvor presset er størst. Stativerne er fra Rackbuddy, måske du kan bruge nogle af dem?

Du kan se mange flere løsninger på deres website her

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply