RUM OG INDRETNING

SPONSOR PROJEKT: lejlighed på 49 kvm.

For et par måneder fik jeg en udfordring af en af min læsere. Signe, mor til en 9 årig pige skulle flytte fra sin lejlighed på Nørrebro til en meget lille lejlighed i København nord/vest. Det var ikke ligefrem en lykkelig flytning, idet Signe var glad for sin tidligere lejlighed, men var tvunget fra den, fordi fremlejen var udløbet. Nu har hun så fremlejet en lille bitte lejlighed i Nord/vest på 49 kvm. Signes udfordringen kunne jeg ikke sige nej til, jeg tænker, at der er rigtig mange, som står og skal etablere sig på lidt plads.

Signes udfordringer ligger både i pladsmangel og økonomi. Hun er alene med sin datter, og har netop fået job som pædagog. Pengene er små, så vi må bruge de ting hun har og så det vi har fået sponsoreret af nogle ekstremt gavmilde firmaer.

 

Høje ambitioner

Jeg satte mig for at prøve at skaffe sponsorer som havde lyst til at bidrage til projektet. Jeg havde tegnet møbler man kunne bygge ud af skabe og kommoder fra fx. IKEA eller lign. Det skulle være den FEDE make over, den FEDE idérige indretning som inspiration til alle, der bor småt med små penge!

Det BLIVER en skøn make over, desværre ikke så omfangsrig og kreativ som jeg ønskede, idet jeg ikke kan få de store bolighuse til at lege med. Så det der med at bygge en seng af IKEA kommoder og lave en flot væg på børneværelset af køkkenskabe med masser af opbevaring, det må blive en anden gang.

HELDIGVIS er der en masse fantastiske mindre virksomheder og webshops, som gladeligt har kastet gaver efter os, så vi kan skabe en hyggelig stemning hos Signe. Vi behøvede dårligt at spørge, de henvendte sig selv, og det er vi taknemmelige for. Ikke mindst på Signes vegne, men også fordi det redder projektet og det er til stor inspiration dig, som også er udfordret på plads.

Hvornår går vi i gang?

Vi starter fredag den 26. april – her vil du kunne følge lidt med på Instagram (@boligcious), Twitter og FB. Hvis du ejer et interiør firma, sælger møbler eller har en webshop og har lyst til at være med i projektet, så er du velkommen til at sende mig en mail: boligcious@gmail.com.

Vi kunne godt bruge et lille sofabord, et lækker gulvtæppe, en stumtjener eller nogle fede knager, stander og væglampe og bogkasser:-)

Vi skylder en kæmpe tak til de firmaer, som har sponsoreret alle disse fine ting til projektet TAK!

 

 

SPONSOR PROJEKT: lejlighed på 49 kvm.

Stort råt “Do not enter” skilt vil evt. være sejt på døren indtil Hannahs værelse (hun er trods alt snart teenager) Skiltet er fra House of Bæk & Kvist. Samme sted fra kommer den lækre prisvindende Basilur te. En spændende webshop – et anderledes univers med et enormt sortiment og mange gode brands. House of Bæk & Kvist har også gavmildt sponsoreret den smukke Louise Roe pude med print af gamle bøger (puden nederst til højre).

MUUTO E27 Socket lamper er sponsoreret af den top lækre designer-webshop Designovation.dk. Designovation tilbyder jævnligt særlige rabatter til deres Facebookfølgere. Disse bliver annonceret på deres Facebookside, og ved af følge siden kan du spare mange penge. Disse to lamper har jeg helt særlige planer med!

Plakaten af København er oplagt, da Signe og Hannah er ærke Københavnere. Det er plakatmagerne KLAM som står bag plakaten og en lang række andre kunstplakater. Den skal nok blive rigtig cool i stuen.

To fermLIVING lysestager bringer lidt feminint og hygge ind i stuen. Dem har den dejlige webshop Albuerum.dk sponsoreret. Albuerum flytter i større lokaler og holder derfor flyttesalg med 20% rabat på ALT fra i morgen. På Albuerums facebookside får du rabatkoden.

Lækker pude fra ByNord med islandske heste fra den altid fede og spændende webshop Cool Nordic. Cool Nordic er også et besøg værd. Her finder du masser de fede brands.

Rosairus er et helt nyt navn. Det er Camilla Behrens som står bag og hendes shop er altså ikke åbnet endnu, men hun lover masser af håndlavede design til både boligen og kroppen. Rosairus har sponsoreret det stribede tæppe, som både kan fungere som plaid, sengetæppe og stort lækkert tørklæde. De små collager som hænger i baggrunden er også med i sponsoratet. TAk til Camilla vi glæder os til at følge dig.

Den fantastiske stol er helt perfekt til det lille hjem, fordi den er let i udtrykket, og visuelt ikke fylder så meget. Møbler som disse er alt afgørende i så lille en stue, Så 1000 tak til SIKA Design. Jeg kunne ribbe hele Sika’s havekollektion hvis jeg måtte…. (jeg har spurgt og det måtte jeg helst ikke:-) tjek den her: sika-design.dk

Det smukke smukke kunst print er fra Sarah Maria Riegel, en talentfuld ung kunstner, som vi nok kommer til at se meget til i fremtiden tror jeg.

Butik Ö Interiör & Design ligger på Islandsbrygger og det er en fed fed butik. Henrik som ejer butikken, er eminent til at finde fede designere og cool vintage fund. Her er bl.a. et ret stort sortiment af keramik, store rå vintage fabrikslamper og også mange fine smykker. Henrik har selv designet de smukke Woodtop lysestager i smoked eg. Ö Interör og Design har også en cool webshop. 

1000 TAK

 

 

 

SPONSOR PROJEKT: lejlighed på 49 kvm.
Artikel
SPONSOR PROJEKT: lejlighed på 49 kvm.
Beskrivelse
For et par måneder fik jeg en udfordring af en af min læsere. Signe, mor til en 9 årig pige skulle flytte fra sin lejlighed på Nørrebro
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply