BLANDEDE BOLCHER Produkt og design (Interior design) Uncategorized Vi tester

Et par ord om en ny telefon, et par lækre billeder og en lækker gave måske til dig


Den sidste uges tid har jeg testet en android telefon ved navn HONOR6. Det er en krævende ting at gå fra iPhone til Android –  noget jeg har overvejet et stykke tid. Jeg er inkarneret iPhone bruger, har været med fra starten, og det er på trods af, at jeg dagligt bliver irriteret over et par funktioner ved iPhone, såsom dårligt batteri og irriterende skrivefunktion.

 

HONOR6 er noget HELT andet, og det gik hurtigt op for mig, at denne test krævede en hel del mere af mig end jeg troede. Det er virkelig svært at gå fra Android til iPhone og jeg kan desværre ikke prale af at være et tålmodigt menneske, når det gælder teknik – her er jeg det, man vil betegne som temmelig temperamentsfuld.

Jeg kommer ikke ind på de tekniske detaljer i denne test – det er ikke mit område, jeg vil fokusere på de ting, der er vigtige for mig og det er Kameraet – billederedigerings-app’s som jeg er afhængig af og derfor skal være tilgængelige på android – og skrivefundtionen. Skrivefunktionen er en af de bedste oplevelser ved telefonen, og det er godt nok heldig, for det er netop skrivefunktionen som jeg er træt af ved iPhone. På HONOR6 er skrivefunktionen virkelig god! Man skal bare lige vænne sig til tasteturet, så er det befriende at opleve, at man ikke konstant skriver forkert…. Halleluja – sikke et kæmpe plus!

Et andet imponerende plus ved HONOR6 er kameraet – det tager afsindigt gode billeder. Det er nemt at styre og du kan fokusere ved blot et lille prik på skærmen. Jeg er meget imponeret over kameraet på denne telefon, det vil du også blive, når du ser de næste billeder i indlægget her. (De første tre billeder i indlægget her er taget med iPhone6 – de efterfølgende er taget med HONOR6)

Fra toppen af Aros, taget gennem den orange del i Rainbow room. Taget med HONOR 6

Telefonens design er også vigtig for mig –  jeg er bare en nørd, hvad det angår, jeg er typen der altid skal have den sidste nye telefon osv… jeg kan ikke gøre for det, jeg er en gadget girl. Designet på HONOR6 er flot, den er maskulin (hvilket jeg godt kan lide ved en telefon) og så er den god af have i hånden. Man bliver overrasket over dens lethed, den ser nemlig robust ud, men er lettere end man tror. Den glider ikke let ud af hånden som min iPhone6 gør, og det er som de fleste kan regne ud, en fordel.

Navigationen i telefonen, skal man vænne sig til, og det er svært hvis du er iPhone bruger, men har du temperamentet og tålmodigheden til det, vil jeg sige, at du med HONOR6 får en lækker telefon, med et sublimt kamera, hurtig reaktion, bedre batteri end iPhone, og hurtigere opladning til kun 2.500 kr.

Sidste vigtige ting for mig er, at mine yndlings-apps som jeg  bruger dagligt i forbindelse med fotoredigering er tilgængelige på et ikke-iPhone produkt og det var de sørme. Jeg fandt endda en app, som gjorde det let at synkronisere mine kontakter, kalender og mail fra iCloud. ( app til formålet hedder: SmootheSync for Cloud – så ved du det).

Ønsker du en second opinion? – kig forbi Nicolai Klingenberg fra My-Pleasure, han har også anmeldt telefonen… han skriver følgende


VIL DU HA’ DIN EGEN HONOR6?

Indlægget her er bragt i samarbejde med HONOR6, og jeg har lokket en telefon ud af dem til en heldig Boligcious Læser.
Fortæl mig, hvad du primært bruger din telefon til udover at ringe og læse blogindlæg på Boligcious…

Alle, der smider en bemærkning i kommentarfeltet herunder, er med i lodtrækningen om en HONOR6 android telefon til en værdi af 2.500 kr. 

Jeg trækker lod 2. søndag i advent.

 

Her kommer mine u-redigeredebilleder taget med HONOR6 taget denne weekend under min tur til Århus…

 

 

 

 

Artikel
Et par ord om en ny telefon, et par lækre billeder og en lækker gave måske til dig
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

123 Comments

 • Reply
  Cecilie
  december 1, 2014 at 20:15

  Det ville være en HONOR at vinde den! Jeg bruger telefonen primært til at tage billeder med. Af sønnike, til instagram, til bloggen, mms’er, osv. Og er SÅ træt af at skulle hive spejlreflekset frem for at snappe gode billeder, især dem af sønnike, som ikke kan gøres om 🙂

 • Reply
  Solveig
  december 1, 2014 at 20:18

  For mig er det ultimativt vigtigt at en telefon har et godt kamera, da jeg tager rigtig mange billeder med den, og gerne vil ha den bedste kvalitet… og så må batteriet gerne være mere end godt 🙂 er selv lige gået fra en Iphone tilbage til android

 • Reply
  Søs
  december 1, 2014 at 20:19

  sikke en lækker præmie 🙂
  Jeg bruger blandt andet min telefon til at tage billeder, tjekke Instagram, bloglovin, Facebook mm og så bruger jeg mobilen som betalingsmiddel ved f.eks mobilepay, swift, køb af togbilletter o.l
  Glædelig 1 december c”,)

 • Reply
  Sarah Bergen
  december 1, 2014 at 20:21

  uha hvad bruger man næsten ikke sin tlf til:)
  Primært til at være på nettet hvor jeg surfer rund og bliver inspireret, til at tage billeder, redigere billeder, lave collager af vores oplevelser, SMSe og selvfølgelig ringe. Og så er det da fedt når mine to små kan FaceTime mig fra deres iPad når de venter på mig derhjemme sammen med far.

 • Reply
  Sandra Jensen
  december 1, 2014 at 20:22

  Jeg bruger primært min tlf til faacebook og små spil, som jeg slapper af med 🙂

 • Reply
  Anja K
  december 1, 2014 at 20:23

  jeg bruger primært min telefon til at læse nyheder på, og til at tage billeder med og instagramme…
  Kh Anja

 • Reply
  Amanda
  december 1, 2014 at 20:23

  Til facebook og instagram 🙂

 • Reply
  Mayaa
  december 1, 2014 at 20:24

  Super fed gave som jeg ville elske at vinde som en fødselsdagsgave til mig selv.
  Jeg elsker at tage billeder men mit kamera er i udu og min iPhone tager så ringe billeder at jeg næsten ikke gider.
  Jeg krydser fingre, tæer osv 🙂

 • Reply
  Charlotte H
  december 1, 2014 at 20:27

  Lækker lækker telefon.. Jeg bruger primært min til instagram, facebook, et par spil, mail – ja eller jeg bruger den nok til det hele.. Mail, Google, musik – it all… 😉

 • Reply
  Camilla Winkel
  december 1, 2014 at 20:27

  Er heltked af at jeg ikke kan uploade et billed af min smadrede iPhone4, så jeg kunne få lidt medlidenhedspoint i denne konkurrencce;) Håber jeg vinder alligevel… God jul

 • Reply
  Connie A
  december 1, 2014 at 20:34

  Jeg bruger min mobil til at ringe, sms, læse blog,fb og mail og tage billeder 🙂

 • Reply
  Anne
  december 1, 2014 at 20:36

  Høre podcasts spille frozen og underholde min 4-årige med sange fra youtube og høre musik

 • Reply
  Louise Gaarn
  december 1, 2014 at 20:37

  Jeg krydser fingre 🙂

 • Reply
  Laura
  december 1, 2014 at 20:39

  Jeg bruger min GAMLE Iphone til at læsenyheder, facebooke samt ringe og sende sms´er til søde venner og familie.

 • Reply
  Trine
  december 1, 2014 at 20:40

  Den lyder spændende – jeg prøver lykken (:

 • Reply
  Freja
  december 1, 2014 at 20:41

  Wauw en flot gave. Eftersom jeg netop har ødelagt min telefon ville det være den flotteste og mest anvendelige gave jeg kunne tænke mig pt.

  Rigtig glædelig jul, jeg krydser fingre

 • Reply
  Mai O.
  december 1, 2014 at 20:43

  JEG ejer sådan en sag! Jeg har lige modtaget den i dag. Og jeg fik det HELT dårligt ved synet af min kæreste, der stod dér med sin lunke iPhone i hånden. Han blev ligesom helt livstræt at se til. Men min iPhone er tre år gammel, og man får glasskår i nallerne af at bruge den (= ret wasted). Min kæreste er mere sådan lidt åh-det-ku’-være-dejligt! Jeg ved endnu ikke hvad han ska’ ha’ i julegave, så hvis jeg er den heldige, så skal han fanme ha’ en HONOR! Så var vi det der HONOR-par 😛

 • Reply
  Rikke Bisgård Sørensen
  december 1, 2014 at 20:44

  Drømmegave til vores datter, som ønsker sig en telefon i julegave <3

  Kh Rikke

 • Reply
  Majbrit Søgaard
  december 1, 2014 at 20:46

  det lyder som en mobil man gerne vil ha fingerne i☺️ buge min til at tage billeder med, og der kan min iPhone4s ik rigtig følge med, og må sige det er nogle flotte billeder du har fået taget☺️ der udover bliver den brugt til indtergram, pinterest, udfordrings af blogs og ja til at holde mig i kontakt med omverden

 • Reply
  Julie Nagel-Udsholt
  december 1, 2014 at 20:51

  Yeah, det ville være så skønt at prøve noget andet end iPhone. Er nemmerlig også ret træt af batteriet :-/ Overvejede forleden at gå tilbage til en god gammel Nokia 3210 af samme årsag 😀 !! Den der lyder skisme lækker!!!

 • Reply
  jukas
  december 1, 2014 at 20:56

  Som madblogger er en tlf med et godt kamera, et must ! Og ud fra de billeder du har taget, ser det virkelig fantastisk ud !

 • Reply
  jukas
  december 1, 2014 at 20:58

  Som madblogger er en tlf med et godt kamera, et must ! Og ud fra de billeder du har taget, ser det virkelig fantastisk ud !

 • Reply
  Miatilda Andersen
  december 1, 2014 at 21:00

  Jeg tager mange fotos – af min dreng på 12 ( han er ikke den mest tålmodige model), af vores lille hund (som hopper det meste af tiden – på stedet), af ‘mine’ børn, som jeg kalder den børnegruppe jeg arbejder med.
  Bloglovin er en af mine faste ‘pause’ steder, og ellers bruger jeg telefonen til at sende søde sms’er til min tålmodige kæreste. Han vil til gengæld ikke fotograferes..

  Miatilda A

 • Reply
  Anja F
  december 1, 2014 at 21:03

  Jeg bruger faktisk ikke min telefon til andet end at ringe og skrive sms’er, da jeg er én af de få der endnu ikke har en smartphone, men en virkelig gammeldags nokia. Derfor ville sådan en HONOR6 virkelig falde i god jord hos mig! 🙂

 • Reply
  Mette Haagensen
  december 1, 2014 at 21:07

  Gik for små to år siden fra Nokia (alm. klaptlf.) til Samsung SII Plus, og jeg er så glad for min lille androide 😉 Tillykke med den 🙂

 • Reply
  Helle Rick
  december 1, 2014 at 21:07

  Jeg bruger den mest til FB og BLOGGEN samt instagram.
  Jeg elsker at tage billeder, og da jeg ikke har et almindeligt kamera, er telefonen helt perfekt, specielt når billederne bliver gode 🙂 I ny og næ bliver der også tid til et spil.

 • Reply
  Line Nielsen
  december 1, 2014 at 21:11

  Jeg bruger den til Instagram, Facebook i det daglige.
  Og så bruger jeg den som GPS, når jeg skal finde vej, som rejseplan når jeg skal med det offentlige og til at tjekke vejret..

 • Reply
  Lise Rasztar
  december 1, 2014 at 21:16

  Jeg bruger primært telefonen til at søge på nettet, Facebook og tage enormt mange billeder af min søn.

 • Reply
  Karina Hagbarth
  december 1, 2014 at 21:26

  Til at tjekke nyheder:)

 • Reply
  Louise fb
  december 1, 2014 at 21:26

  jeg bruger min telefon som en lille computer. Jeg har min kalender heri, jeg leger med Instagram, bloglovin’ og pinterest, og så er den min almanak, mit kamera, min kogebog og min vejviser…

 • Reply
  Camilla K. Olesen
  december 1, 2014 at 21:31

  Mit ærlige svar på det spørgsmål, vil nok chokere de fleste. Min mobil er nemlig af ældre dato, så den kan slet ikke gå på internettet, og dermed kan den heller ikke bruges til at hente apps, tjekke mail eller facebook, ligesom jeg aldrig haft snapchat eller instagram. Værst/vigtigst af alt, kan den heller ikke bruges til at læse blogs 🙁
  Derfor bruger jeg udelukkende min mobil til at sende sms’er og ringe op (når den altså virker). Jeg er med andre ord MEGET tålmodig – og formentligt den eneste 26årige i dagens Danmark, der ikke har nogen erfaring med iPhone/smartphones 😉

  For resten er jeg vild med dine billeder fra AROS. Udsigten er smuk, og Kvium udstilling er desuden helt fantastisk <3

 • Reply
  Signe
  december 1, 2014 at 21:34

  Telefonen bliver jo nærmest brugt til det hele i dag… Mails, billeder, beskeder, opkald men ikke mindst tidsfordriv. Apps som Instagram og Tumblr er en sand tidsrøver, men jeg elsker det 🙂

 • Reply
  Anne S
  december 1, 2014 at 21:40

  Fedt 🙂
  Jeg bruger min telefon primært til opkald og SMS, men da mormor og moster bor i den anden ende af landet, bliver den ofte også brugt til at sende billeder af småfolkets bedrifter 🙂
  Herudover syntes jeg det er fantastisk at jeg kan bruge irriterende ventetid i diverse situationer til at kontrollere mail, følge med i venner og families opdateringer på FB og sidst men ikke mindst læse spændende blog’s 😉

 • Reply
  sabrina
  december 1, 2014 at 21:42

  Efterhånden er kameraet nærmest blevet det vigtigste ved telefonen, vildt som det egentlig kan overtage vigtigheden fra telefonens virkelige funktion…

 • Reply
  Kristina K
  december 1, 2014 at 21:43

  Til at tage billeder med

 • Reply
  Anne Katrine
  december 1, 2014 at 21:45

  Ud over at ringe, sms’e og læse blogindlæg, bruger jeg mest min telefon til at tage billeder med, og som gps – har ikke tal på hvor mange gange mit kort har reddet mig fra min uduelige stedsans 😀

 • Reply
  Katrine Nicoline
  december 1, 2014 at 21:46

  Min mobil bliver flittigt brugt til at tage billeder… Det elsker jeg bare!!
  Derudover Instagram, div. blogs, facebook, nyheder og så bruger jeg kalenderen rigtig meget.
  Desværre løber den ret så hurtigt tør for batteri, så har ekstra lader på arb OG med i tasken

 • Reply
  Anni
  december 1, 2014 at 21:46

  Min telefon er min tro følgesvend 😉 Ja, først og fremmest bliver den brugt til beskeder, opkald og bloglæsning. Men apps såsom Pinterest, Snapchat og Instagram bliver også tjekket jævnligt. Elsker at se på billeder – og at billeder! Prøver pt. at fange fantastiske øjeblikke af mit igangværende højskoleophold på min mobil – alle de mange gode stunder bør foreviges 🙂

 • Reply
  Mette H
  december 1, 2014 at 21:56

  Kan kun håbe på, at jeg vinder og dermed kan skifte min gamle “ikke Iphone”telefon ud – Så vil jeg forhåbenligt slippe af med alle de medlidende blikke og mobbekommentarer, når folk ser den 🙂

 • Reply
  Ditte
  december 1, 2014 at 21:58

  Primært bruges min Iphone til at følge med på sociale medier, som instagram, bloglovin og snapchat. Derudover også lidt praktisk, såsom netbank og e-boks.

 • Reply
  Natassia
  december 1, 2014 at 22:00

  Den bliver brugt til alt! Især instagram er min store last – og dertil kunne jeg godt bruge en telefon med et bedre kamera 😀

 • Reply
  Pernille Ellekær
  december 1, 2014 at 22:01

  Jeg skriver beskeder til min søde mand, som ikke skriver tilbage da hans Huawei af ældre dato ikke lige kan skrive svar

 • Reply
  Tanja s
  december 1, 2014 at 22:25

  Min iPhone har det super skidt, så det ville bare være perfekt at vinde denne 🙂

 • Reply
  Line Møller
  december 1, 2014 at 22:28

  Ud over at læse din blog (selvfølgelig!! 😉 ) bruger jeg meget min telefon til billeder/SMS/Facebook/Instagram. Den er også dejlig at have ved hånden på farten, hvor man altid har et kort 🙂 Men topscorer i funktioner, er nok noget så simpelt som “noter”, hvor jeg noterer alle mulige ting i løbet af en dag – alt fra skøre tanker til madplaner og huskelister.

 • Reply
  seda ozcetin
  december 1, 2014 at 22:29

  I still use my first mobile phone from 2003, which means it doesnt have any functions other than basic phone functions. So, i just use it to make calls, send texts. i used to listen to the radio, before i lost its headphones. So, i feel like it is time for me to switch to a smart phone and do more things 🙂

 • Reply
  Karla Henriksen
  december 1, 2014 at 22:30

  Ja, ja, ja hvor vil jeg gerne have min egen HONOR6. Den perfekte julegave 🙂

 • Reply
  Michala
  december 1, 2014 at 22:39

  Min 4 år gamle iPhone, som efterhånden er begyndt at strejke, bruger jeg primært til at SMS’e, tjekke mail og fb og til at tage billeder.

 • Reply
  Freja Hansen
  december 1, 2014 at 22:53

  Bruger den en del til at tage billeder og srufe på nettet 🙂

 • Reply
  Camilla H
  december 1, 2014 at 22:58

  Jeg bruger min mobil til at tage billeder – og virkelig mange af dem! Af mad, af træning, af venner, af naturen, af ting jeg ønsker mig, eller bare af noget der inspirerer mig! Ligesom dig er jeg inkarneret Iphone fan, men de holder bare så dårligt strøm! (især når man tager mange billeder – og man har en 4’er med en del år på bagen 😉 )

 • Reply
  Linda M Pedersen
  december 1, 2014 at 23:06

  Måske lettere flovt, at indrømme, men har kun en gl nokia.
  Til at sms, ringe samt tage foto af mit barnebarn…
  Så at kunne få chanche for, at rykke op i den liga de fleste er i, ville være en Ære samt en HONOR.
  Gode foto er et must, ved udprintning af barnebarnets foto.
  Spændende om jeg skulle være heldig..

 • Reply
  Ulrika Landstrøm
  december 1, 2014 at 23:39

  Jeg bruger min iPhone til Facebook og Instagram.. Og måske mobilspil hvis jeg keder mig. Tager også virkelig mange billleder, så en fod kamera er meeeget vigtig! 🙂

 • Reply
  Signe Lykke
  december 1, 2014 at 23:39

  Lækker præmie!

  Min telefon bruger jeg til alt efterhånden 😀 Unden kalenderen er mit liv et kæmpe rod! og uden min musik er jeg i dårligt humør.. derudover bliver kameraet brugt mange gange dagligt!

  Glædelig jul <3

 • Reply
  Hanne w
  december 2, 2014 at 06:04

  Jeg er ligesom dig en gadget girl og indtil jeg for mange år siden købte en iphone, så har jeg altid skiftet mobil og mærke konstant 😉 men nu er jeg fald i et stort sort iphone hul, jeg ikke kan se mig ud af…… 🙂 Hjæææælp!!

 • Reply
  Natasha
  december 2, 2014 at 06:07

  Jeg må absolut være den næste ejer, af denne tlf. Jeg bruger dagligt mit kamera til at tage billeder af mine drenge. Og de billeder jeg kan tage med den tlf jeg har nu. Er ikke noget at råbe hurra for.
  Og hvis jeg bliver den heldige ejer, så skal min store dreng arve den jeg har nu, da han har ønsket sig en tlf rigtig længe. Og synes det er snyd de andre fra skolen har en.
  Så krydser fingre på vores begges vejne.
  Han ville blive så lykkelig, hvis han fik en tlf.

 • Reply
  Vibeke Larsen
  december 2, 2014 at 06:41

  Jeg er SÅ enige med skrivefunktionen på iPhonen.
  Jeg bruger blandt andet min mobil til facebook, Instagram og mail og derfor er skrivefunktionen og kameraet noget af det vigtigste for mig.

 • Reply
  Marlene Høj
  december 2, 2014 at 07:20

  Jeg bruger min mobil til billeder, facebook, google, at tjekke og besvare mails på farten, instragram, mobilbank inkl. Swipp og MobilePay og hyggelige spil – Børnene bruger også min til at youtube og spille, hvis de skal have tiden til at gå.
  Jeg har de samme problemer med batteriet… Minb er bare en Samsung 🙂

 • Reply
  Anne Marie
  december 2, 2014 at 08:14

  Min telefon bliver brugt som indkøbsseddel, spillemaskine, kamera, avis og så selvfølgelig til at ringe fra:-)

 • Reply
  Daniella Lind
  december 2, 2014 at 08:50

  Facebook og at tage billeder

 • Reply
  Sandra H Aedo
  december 2, 2014 at 08:59

  Jeg bruger min tlf til at tage billeder, mange billeder. Jeg bruger flere forskellige apps til fotoredigering. Facebook, google+, kalender, noter og musik 🙂

 • Reply
  Louise
  december 2, 2014 at 09:30

  Som en lille ekstra helping hand i barsel nr to til februar; huskesedler, billeder og videoer af “guldet”, kontakt til omverdenen, læse elektroniske bøger, tage billeder af den smukke natur som skal udforskes ved gåture med barnevognen… og til at se lidt netflix mens jeg nærmer mig termin;-)

 • Reply
  Emillia M.
  december 2, 2014 at 10:04

  Til at tjekke min mail hovedsageligt.

 • Reply
  Mathilde
  december 2, 2014 at 10:19

  Jeg bruger bl.a. min telefon til at tage billeder, læse nyheder, følge sport, mobil netbank, spotyfi, radio, navigation og meget andet. Så et godt batteri er vigtigt for mig.

 • Reply
  Nina Skov
  december 2, 2014 at 10:37

  Jeg bruger primært kameraet og så er min telefon min betjening til vores anlæg 🙂 Desuden har jeg brug for en ordentlig Bluetooth, da telefonen skal kunne komme i kontakt med vores Nabby (babyalarm) 😉
  Gad godt vinde denne Honor – jeg er nemlig blevet uvenner med min iphone… 😉

 • Reply
  Kamille
  december 2, 2014 at 11:32

  Først : sikke et skønt billede ud af det orange vindue. Jeg begyndte helt at drømme mig langt væk… 🙂
  Jeg bruger min telefon til alt. Det er mit kommunikationsværktøj. Og den er desværre begyndt at svigte mig lidt…
  Forældreintra, love hate, det skal virke. Facebook, blogloving, mails, IG, som et kamera, som talerør…

  /Kamille

 • Reply
  Astrid
  december 2, 2014 at 11:50

  Noget jeg bruger meget på min telefon er den elektroniske kalender. Genial til at holde styr på aftaler, møder, vagter, kærestens kalender mv. Og så gemmer den automatisk fødselsdage, fitnessbookinger mv. Genialt!

 • Reply
  Line Bork
  december 2, 2014 at 12:46

  Det er er jo lige en konkurrence for mig! Jeg har den seneste tid gået og grublet lidt over, om man skulle være sin Apple-besættelse utro, og prøve nye græsgange på smartphone-markedet. Én af de vigtigste funktioner for mig i en smartphone er naturligvis, at den tager gode billeder. Så en HONOR6 virker til at være et spændende nyt bekendtskab.
  Ha’ en god dag 🙂

 • Reply
  Emilie
  december 2, 2014 at 13:37

  Den vil jeg meget gerne vinde 🙂 – min gamle telefon har det svært for tiden!

 • Reply
  pia sroka
  december 2, 2014 at 14:10

  Jeg har en gammel samsung,den er så langsom,jeg bruger den til spil,facebook, mails,billeder,hører musik,det ville være dejligt med en nyere model som HONOR6. 🙂

 • Reply
  Eva Jensen
  december 2, 2014 at 15:22

  Lækre billeder – og lækker præmie – OG GLÆDELIG JUL! 🙂

 • Reply
  Christina Buhl
  december 2, 2014 at 18:34

  Det er lige hvad jeg mangler, en tlf med et godt kamera – der halter iPhone altså godt bagefter!

  Christina Buhl

 • Reply
  Dagmar
  december 2, 2014 at 19:32

  God jul

 • Reply
  Helle Nelausen Bohn
  december 2, 2014 at 20:19

  Min telefon bliver brugt til at betale regninger, surfe på facebook, diverse blogge og det bedste……At man altid lige har den ved hånden når noget skal fotograferet. Mine børn og minder man er bange for at glemme. Og så bruger ungerne den til at spille på.

 • Reply
  Signe Ebbesen
  december 2, 2014 at 20:31

  I en stresset og travl hverdag, hvor vi nærmest stjæler tid til familien, er telefonen en uvurderlig livline til venner og den fjerne del af familien. Et godt kamera i telefonen er en gave :-).
  Glædelig 2. december

 • Reply
  Mette Glerup Kristensen
  december 2, 2014 at 20:41

  Sikke en imponerende gave! Jeg kaster mig ind i kampen 😀

 • Reply
  Christina Lindegaard
  december 2, 2014 at 21:20

  Bruger min mobil til rigtig meget – lige fra kalender, togbilletter til kamera . Men det er nok facebook og instagram som oftes er i brug. 🙂

 • Reply
  Cam
  december 2, 2014 at 23:05

  Ja tak auping <3

 • Reply
  Daisy Hilbrands
  december 3, 2014 at 03:21

  At Google ting, er et sindssygt vidensbegærligt menneske, så straks jeg falder over noget jeg ikke ved, må det tjekke nærmere ud.
  I dag var det; beskyttede titler, navnet på den bog, mæcen (hvad betød det lige) og hvilke film der har haft premiere i år.
  Rejseplanen og Google maps, har ikke bil, så kommer rundt omkring med det offentlige.
  Tjekker fast koncert steder ud på vej hjem i toget.
  Billeder af ting jeg ser, sjove ting, ting jeg skal huske ect.

 • Reply
  Nina
  december 3, 2014 at 07:15

  Åh jamen jeg bruger den til mange ting! MobilePay, Netbank, kalender, musik, sociale medier osv. Kan slet ikke leve uden en telefon 🙂

 • Reply
  helle
  december 3, 2014 at 13:03

  jeg bruger min mobil til at tage billeder og at spille spil og smse og ringe så den er min højre håne 🙂 og den er ved at være slidt så jeg håber jeg er heldig

 • Reply
  superheltemor/kim
  december 3, 2014 at 13:53

  Bruger den meget til at finde vej. Eller til at Google at jeg har ret!

 • Reply
  maibritt J
  december 3, 2014 at 14:24

  jeg bruger den primært til instagram og til at læse nyheder 🙂

 • Reply
  Jeanne D.
  december 3, 2014 at 14:36

  Jeg kender godt til frustrationen omkring Iphonens elendige batteritid, – alene af den grund overvejer jeg en android. Kameraet ville være et klart plus, – men økonomien skal lige være med, så jeg krydser fingre for lidt held i stedet.
  Glædelig December – og tak for chancen 😉

 • Reply
  Anette Ninon
  december 3, 2014 at 15:35

  Til at tage billeder af børnene, vejret og naturen, men den er desværre nedslidt.

 • Reply
  Helena
  december 3, 2014 at 15:40

  Jeg vil super gerne deltage da min Tlf netop skal til at udskiftes og derfor ville det være så dejligt at vinde

 • Reply
  Sarah
  december 3, 2014 at 16:08

  Jeg vil bruge den til facebook, instagram, snapchat, sms osv…

 • Reply
  lissen andersen
  december 3, 2014 at 16:35

  Jeg bruger mobilen til FB, Instagram, sms, ringe, tage billeder, tjekke mail, bank, eboks….den er virkelig et dejligt hjælpemiddel!!!!

 • Reply
  Ida
  december 3, 2014 at 16:39

  Haha det er næsten pinligt, men jeg bruger den meget på Tinder 🙂

 • Reply
  Bettina Jensen
  december 3, 2014 at 16:49

  Jeg bruger faktisk min tlf RIGTIG meget til at tag billeder med. Hele tiden af alt muligt random 🙂

 • Reply
  Anya Jensen
  december 3, 2014 at 16:50

  Jeg bruger faktisk min telefon til næsten alt, men især til at tage billeder, sociale medier – kalender, og læse blogs mv på nettet. Jeg har selv en iPhone men er også lidt træt af dem, så det ville være genialt at vinde denne her skønhed:)
  Så jeg XXX alt jeg krydse kan,
  TAK,
  Ax

 • Reply
  Charlotte
  december 3, 2014 at 16:59

  Min telefon bliver brugt til Snapchat, Facebook og lige at tjekke alt på når jeg er ude.

 • Reply
  Maja Fuglsang
  december 3, 2014 at 17:23

  Wauw, det ville være fantastisk 🙂 Min Iphone 4s er ved at koge over og går hele tiden ud og løber tør for strøm konstant….

 • Reply
  Camilla A
  december 3, 2014 at 17:27

  Hold nu op, sikke en fantantisk præmie! Det ville være alt for skønt at vinde oven på en hård tid med bachelorskrivning fra morgen til aften. 🙂

 • Reply
  Gitte Seloy
  december 3, 2014 at 18:02

  SMS’er, facebook & Bitstrips 🙂

 • Reply
  Tanja J.
  december 3, 2014 at 20:07

  Sms, facebook, tjekke mails og ISÆR til at tage billeder med. Genialt, at man altid har et kamera på sig.

 • Reply
  Lene
  december 3, 2014 at 20:34

  Til at tage billeder med 🙂

 • Reply
  Katrine S.
  december 3, 2014 at 21:20

  Sikke en “Honor”, det er at deltage :-). Ud over at ringe og sms bruger jeg min telefon til at fange de fine hverdagssituationer på Instagram og til at tage notater på til møder på arbejdet.

  Glade decemberhilsener fra
  Katrine

 • Reply
  Åse Lejbølle
  december 3, 2014 at 21:48

  Sikken da en fed telefon – og skønne billeder den tager!!! Den ville jeg da rigtig gerne bytte min gamle Iphone ud med :-).

  Gode førjulehilsner
  Åse L / aaselejboelle@gmail.com

 • Reply
  Mette Lynghøjen
  december 3, 2014 at 23:54

  Jeg bruger min tlf til ALT. Læser arbejdsmail på den og vores hjemme mails. Går på de sociale medier med den, navigation når jeg kører bil, Endomondo når jeg løber og ikke mindst som kamera. Så kort fortalt mim livsnerve

 • Reply
  Julie Kristina Hansen
  december 4, 2014 at 08:22

  Sikke en giveaway! Jeg deltager og krydser fingre!

 • Reply
  Anne Nielsen
  december 4, 2014 at 08:43

  Telefonen fylder en del mere i min tilværelse nu end bare for få år siden; jeg tager billeder, læser nyheder, tjekker arbejdskalenderen hjemmefra, ser videoer på youtube, snapchatter med veninderne.. You name it:) Min gamle android er efterhånden 3 år gammel, så det ville være super dejligt med en opdateret version!

 • Reply
  marie p
  december 4, 2014 at 11:55

  Jeg vil gerne vinde, da jeg ikke har, eller aldrig har haft en smart phone, men gerne vil have en:)

 • Reply
  Camilla Nyegaard
  december 4, 2014 at 12:20

  Jeg er med!

 • Reply
  Inge
  december 4, 2014 at 15:07

  Arbejde, arbejde.. Man kan altid lige tjekke mail, kalender osv. Det er både godt og skidt 😉

 • Reply
  Anne Mette
  december 4, 2014 at 15:09

  Ja tak til alle de fordele du nævner i din anmeldelse. Jeg er gået i stå med at tage billeder med min iPhone, da kvaliteten simpelthen er for ringe OGSÅ selvom jeg altid redigerer dem efterfølgende.
  Jeg bruger meget tid på billedredigering, Instagram og Dba, hvor jeg har fundet vildt mange fine ting!
  På tide at prøve et andet mærke og med en baby på armen er det faktisk et kæmpe plus, at denne telefon ikke glider ud af hånden så let som iPhone gør 🙂

 • Reply
  Tina
  december 4, 2014 at 19:15

  Sikke en lækker december give-away 🙂 jeg bruger min telefon til at tage en masse fine billeder, som jeg kan sende til min familie, så de kan følge med i, hvad min kæreste og jeg laver, nu hvor vi ikke længere bor i samme by 🙂

 • Reply
  Camilla
  december 4, 2014 at 21:43

  Udover de ting du nævner bruger jeg mest min telefon til mail, instagram, at tage hurtige billeder og spille quizkamp 🙂

 • Reply
  Lene
  december 5, 2014 at 13:40

  WOW en præmie! Jeg bruger min telefon til at se serier på, da vi ikke bruger vores tv ret meget, så er det nemt lige at gå på f.eks. Netflix eller HBO med telefonen 🙂

 • Reply
  Charlotte
  december 5, 2014 at 19:19

  Jeg bruger nok mest min tlf til billeder 🙂

 • Reply
  Rikke H
  december 6, 2014 at 01:13

  Min telefon bliver brugt til mere eller mindre alt. De alm ting som SMS og opkald, internet som f.eks. Når jeg læser min yndlings blog *host host*, shopping på både net og diverse apps som dba, trendsales, Lauritz.com, asos mv, kamera (ejer ikke et kamera så alle billeder bliver taget med mobilen), gps, til at holde styr på kvindeting, kalender, vejrudsigt, som rygestop hjælp (appen kwit2) og alt muligt andet. Desværre er skærmen på min sprunget og det kan ikke rigtigt betale sig at få den repareret da det er en af de ældre iPhones og den derfor er ubrugelig om ikke så forfærdelig længe. Derfor ville det være fantastisk at vinde denne præmie!

 • Reply
  Tommy
  december 6, 2014 at 01:16

  Kort fortalt næsten alt; SMS, samtale, kalender, arbejde, kamera, nyheder, køb og salg, facebook, tidsfordriv, musik, som løbecomputer, gps og 117 andre ting
  /Tommy

 • Reply
  Line Es
  december 6, 2014 at 09:04

  Well hello Boy!

  Jeg bruger Rejseplanen, IG og FitnessWorlds App (sidstnævnte ligger fast “lige for” og troner, i et forsøg på at nudge mig selv kommer mere til træning..)

 • Reply
  Anne Marie
  december 7, 2014 at 09:10

  Jeg har den mest uheldige historik med telefoner. Tror jeg har haft 5 de sidste to år

 • Reply
  Stina
  december 7, 2014 at 19:32

  At læse mails, bruge endomondo, facebook mm…og så ville jeg gerne tage nogle flere gode billeder ude i naturen og af byliv i gaderne osv, men min telefon har desværre et dårligt kamera.

 • Reply
  Nina B
  december 7, 2014 at 19:36

  Nu har jeg endelig fået husET, hvor jeg har mulighed for at udleve alle mine boligdrømme. Men jeg mangler en telefon med godt kamera, så jeg også kan få dokumenteret alle mine kreationer og stilleben – og dele dem på f.eks instagram med andre boligtosser 🙂

 • Reply
  Kirstine
  december 7, 2014 at 19:45

  Jeg har to arbejdspladser med to mailbokse, kalendere osv. Min telefon er det sted, hvor jeg har samlet adgang til alle meddelelser på en gang og som derfor giver mig overblik over ugen. Helt uundværlig. Jeg ville gerne give min mand sådan en smart telefon også.

 • Reply
  Rikke Fischer Jeppesen
  december 7, 2014 at 19:57

  Med små børn er det uundgåeligt at tage mange billeder, så min mobil bliver primært brugt til at tage billeder med.

  Derudover bruger vi Netflix rigtig meget, både børnene bruger den og jeg bruger den til at se film på, når jeg står på løbebåndet i fitnesscentret.

  Min mand og jeg kører begge Android, så vi har en fælles Google mail (naturligvis også vores egne) men den fælles bruger vi således, at når jeg skriver noget ind i min kalender, så kommer det også over i min mands. Det er den ENESTE måde jeg kan være sikker på han husker bare en lille bitte procentdel af hvad man siger til ham… 😀

  Jeg tror jeg vil give denne mobil til min mand, jeg har en fin nye Sony Xperia, men min mand løber rundt med min gamle væskeskadede Sony mobil, hvor ringegeneratoren døde da den fik vand. Så der er ingen ringetone eller lyde på, kun en halvsløj brummen 😉

 • Reply
  Ragnhild Søndergård
  december 7, 2014 at 20:05

  Lækker telefon – får ligefrem lyst at prøve Android…

 • Reply
  Jette Gad
  december 7, 2014 at 21:46

  Jeg bruger min telefon til nærmest alt-pånær punktsvejsning under vand

 • Reply
  Rie Ravnholdt Frederiksen
  december 7, 2014 at 22:21

  Jeg bruger meget min mobil til at tage billeder af mine børn – men min iPhone kan simpelhen ikke holde strøm mere, så drømmer om en ny mobil, så jeg ikke går glip af skønne billeder af mine børn

 • Reply
  Troels B.
  december 7, 2014 at 22:23

  Jeg bruger primært min telefon til at tjekke E-mails og skrive noter (foruden sms’er og opkald). Den kan stort set heller ikke mere end det! Haha.

 • Reply
  Sisse
  december 8, 2014 at 04:57

  Kameraet bruger jeg hele tiden, mails til arbejde, surfer blogs, Instagram, pinterest, billede redigering – bruger den til ALT! 🙂

 • Reply
  claus
  december 8, 2014 at 08:20

  en telefon skal have en go antenne så dækning er god, derudover bruges deen til FB, instagram, betaling, shopping, spil, vejrudsigter og selvfølgelig masser af google opslag

 • Reply
  Lene Rasmussen
  december 8, 2014 at 20:59

  Til at tage fotos af især børnebørn og børn men også til bloglæsning, facebok, netindkøb, alt det, der er meget nemmere

Leave a Reply