Uncategorized

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

Så kom dagen endelig, hvor jeg rykkede ind i Signes lille lejlighed på 49 kvm. Med hjælp fra en masse søde sponsorer forvandlede jeg Signes hjem til et lækkert hjem.

Du kan læse alt om, hvordan det hele startede, om Signes baggrund, sponsoreaftaler og de planer vi havde, her i det første indlæg: Sponsor-projekt-lejlighed-pa-49-kvm #1

Kort fortalt

Signe skulle rykke med sin datter på 9 år ud af sin elskede fremlejede lejlighed nær Sankt Hans torv på Nørrebro. Signes kamp med at skaffe en lejlighed i nærområdet, hvor datteren Hannah går i skole og har alle sin venner, har været lang og sej. I sidste øjeblik, fik hun en lejlighed og det var jo heldigt. Øv var det bare, at den nye lejlighed ligger langt fra deres kvarter (KBH, Nord/vest) og så var lejligheden lille… meget lille. 49 kvm. til en mor og hendes datter! Signe er dog taknemmelig for at have fundet et sted at bo. Selvom om hun heller ikke denne gang får sit eget soveværelse, hvilket var en stor drøm, da hun ikke har haft sit eget værelse i 10 år, -så var det rart, at der kom ro på deres hverdag.

Signe er sangerinde og prøver at slå igennem sammen med hendes musik kollega Vesa. Sammen har de bandet Leaving Atlantis. Hun er netop færdig med sit studie som pædagog og var arbejdesløs da vi startede, så økonomien er meget stram (hun har i mellemtiden fået job…skønt ).

Det var fantastisk at kunne parkere bilen foran Signes opgang og se hendes ansigt, da vi smækkede baggagerummet op og alle de lækre nye ting kom til syne, hun var SÅ GLAD.

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

Lejligheden er på to værelser. Hannah har sit eget værelse og Signe har stuen. Vi har kun resourcer til at kaste os over stuen, som skal fungere som soveværelse, stue, spisestue og arbejdsrum. Signe har malet gulve og vægge hvide, og det giver følelesen af mere plads. Hvide gulve er en god løsning i et rum, som skal have mange funktioner og møbler. Hvide gulve skaber en helhed og ro.

FØR OG EFTER

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

Jeg har byttet om på spisbordets og sengens placering. Spisebordet er blevet placeret frit og det havde vi en del diskussioner omkring. Signe synes at det tog for meget plads. I virkeligheden har hun ret, det tager mere plads, altså fysisk plads. Visuelt giver det mere plads og udtrykket bliver lettere og luftigere. Hvis man ikke rent fysisk skal bruge pladsen, så tænk på det visuelle udtryk i stedet og lad møblerne fylde så der kommer luft omkring dem.

Spejlet er Signes eget og for at give mere lys og et følelsen af et ekstra vindue, er det en god ide at hænge et spejl på væggen. Spejlet passer godt til bord og lamper.

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

Der er både blevet plads til Signes seng/sofa og den smukke rattan stol som SIKA DESIGN sponsorerede. Stolen hedder Monet og den er allerede Signes favoritstol. Skindet købte vi i IKEA til 199 kr. Det stribede tæppe på sengen er utrolig smukt og lækkert i kvaliteten. Det kan bruges som plaid, sengetæppe men også som tørklæde. Bag det smukke tæppe står et helt nyt dansk brand ROSAIRUS og designeren Camilla Behrens, var så sød at sponsorere tæppet til Signe.

Den blå plakat længst til venstre, kortet over København er sponsoret af plakatmagerne KLAM og Signe elsker den. Vi satte plakaten i en ramme fra IKEA (129 kr.), ved siden indreammede vi en gammel kunstplakat fra en udstilling Signes mormor afholdt. Selvom de to billeder ikke umiddelbart passer sammen, så skaber de et personligt udtryk og det gør det ret cool.

Puderne på sengen er Signes egne. Dog er puden med de islandske heste sponsoreret af den fede webshop Cool Nordic og den smukke Louise Roe pude (længst til venstre) fra House of Bæk & Kvist, som også sponsorerede dejlig te, som vi nød under vores lange arbejdsdag.

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

Vi havde købt 3 bogkasser fra Trævarefabrikkens udsalg til ca. 200 kr. pr. stk. De blev alle malet indvendigt med en støvet blå farve, for at give dem lidt dybde og et lækkert udtryk. Resultatet er vi ret tilfredse med:)

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

Den aflange bogkasse er placeret, så den fungerer som afsætningsplads, når man sidder og læser i stolen. En perfekt plads til kaffekoppen. Fotografiet er af Signe og hendes mormor og den smukke rosa lysestage er fra fermLIVING og venligst sponsoreret af den dejlige webshop ALBUERUM.

 

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

Signes datter er meget kreativ og har lavet mange sjove ting til Signe, bl.a. denne skønne fugl som jeg ikke kunne stå for. Som en sjov detalje satte jeg Hannah til at lave en talebobbel med et positiv udsagn i. En skæv og sød detalje. Det fede store skilt er sponsoreret af House of Bæk & Kvist og det hænger meget passende lige ved siden af døren indtil Hannahs værelse

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

Spisepladsen er blevet så lækker og pigerne elsker den. Pinden i loftet fandt jeg i skoven, og jeg havde præcis dette formål i tankerne. MUUTO E27 pendlerne er rullet rundt om grenen en del gange, og kan på den måde nemt justeres op og ned i højden. Stort TAK til den top lækre design webshop Designovation.dk. som sponsorede lamperne

Det gudesmukke kunstværk er sponsoret af kunstneren Sarah Maria Riegel.

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

Et lille stilleben af Signes egen figur sammen med den smukke FermLIVING stage sponsoreret af ALBUERUM og de smukke hånddrejede Woodtop stager fra Ö Interiör & Design. Faktisk er lysestagerne designet af Henrik, butikkens ejer – smukt ikk?. Det hele er placeret på en bakke som vi købte i IKEA til 29 kr.

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

Lidt ekstra lir. Jeg havde to grene med fra skoven, og den overskydende piftede jeg op med washitape. Jeg skruede en masse kroge i grenen og borede den op på væggen i Signes køkken. Så er der plads til grydelapper og viskestykker.

Et kæmpe tak til:

Ö Interiör & Design., Cool Nordic, SIKA DESIGN, House of Bæk & Kvistt, ALBUERUM, Designovation.dk., KLAM, Sarah Maria Riegel. og ROSAIRUS

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2

Signe nyder de sidste aftenstråler efter en lang dags hårdt arbejde i favorit stolen.

 

SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2
Artikel
SPONOSORPROJEKT: Makeover af 49 kvm. #2
Beskrivelse
Så kom dagen endelig, hvor jeg rykkede ind i Signes lille lejlighed på 49 kvm. Med hjælp fra en masse søde sponsorer forvandlede jeg Signes hjem til et
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Louise
  maj 10, 2013 at 17:06

  Hold nu op hvor er det blevet fedt og vellykket 🙂

 • Reply
  House of Bæk & Kvist ApS
  maj 12, 2013 at 08:02

  Stort TILLYKKE med det flotte resultat. Vi er glade for at BASILUR teen blev nydt undervejs i det hårde arbejde og vi har i firmaet House of Bæk & Kvist ApS været glade for at kunne hjælpe til som sponsor i projektet med ting fra vores webshop http://www.houseofbk.com

 • Reply
  Johanna
  maj 12, 2013 at 11:49

  Fedt projekt!! Det ser blevet super flot.. Det jeg nærmest bedst kan lide er, at det er til at bo der!! Du “tør” og det er specielt vigtigt når mån har børn..

 • Reply
  Regina
  marts 16, 2014 at 20:55

  Jeg er helt forelsket i lampen over spisebordet. Tænker jeg selv skal igang med sådan en. Men hvordan bliver ledningerne samlet, hvis man har 3 lamper hængende?

  • Reply
   Malene Marie Møller
   marts 17, 2014 at 12:28

   Hej Regina, pendlen er fra MUUTO 399 kr. du kan sagtens samle tre ledninger i en samle muffe. Man kan gøre det selv, de kan købes i byggemarkeder eller hos en elektriker. Det er dog altid bedst at få en med forstand på det, til at ordne EL.

   kh. Malene

 • Reply
  Pernille
  november 10, 2015 at 21:10

  Hej Malene, det er så fint! Har du mon farvekoden på den støvede blå maling? Og producenten? På forhånd tak.
  Vh Pernille

  • Reply
   Malene Marie Møller
   november 16, 2015 at 22:20

   Hej Pernille

   Jeg har været alle mine noter igennem, og må desværre skuffe dig, jeg har ikke længere farvekoderne. Det er jeg ked af.

   Kh. Malene

 • Reply
  Ulla Hertz
  december 12, 2015 at 21:31

  Hvad har du gjort omkring radiatoren?

 • Reply
  Didde Kruse
  juli 18, 2016 at 09:07

  Hej, jeg står selv og skal til at flytte ind i et kollegieværelse på 20 kvm, og vil i den forbindelse VILDT gerne bruge nogle af de fede ideer I brugte! Hvor mange kvm er stuen/hendes soveværelse på?? På forhånd tak!
  Hilsen Didde

  • Reply
   Malene Marie Moller
   august 5, 2016 at 07:46

   Hej Didde
   Hele lejligheden er 49 kvm. jeg vil tro at stuen er ca 20 kvm. Stue og soveværelse er i et rum, det tilstødende værelse fotograferede vi ikke, det var hendes datters værelse. Er glad for at du kunne finde inspiration 🙂
   Kh. Malene

 • Reply
  Nikoline Poulsen
  april 6, 2018 at 15:13

  Hej. 🙂
  Hvad er målene på din seng, og hvor har du købt den?
  Hilsen Nikoline.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   april 30, 2018 at 07:21

   Hej Nikoline

   Det kan jeg ikke svare på, det er et gammelt projekt jeg lavede for en læser, men jeg vil mene den er standard mål.

   KH. Malene

Leave a Reply