Uncategorized

Badeværelset – Hvordan skal det se ud?

 

Jeg ved ikke hvordan dit badeværelse skal se ud, men jeg har rigtig gode idéer til mit eget badeværelse. Da vi købte vores lille hus for en del år siden, så lavede vi faktisk både nyt køkken og badeværelse. Særligt badeværelset var en dyr post. Jeg har udviklet mig meget siden, så meget faktisk, at jeg næsten ikke holder de to rum ud, som vi fik renoveret for 10 år siden. Min stil, min smag har forandret sig markant!

Jeg har lært meget af den renovering! Jeg har lært, at jomindre man tjener så mange penge, at nyt badeværelse og køkken blot er et greb i lommen, ja så skal man tænke sig godt om, når man vælger fliser, skabe m.m. og passe på med at hoppe på modediller.

I dag ville jeg vælge klassisk og tidsløst når jeg skal vælge fliser, skabe, vask m.m. Jeg vil holde mig til hvid/grå/sort det er farver, der altid holder. Disse farver passer sammen med de fleste farver, så derfor kan jeg med f.eks. en hvid ramme, ændre looket markant ved hjælp af den interiør og de nips jeg putter ind i rummet. Mit valg af håndklæder, sæbedispenser, badeforhæng, cremer m.m. er det der skal sætte den endelig stemning.

Indlægget i dag er lavet med udgangspunkt i alt det, der inspirerer mig i retningen af mit drømmebadeværelse… måske kan du bruge det til noget?

 

 

Badeværelset - Hvordan skal det se ud?

Lækker badekåbe fra Aiayu

Make Real

Jeg har på ingen måde råd til at investere i nyt badeværelse pt. Men ved hjælp af lidt nyt interiør og luksus-produkter kan jeg komme drømmen lidt nærmere og måske endda gøre rummet lidt lækre og til at holde ud, bare lige for en stund endnu….

Klik på de små hotspots for at få mere info om produktet eller komme videre til webshop

 

Badeværelset - Hvordan skal det se ud?

Via: http://loft.szczecin.pl
fotografie: Karolina Bąk karolinabak.com

 


SPAR PÅ VANDET

Oras har i samarbejde med Alessi netop lanceret SENSE en flot intelligent vandhane designet af Rodrigo Torres. Vandhanen er med tidsindstilling, hvilket er yderst vandbesparende… se videoen og fryd dig over innovationen i dette gennemtænkte design

 

Badeværelset - Hvordan skal det se ud?

Foto via: Aspen.dk | Foto: Sara Landstedt | Styling: Johanna Pilfalk

 

 

Badeværelset – Hvordan skal det se ud?
Artikel
Badeværelset – Hvordan skal det se ud?
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply