DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Expressive Faces – Dagens Poster

Da jeg sammensatte vores store kunst-tema i vores nyeste udgave af Boligcious Lookbook – genforelskede jeg mig i Kathrine Lunas fantastiske pen. Jeg ser utrolig mange talenter inden for kunst prints hver dag, og det er umuligt for mig at huske dem alle. Derfor er det så fantastisk at støde på de her kunstnere igen, og opdage helt nye værker. Dette er dog ikke et ny værk, men jeg er vild med det! Denne mand glæder jeg mig over dagligt, han hænger nemlig på min væg. Min søn kigger ofte på ham og siger: “Orv han er gal var?” Jeg kan se han undrer sig og garanteret, vil give sin bedste bil for at vide hvad manden råber – sådan har jeg det også… Hvad med dig?

Expressive Faces - Dagens Poster

Expressive Faces – Dagens Poster
Artikel
Expressive Faces – Dagens Poster
Beskrivelse
Da jeg sammensatte vores store kunst-tema i vores nyeste udgave af Boligcious Lookbook - genforelskede jeg mig i Kathrine Lunas fantastiske pen. Jeg ser utrolig mange talenter inden for kunst
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply