Badeværelset -(Bathrooms) HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) Køkkenet (Kitchen) Opbevaring (Storage) RUM OG INDRETNING Soveværelse (Bedroom) Uncategorized

Sådan bor danske direktør fra Boffi, Carsten Færgegaard

Boffi’s køkkener og badeværelser er luksus i topklasse, en slags Rolls-Royce indenfor køkkener og bad! Boffi er gennemført, designet er fuldstændig fantastisk og kvalitet og service findes vist ikke rigtig finere. Boffi er køkken og bad som de fleste af os kun kan drømme om. Jeg har rejst med Carsten Færgegaard, direktør fra Boffi og fået nogle hyggelige sludre med den dygtige og karismatiske mand.

Udover at være CEO hos Boffi i Danmark, er Carsten også den kreative der tegner og indretter køkkener og badeværelser til Boffi’s kunder. Jeg formoder, at de fleste kunder bor i kæmpe huse og det er jo så der Carsten har sin gang. Derfor gjorde det mig ret nysgerrig på hans egen bolig. I en af vores samtaler fortalte han mig, at han selv bor i en meget lille lejlighed, og det gjorde mig nysgerrig, for hvorfor en lille lejlighed, man må gå ud fra at der er plads til mere i budgette, når man er direktør for et luksusbrand… er det bevidst og hvordan bor han? har han Boffi-bad og Boffi-køkken? – Selvfølgelig har han da det!

Se her hvordan Carsten Færgegaard direktør fra Boffi bor og læs mit interview med ham.

Carsten Færgegaard
Titel: Indretningsarkitekt MMD/ CEO Boffi København
Bopæl: Sønderbro, 2300 København S
Boligens str: 53 m2


Fortæl lidt om din bolig

“Jeg har boet her i 2 år, og flyttede fra 90 m2 i indre by. Udforingen var naturligvis at få 90 m2 ind på 53 m2. Først en nøje analyse af hvad der et vigtigst. Hvilke møbler, ting og funktioner har størst prioritet. For mig blev det en løsning hvor køkkenet blev flytte til stue, og soveværelset ud i det tidligere køkken. Mit hjemmeliv forgår i mit køkken! Jeg minimerede også badeværelse, for at skabe plads til vask/tør + bryggers funktioner”

“Min flytning blev et eksperiment, et projekt med at omdisponer og nyindrette disse 53m2 under arbejdstitlen BOFFI X-small. Hvorfor skal en lille lejlighed ikke have samme ultimative kvalitet som en stor Strandvejsvilla? Et af hovedgrebene er at lave alle overflader der tilhører huset i samme grå farve. Bygningen er således en anonym bagrund for inventaret, møbler, kunst osv.”

 

Er det et bevist valg at du bor i en lille lejlighed – jeg tænker, at der må ligge nogle prioriteringer til grund, nogle tanker ved at flytte ned i noget meget mindre?

“Jeg bruger meget af min tid udenfor min bolig – sommerhus, sejler, venner, spiser ude . For mig er kvalitet vigtigere end kvantitet”

Hvordan vil du beskrive din indretningsstil?

“Maximal minimalistisk, men få originale ting!!”

Bruger du dit køkken meget…? Går du op i madlavning?

“Jeg bruger mit køkken hele tiden, elsker at lave mad og hænge ud i køkkenet”

Hvordan tilbringer du typisk en weekend i din lejlighed og det område du bor i?

“Typisk vil jeg have gæster til middag, sidde hele aften omkring spisebordet, være sammen om madlavningen. Søndag morgen, kaffe i sengen og omelet i køkken. Cykeltur på havefronten, men frokost på kajen”

Kan du komme med 3 gode tips til hvis man skal bo småt?

“Tænk funktioner! Kan nogle af de møbler have flere funktioner… sofa/gæsteseng, bord/arbejdsbord, skammel/stige osv.”
“Beslut hvad der er det vigtigst for dig ?”
“Ryd op – men for at rydde op skal du have plads til opbevaring”
“Brug masser af af spejle, det giver bl.a. større rumfornemmelse”

Hvordan skal dit næste hjem se ud? Skal det være større, mindre eller samme størrelse?

“Tror ikke nødvendigvis det skal være større – men måske kun som et ”stort”multirum”

 

 

 

Sådan bor danske direktør fra Boffi, Carsten Færgegaard
Artikel
Sådan bor danske direktør fra Boffi, Carsten Færgegaard
Beskrivelse
Boffi's køkkener og badeværelser er luksus i topklasse, en slags Rolls-Royce indenfor køkkener og bad! Boffi er gennemført, designet er fuldstændig fantastisk og
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Jens Barslund
  august 3, 2017 at 10:11

  Super fin artikel – om Carsten, den rare mand og han funktionelle lille lejlighed som også jeg synes er ret fantastisk.
  For nogle år siden var jeg sammen med Carsten på en tur ( som han havde arrangeret sammen med nogle andre joirnalister-boligfolk) til Milano hvor vi bla. så Boffis fabrikker – det var super interessant og meget lærerigt.

  • Reply
   Malene Marie Møller
   august 5, 2017 at 19:43

   Hej Jens:-) Jeg var på selvsamme tur i foråret, og det var meget spændende, en skam vi ikke var afsted sammen.

   Vi ses
   Kram Malene

Leave a Reply