Ikke-kategoriseret

Tystnad

Åhh jeg synes, det er så smukt det her billede. Elsker håret, der er i fuld bevægelse og det smertelige udtryk i den gudesmukke kvindes ansigt og den lille fine sommerfugl, der prøver at nærme sig den afvisende kvinde. Det gulnede, nærmest falmede udtryk spiller så godt sammen med kvindens beklædning og bringer en fin poetisk og nostalgisk stemning til billedet. Jeg kan virkelig godt lide den her tendens vi ser med at bring fortid og nutid sammen. Hende her er tydeligt en kvinde, som lever i vores tid. -Det kan man se på den måde håret sidder og den lille tatovering hun har på håndleddet, elementer der ikke spiller overens med hendes kjole og vintagelooket, der er skabt i billedbehandlingen.

‘Tystnad’ af Lisa Love

llb_20150916_4685-w1

Tystnad
Artikel
Tystnad
Forfatter
Boligcious

No Comments

    Leave a Reply