DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Køb En Havn – Dagens Poster

Jeg skynder mig lige at sige, at Dagens Poster også findes i en Aalborg og Aarhus version… bare lige så det er på plads.

Denne plakat er selvfølgelig fra vores gode ven Nis Klamer, stifter og ejer af plakatmageriet KLAM. Jeg ved ikke med dig, men denne plakat bringer mig tilbage til 1. klasse, og jeg får næsten lyst til at klappe stavelserne, for det var sådan jeg lærte at stave til København – 1000 tak Nis, for en tur tilbage på skolbænken i 1.a. på Bistrupskolen i Birkerød, hvor jeg for øvrigt delte bord, der med Lasse, delte vores bord op med en blyantsstreg, og overtrådte jeg med blot et hjørne af mit kladdehæfte, fik jeg en lammer…. åhhh det var hårde tider. Du har sikkert også minder, som suser frem for dit indre blik når du bliver placeret tilbage i 1. klasse ikke?

Køb En Havn - Dagens Poster

Køb En Havn – Dagens Poster
Artikel
Køb En Havn – Dagens Poster
Beskrivelse
Jeg skynder mig lige at sige, at Dagens Poster også findes i en Aalborg og Aarhus version... bare lige så det er på plads. Denne plakat er selvfølgelig fra
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply