DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER) Uncategorized

The Other Way – Dagens Poster

(for English scroll down)

Louise Smærup er en kvinde med mange kreative talenter. Udover, at hun designer lækkert interiør til boligen, så er hun også en dygtig kunstner. Louise lave smukke store malerier og print. Dagens Poster er grafisk og rå. En organisk illustration med fart i – kan man skrive det? Jeg føler i hvertfald som beskuer, at jeg bliver draget ind i et værk, som er i bevægelse – meget passende i forhold til værkets titel!

Se design og i kunst af Louis Smærup her

The Other Way - Dagens Poster

Louise Smærup is a woman of many creative talents. Besides, her beautiful interior designs, she is also a talented artist. Louise makes beautiful paintings and prints. Today’s poster is graphic with an raw expression. An organic illustration with lots of speed – I know, it’s a strange description, but I feel as a viewer, that I am being drawn into a work that is in motion, which fits very well to the work’s title! Want so see more art by Louise Smærup click here

 

 

The Other Way – Dagens Poster
Artikel
The Other Way – Dagens Poster
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply