DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Owl – Dagens Poster

Uglen her er en i en serier af mange skønne malerier af skovens dyr. Kunstneren bag hedder Jury Romanov, og serien hedder 02Otimist. Jeg kan især godt lide de mange fine detaljer og de “skæve” figurer. Skønt på børneværelset, det sku’ nok ku give anledning til en masse fantasifulde historier.

 

Owl - Dagens Poster

 

Todays poster is one in a series of many beautiful paintings of animals of the forest. The artist behind is Jury Romanov, and the series is called 02Otimist. I especially like the many fine details and the “quirky” characters. Theese pronts would be cute in children’s room, it would probably ku cause a lot of imaginative stories

Owl – Dagens Poster
Artikel
Owl – Dagens Poster
Beskrivelse
Uglen her er en i en serier af mange skønne malerier af skovens dyr. Kunstneren bag hedder Jury Romanov, og serien hedder 02Otimist. Jeg kan især godt lide
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply