HUKIT højstol

Vi elsker HUKIT, særligt os med børn. Hvad enten du er født i 60’erne, 70’erne, 80’erne, 90’erne eller 00’erne… har du på et eller andet tidspunkt stiftet bekendtskab med den karakteristiske stol designet af Kaj Høffer i 1967. Stolen har lige siden dens fødsel, været at finde i mange børneinstitutioner, lægeværelser, hospitaler m.v.
I dag er den nærmest blevet kult, og den bliver revet væk på loppemarkeder til høje priser. Stolen har nemlig været forhandlet til institutioner og ikke til private, så den er i høj kurs!

HUKIT højstol

Måske kender du allerede historien om, hvordan HUKIT fik sit særpræg – hullet i ryggen, hvis ikke så kommer den her: Stort set alle børn gik dengang med overalls, hvor spænderne i ryggen ikke alene ridsede stolryggene, men også generede børnene når de sad på en alm. stol. Kay Høffer imødekom denne problemstilling ved at lave et hul i stoleryggen – ENKELT OG GENIALT!

HUKIT højstol

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag er det LEIKA, som ejer HUKIT og de håndbygger stadig stolene af bæredygtigt dansk bøgetræ.
I 2012 lancerede LEIKA HUKIT som højstol, barnets første rigtige stol.
Tanken bag HUKIT som højstol, var at få børnene op i voksenhøjde, så de kunne sidde til bords på lige fod med de voksne. Dette giver børnene mere selvtillid, da de har samme udgangspunkt som forældrene, både når det angår at tale sammen, men også at administrere kniv og gaffel. Der er fokus på bevægelsesfrihed, at børnene sidder godt, derfor kan fodstøtten også flyttes i takt med, at barnet vokser.

HUKIT højstol

VIND HUKIT højstol

Du kan vinde den nye HUKIT højstol i valgfri farve. Alt du skal gøre er

1. Fortæl os hvor du husker stolen fra! (i kommentarfeltet herunder)
2. “Like” meget gerne HUKIT på Facebook :-)

Vi trækker lod torsdag den 26. september 2013 kl. 20.00

Konkurrencen er slut – Jill Alstrup blev den heldige vinder (vinderen blev fundet via Ransdom.org) Tak til alle som deltog!

 

HUKIT højstol
Artikel
HUKIT højstol
Beskrivelse
Vi elsker HUKIT, særligt os med børn. Hvad enten du er født i 60'erne, 70'erne, 80'erne, 90'erne eller 00'erne... har du på
Forfatter
Boligcious

204 Comment

 1. Jeg husker den røde stol fra en februardag for længe siden i min barndoms børnehave. Min far sad sammenkrøllet på stolen ved siden af mig og de andre børn. Vi fejrede min lillesøsters ankomst til verdenen, med flødeboller – det gør mig glad at tænke på!

  • Jeg kan ikke huske lige præcis den stol nogen steder fra, men den minder mig om to lignende stole som min søster havde til sine børn. Nu har jeg fået min egen datter, og så ville det være lækket med sådan en flot og lækker designet stol :)

   • Jeg mindes denne stol med rødt ryglæn fra min børnehave!

 2. Jeg husker helt tydeligt HUKIT stolene fra venteværelset hos lægen Leif, som jeg kom hos hele min barndom. Når jeg ser HUKITs lave stole i dag fyldes jeg straks med erindringen om, at den var umulig at vippe på, mens jeg sad der med en lille, nervøs knude i maven over, at det snart var min tur. Den høje stol derimod, føler jeg en stærk, designnæssig tiltrækning imod! :)

 3. Jeg husker stolen fra min lillesøsters børnehave, hvor jeg af og til sad og tegnede sammen med hende, inden vi tog hjem.

 4. jeg husker den fra da jeg gik i børnehave i Sverige, vi sad alle sammen rundt om det store bord og malede, husker vi skule male julemænd da det var gaver vi skulle lave til vores forældre i julegave :-) og den der havde lavet den flotteste julemand – blev det taget en kopi og hængt op på tavlen så alle kunne se den :-)

  og jeg må indrømme at jeg i dag selv kunne tænke mig dem derhjemme, da jeg har tvillinger der kunne have lige så stor glæde af dem som jeg havde da jeg var barn :-) syntes også det kunne være sjovt at fortælle mine egne børn om at jeg sad på nøjagtig samme stol som dem :-)

 5. Jeg kan huske stolen fra dengang i børnehaven hvor jeg i mine fine lilla smækbukser i fløjl, sad på den i time efter time mens jeg tegnede…..:-)

 6. Jeg husker den helt tilbage fra børnehaven, hvor alle sad på de små røde stole omkring to store borde. Det er lutter gode minder :-)

 7. Jeg må med skam erkende, at jeg ikke husker den fra min barndom – måske sad vi bare på gulvet.. :-) Men det gør det ikke til en mindre flot og lækker stol, som jeg rigtig godt kunne tænke mig at give mine egne børn fede minder om.

 8. Husker desværre ikke stolen, men jeg kan lide hvad jeg ser og synes det er et godt koncept og gode tanke der ligger bag designet :)

 9. Jeg husker Hukit stolen fra min børnehave hvor den var i rød. Dog var det ikke en højstol udgave men en lav :-)
  Kh Stine BB

 10. Jeg husker stolen fra min børnehave, hvor vi havde dem på stuen. Der var de røde :)

 11. Er ret sikker på at vi havde dem i røde og lyst træ (birk/bøg?) i børnehaven. Og en af mine barndomsveninde havde en på sit værelse, måske fordi moren var pædagog?
  Jeg synes den er intet mindre end fantastisk og vil rigtig gerne have en til hver af ungerne, men som du selv nævner, så er de altid blevet solgt til ublu priser på loppemarkeder og dba, så synes det er skønt, at der er blevet åbnet op for salg til private…
  Rigtig god weekend!

 12. Det er den fineste stol. Mener dog, at vi i min børnehave havde Alvar Aalto-stole, men det gør ikke denne stol mindre fin. Jeg vil gerne have den i den blå udgave.

  God weekend!

 13. Jeg kan desværre ikke huske stolen fra min barndom, måske havde vi andre stole i min børnehave.
  Rigtig god weekend til dig! :)

 14. Jeg husker den ikke – Jeg blev passet hos min farmor og farfar, mens mine forældre var på arbejde og i skolen havde de dem ikke. Så jeg har aldrig selv gået i daginstitution, hverken dagpleje, vuggestue, børnehave eller SFO. Utroligt at det kunne lade sig gøre :)
  Men flot er den og den vil passe godt til vores stue – Jeg har tre børn, så den skal nok blive brugt.
  PS: Jeg er altså ikke så gammel… Kun 33 :)

 15. Husker stolen fra børnehaven, hvor den også blev brugt, når vi legede piratskib eller bus!

 16. Jeg kan huske den fra børnehaven, hvor der altid var kamp om den røde :-) Jeg har ikke selv børn endnu, men har en lille håndfuld nevøer og niecer, som fint ville kunne bruge den når de er på besøg.

 17. Jeg husker Hukit stolen fra min børnehave, vi byggede lange toge af dem. :)
  De er så flotte og den vil klæde vores spisebord!

 18. Min dagplejemor havde 2 små røde stående på legeværelset. Jeg så hende stadig efter min 20 års fødselsdag ig da stod de stadig på værelset. Nu står der 4 gamle blå på min datters værelse. De står urestaureret og passer perfekt til et lille teaktræs bord fra dansk designede Haslev. De er en kæmpe succes herhjemme og tilfører værelset noget historie. Jeg kørte hele vejen fra Kbh til Lolland for at hente dem for de er Så flotte.
  Ønsker brændende en høj sort til min største pige.

 19. Husker den fra min børnehave tid <3 og nu i en mere moderne udgave er den bare endnu mere skøn

 20. Jeg må indrømme, at jeg ingen minder har om den – til gengæld så synes jeg den er top fed, og helt klart fortjener et kæmpe comeback! Og den må gerne starte sit revival til de danske hjem, hjemme hos mig! :-)

 21. Det må have været i børnehaveklassen, at jeg kan huske den fra. Der er noget, som dæmrer nu ;)

 22. Husker ikke om den var i de forskellige institutioner jeg gik i som barn, men genkender den, og den er jo så fantastisk smuk, så den vil jeg elske at få til min søn.

 23. Jeg kan desværre ikke huske stolen fra min barndom, måske vi bare sad på puder i børnehaven?! Til gengæld lærte jeg stolen at kende, da jeg begyndte at gå op i børneting, da jeg fik min datter for 3 år siden og den står højt på min ønskeliste, da vi i dag har en trip trap stol som ridser gulvet når man trækker den ind og ud under bordet og som hele familien konstant slår tæerne på, når vi går forbi den. Og så vil en Hukit stol bare se smuk ud i vores stue:-)

 24. Desværre husker jeg den ikke…:( Måske skyldes det at jeg er fra 1954? Men det ændrer ikke på at det er en skøn stol, – som jeg meget gerne ville vinde! :)

 25. Vi havde dem i rød i min børnehave, i begyndelsen af 80’erne. Retro på den total fede måde. Vil dø for sådan en med rød sæde og ryg til min datter:-)

 26. Jeg husker tydeligt stolene fra min børnehave. Der var de i lyst træ med røde eller grønne sæder/ryglæn.
  Ret slidte i lakken, men noget så gode at sidde på. Dengang jeg skamklippede mit pandehår sad jeg på en grøn. Men jeg kunne bedst lide de røde.

 27. Jeg må indrømme at da jeg først så billedet, troede jeg stolen var nyt design, men kan ved nærmere eftertanke huske noget i småbitte børneudgaver i institutionsagtige røde og grønne farver fra min lillebrors børnehave. Want:)

 28. Jeg husker stolen fra min tid som børnehavebarn. Især den dag hvor der kom en fotograf
  som skulle tage billeder af os fælles og jeg skulle stå på
  den lille røde stol på bagerste række.
  Desværre var der ventetid på at få alle børnene på
  plads og jeg kom til at tisse i bukserne. Men det
  kunne heldigvis ikke ses på bagerste række

 29. Husker den tydelig fra da jeg gik i børnehave …..vækker minder om perleplader, tegninger, togleg med stolene og ren barndom:)))

 30. Jeg mener svagt at kunne huske den fra min børnehave i slutfirserne, men er ikke helt sikker :)

 31. MInder mig om tiden i børnehaven med fællesbagning af småkager med syltetøj i midten :-)

 32. Lækker give away!!

  Jeg husker tydeligt stolen fra biblioteket, hvor jeg også elskede at komme som barn.

  Kærligt,
  Berit

 33. Børnehaven, self. Elsker dem, også selvom de ikke er så retro mere. Vinder jeg, må jeg ud og investere i en til, da jeg er sikker på mine piger begge vil have en:)

 34. Jeg husker især stolen fra 80’erne, hvor jeg startede i børnehaveklasse og der stod stolen. I dag ser jeg stolen hver dag , da jeg arbejder i en børnehave, som stadig bruger stolen.,

 35. Børnehaven. I rød. Det var så hyggeligt rundt om de store borde.

 36. Jeg husker stolen fra min mors arbejde, taadaa i en børnehave, det har jeg siddet mangen en gang og puslet med perleplader. Jeg ville elske at vinde denne smukke stol til min datter og Antracit er absolut min farvorit, så den ønsker jeg mig. :-)

 37. Jeg husker ikke hvor jeg har set den. Men jeg vil gerne se den herhjemme.

 38. Jeg husker den fra børnehaven, der havde blå Hukit omkring bordene. I dukkekrogen stod tilgengæld en rød, som havde særlig status – Det bedste var, når man, som den eneste, fik lov at tage den røde stol ind og spise frokost på den :D
  Jeg har købt to grønne og en orange af en institution, der skulle have nye. De er simpelthen fabelagtig kvalitet og mine piger bruger dem flittigt. Vi ville elske at føje en højstol til samlingen <3

 39. Jeg husker den fra min tid som barnepige i et skolelærerhjem i mine unge dage. Den ar ikke så almindelig i en lille flække, hvor jeg voksede op.
  Den vil jeg rigtig gerne vinde.

  God weekend fra
  Birthe R. Nygaard

 40. Jeg husker de røde stole fra børnehaven men er ikke sikker på om det var Hukit stole :) Til gengæld har de dem i min søns børnehave nu. De er vist gamle og blevet malet hvide. Stadig rigtig fine og bare så hyggelige at se på!

 41. Den minder om de gode gamle 80’er dage i børnehaven, og så er den i så fint et design at den nemt kan begå sig ved spisebordet uden at ødelægge den gode stil :-)

 42. Godt skandinavisk design der holder dengang som nu. De eneste rigtige børnestole, som jeg husker fra børnehaveklassen – og stadig findes den dag i dag i mine døtres børnehave.

 43. Jeg har ingen barndomserindringer om stolen, da den først blevet mig bekendt her i blog land i de seneste år. Men jeg er vild med den, fordi den er indbegrebet af godt design og håndværk. Og det sætter jeg pris på. Jeg er opvokset i en snedker familie, så derfor kan jeg se de smukke håndværksmæssige finesser.
  Smukke stol kom til mig og min søn.

 44. Jeg husker Hukit stolen fra min børnehave i start 80’erne. Der var både røde og grønne. Gad vide hvad der er blevet af alle de fine stole… Børnehaven lukkede for 10 år siden.

  Jeg ville elske at vinde en stol til min datter:-)

 45. Jeg husker den fra legestuen som vi gik i med dagplejen (jeg gik i dagpleje indtil skolestart – det gjorde man der hvor jeg kom fra). Og der var stolene røde – om de var sådan originalt eller om de var malet husker jeg ej, Dog ville jeg være suuuuper glad for at få sådan en til Bastian. Krydser XXX

  Kh Maria Seidelin (mariaseidelin@hotmail.dk)

 46. Jeg kan slet ikke mindes den fra min barndom!!! Synes bare det er en super fed retrostol til ungerne :-)

 47. Den klassiske røde Hukit er at finde på min arbejdsplads, da jeg arbejder i en vuggestue. Den er super retro, og er bundsolid- fantastisk møbel. Den nye Hukit højstol står øverst på ønskesedlen, den vil passe perfekt til vores ældste datter, og til de eksisterende stole. Håber SÅ meget at blive den heldige vinder:-)

 48. Åhh hvor jeg bare eeeelsker denne stol . Hukit stolen er for mig bare indbegrebet af lækkert lækkert design til børn. Stolen der kan holde til alt . Jeg husker den fra min SFO tid. Tror ikke vi sad på dem ( vi var vist for store) men husker de farvede stole der stod på den lange gang. Blev brugt til våde sko ( hæhæ)! Ja spild af gode stole ;) Hvis jeg er den heldige vinder skal min søn på snart 4 år have trip trap stolen skifter ud og HUkIT stolen får ærespladsen for bordenden

 49. Husker den (svagt) fra legestuen jeg gik i da jeg var barn. Vil vildt vildt gerne vinde en :)

 50. Har helt sikkert siddet på en Hukit på et eller andet tidspunkt i løbet af min barndom, men erindrer det desværre ikke!!..Jeg har nok været mere optaget af leg og af drengene der hev mig i rottehalerne, he he!!
  Det er dog uden tvivl et virkelig smukt stykke design som meget gerne må flytte ind her hos os!! Gerne i sort..;)

 51. Jeg erindrer den slet ikke. Men super smuk er den og sådan en sort sag kan vi sagtens bruge her i huset ;-)

 52. Jeg husker meget tydelig stolen med det røde ryglæn fra min børnehave. Det var i de glade 70’er dage før iPads og Google, hvor verden så helt anderledes ud. Vi havde træsko på – godt slidte på snuden og overalls, hvor buksebenet var opsmøget et par gange.

 53. Jeg husker tydeligt denne stol med hul i rykken! Specielt fra min tid i børnehaven. Stolen blev flittigt brugt når vi lavede huler, til at sidde på, til at stå på når vi ikke kunne nå, til at tumle med og ikke mindst hoppe fra. Da jeg blev mor, var en lille rød retro Hukit en af de første ting vi købte til børneværelset. Vores dreng på snart 5 år er klar til at skifte “baby stolen” ud med den nye lækre og seje Hukit højstol.

 54. Jeg må tilslutte mig de andre, jeg husker stolen med det røde ryglæn da min børnehave for mange år tilbage!!!! Vi lavede papmache i stor stil og syede puder af gulvklude, wow sikke en skøn tid:-)

 55. vi havde hukit i den børnehave jeg arbejdede i:)

 56. Elsker den stol. Jeg husker den tilbage fra min børnehave og mindes nu pludselig hele stemningen omkring de små borde og stole, duften af leverpostejsmadder og spegepølse. De røde plastkander med vand der blev sendt rundt og yndlingspædagogen der hed Gutte. Ak ja. Den stol må gerne danne barndomsminder for mine søde børn ❤

 57. Husker dem fra min børnehave for maaange år siden, de var røde dengang.

 58. Jeg er opvokset i så lille en by at der først kom børnehave i byen da jeg var 8-9 år gammel, derfor ingen hukit stole i min barndom, men jeg kan godt huske dem fra diverse børnetv og den holder helt sikkert stadig også for den kommende generation :-)

 59. Jeg husker stolen fra børnehaven, og ville elske hvis min lille søn også skulle have sådan en smuk stol!

 60. Husker stolen fra børnehaven, og har endda været så heldig, at få fingre i 2 stks i en genbrugsbutik !

 61. Skøn, skøn stol :-)
  Mit bedste minde med den lave udgave er fra børnehaven. Vi var 3 piger der legede teselskab ved et lille bord og Hukit stolene omkring bordet var fyldt med dukker og bamser der var med ved tebordet. Og denne dag var vi så utroligt heldige at vi af pædagogerne fik en skål cornflakes til at snacke af til vores søde leg. Det var ren lykke :-)

 62. Jeg husker stolene fra min børnehave – Smilehullet. Stolene var røde, og jeg husker især, hvordan jeg om morgenen sad og tegnede eller legede med perler, når jeg var blevet afleveret meget tidligt.

 63. Jeg husker stolen fra min børnehavetid :)

 64. Husker den fra min barndom:-) en klassiker

  Troede kun man kunne få dem lave. Love it.

  Vh Nanna

 65. Jeg husker den desværre heller ikke, men vil meget gerne, at min søn en dag kan huske den fra sit barndomshjem:)

 66. Husker ikke stolen fra min barndom, om det er dårlig hukommelse eller fordi jeg ikke har været i nærheden af sådan en stol, ved jeg ikke ;) men smuk er den! Synes det er en hyggelig og sjov fortælling om hullet i stolen – virkelig genialt tænkt :D

 67. Jeg husker den som mange andre fra min lille halvdagsbørnehave, de var røde og enkelte grønne. Men dem sad drengene for det meste på :-)

 68. Det er en fantastisk smuk stol….

  Men eftersom jeg gik hjemme ved min mor, indtil jeg startede i skole – Så stødte jeg faktisk ikke ind i Hukit-stolen før jeg blev voksen.
  Det var faktisk på et tidspunkt på mit arbejde (dengang jeg var lærer) hvor vi havde fået det nye Leika-katalog ind af døren, som jeg bladrede i i en frokostpause…
  Jeg var bare forelsket i den stol, men min dreng var blevet for stor til sådan en, så jeg fik den ikke købt til ham (selv om jeg nok skulle have fundet frem til en lusket metode til at få fingrene i en hvis det var)…

  Nu har jeg fået Wegners børnemøbler til min lille datter på to, så jeg har stadig ikke fået Hukitstolen ind af døren – Men når nu lillebror kommer til verden i november, så kan han jo få Trip Trap-stolen, og så kunne lillesøster bruge den lækre Hukit-stol ved spisebordet.

  Jeg ville elske hvis jeg var den heldige vinder!

  • og den skal være i sort, hvis jeg er heldig

 69. Jeg har et kært minde om Hukit stolen. Min søster og jeg hos den lokale fotograf – de årlige julebilleder. En rød hukit stol, en rød plastik telefon, mig i brune smækbukser der stor krammer min søster med gryde frisure. Yndige billeder blev det til, hi hi. Jeg bliver så glad i låget hver gang jeg ser på de billeder.

 70. Jeg husker stolen fra forskellige, lidt ældre, steder jeg har arbejdet som pædagog, så selvom jeg er ung, har stolen overlevet gennem tider.

  Den høje Hukit stol er virkelig skøn.

 71. Rød stue i børneren i Herning! Og grøn stue havde dem også – tror faktisk, det var i farver, der passede til stuenavnet…
  Den er simpelthen så(!) fin!

 72. Jeg sad på dem i børnehaven, og vil glæde mig til at lade min datter sidde på dem også.
  Dejlig stol

 73. Jeg husker stolen fra min børnehave – postkasserød og dejlig skøn…

 74. Jeg er lidt i tvivl, for synes, at jeg husker den fra flere forskellige steder. Men helt sikkert fra børnehaven, hvor den i dukkekrogen stod i den fine røde farve.

 75. Må indrømme jeg ikke husker stolen…
  Nu skal jeg være farmor og ville være skønt, at give mit barnebarn noget ekstra godt, at sikke på når der aflægges besøg hos mig…

 76. Jeg synes ikke jeg har set den før, men den er smuk og jeg vil gerne inde den!

 77. Jeg tror ikke selv jeg kan huske den – men de har den i Filipsens vuggestue. Der er hun meget glad for den og den emmer jo af god kvalitet.

 78. Jeg husker HUKIT stolen fra madpakketiden i børnehaven… Jeg havde en fast plads ved bordenden ved siden af yndlings-Line. Her delte vi vores madpakker hver dag :-)

 79. Jeg har ikke selv gået i institution, så jeg husker dem ikke derfra. Derimod er jeg pædagog og har arbejdet i flere institutioner, hvor der alle steder har været de klassiske stole og borde osv. Herhjemme har vi selv to af de små røde stole til vores søn. Nu er han blevet for stor til at sidde på dem, men de bliver stadig brugt, når vi lige skal sidde ned og tage sko på eller nå noget på en høj hylde osv. Det kunne være skønt at vinde en ny høj stol, som vores søn kunne bruge, det ville være dejligt at holde fast i et godt og tidløst design. Krydser finger… Vh Sanne

 80. Jeg husker tydeligt stolene fra børnehavelivet .. Mindes de er ret gode at sidde på! Jeg vil elske at forkæle min datter med en da vi er ret vilde med stole herhjemme (ja, det lyder underligt, men ikke sandt) og sådan en klassiker burde være i samlingen!

  Ha´ det dejligt!

  /Nina

 81. jeg husker at siddet på en med rød ryg utallige gange i min barndom :)

 82. Jeg har faktisk aldri sett stolen “live” – ihvertfall ikke i Norge hvor jeg kommer fra. JEg har dog set den her i blogland, og den ser bare så lækker ud…

 83. Husker den ikke, men synes den er megafin :)

  Fortsat god weekend

 84. Husker den fra barns ben af og den vil helt sikkert pryde mit hjem

 85. Jeg husker den helt klart mest fra min børnehave – det er super fedt at de stadigvæk er in :)

 86. Jeg husker den som mit første møbel, jeg havde ejerfornemmelse af. Ingen skulle sidde i min stol, især ikke min søster. Desværre ved jeg ikke hvad der sket med den, men formoder den gik i arv i familien.

 87. Husker den tydeligt fra min tid i børnehaven i midtfirserne. Den var rød og ret slidt af alle de fedtede børnehænder, den havde været igennem.

 88. Jeg husker HUKIT stolen fra min barndom, specielt fr børnhaven. Jeg så den så igen på et loppemarked, hvor jeg ville have købt dem til min søn, men de var desværre væk før jeg nåede hen til boden.

 89. Ihh, kan ikke huske specielt, hvor jeg kan huske den fra, men den vækker minder:) Den er så skøn, og håber den kan flytte hjem til os engang.

  Vh Trine
  smil-i-hverdagen.dk

 90. Jeg husker den fra børnehaven hvor overdelen var rød :)

 91. Hvis jeg skal være helt ærlig, så husker jeg den ikke :-S Synes dog den er super fin og vil elske at have den stående ved vores spisebord.

  Yderligere trækkes vinderen på min fødselsdag, så det må da være mig der skal vinde :-)

 92. Jeg er helt pjattet med denne stol. Den er super fin, men jeg husker den desværre ikke fra min barndom – det må næsten være en fejl!

 93. Super-lækker stol. Kan ikke mindes nogen sinde at set stolen før, – jeg er nok for gammel.
  Er ikke på FB så kan ikke “like”

 94. Jeg husker de små røde fra min egen børnehave :-)

 95. Jeg husker stolen fra min børnehavetid… De var røde.
  Jeg har efterfølgende, for nogle år siden, været så DUM at skille mig af med hele 2 stk. som jeg fik foræret. Det fortryder jeg helt vildt den dag idag :(
  Designet er så fint og enkelt, og passer efter min mening ind de fleste steder.

 96. Jeg kan ikke mindes at have set den i min barndom, men den er virkelig fin, den vil være perfekt til min store pige og vores hyggelig lille hjem fyldt med genbrugsfund :)

 97. Husker en rød udgave. Måske fra børnehaven, eller vuggestuen
  Vi har et par stykker stående i den SFO hvor jeg arbejder
  Vil meget gerne vinde en hjem til mine egne børn ….

 98. Husker denne stol fra mit barndomshjem, kan huske det smukke design og glade farver.
  Er helt sikker på det nok skal blive et hit hjemme hos mine tvillinge piger :)

 99. Børnehaven, uden tvivl…. Sikke minder. Både tøj, møbler, musik… Hahaha, fantastisk at blive mindet om :)

 100. Børnehuset – jeg vil blive lykkelig for at have den stående i mit eget hjem!!

 101. Husker så tydeligt den skønne stol fra børnehaven. Tillige var jeg så heldig at jeg havde en barndomsveninde, hvor der i hendes hjem var hele 2 af slagsen… Åhhh, hvor minderne vælter frem. Køkkenhygge hos mor Ida på disse skønne stole, madder med peanutbutter, æblebåde med nøddedrys, te med honning, spil eller historielæsning. – Jeg kan næsten både føle og smage. – Barndomsstunder jeg gemmer og mindes med smil og glæde. Min datter vil elske den skønne stol, og historierne fra jeg var bruger heraf. :-)

 102. Vi havde meget moderne møbler på den skole jeg gik på. Men da der blev lavet et nyt afsnit til fritteren, blev der givet møbler til det af forældre og hvem der ellers gerne ville byde ind. Der kan jeg huske at vi havde disse stole i rød. Det bringer minder frem. Det kunne være sjovt at have sådan én stående :)

 103. Jeg husker den også fra børnehaven :D skønne minder om lille hund der er en der har taget it kødben -leg samt hyggeligt spisning af madpakker . Skønt jeg tit endte i skammekrogen ( ja det gjorde man dengang ) så kunne jeg misunde de andre at de sad der oh hyggede sig :D

  Mvh Eva

  eva_vejlstrup@hotmail.com

 104. Jeg så den først som voksen. V havde noget, der lignede på min barndoms lilleskole, men ikke Hukitstolen.
  Men, dermed ikke sagt, at den ikke gerne må bo hos os. Vores dejlige 4årige krudtugle vil da elske den.

  Kh

 105. Jeg husker min 4 års fødselsdag i børnehaven, hvor pædagogen fik mig til at stille mig op på den røde stol, mens de andre sang for mig. Det var helt fantastisk at være midtpunkt på den måde, og jeg kan stadig tydeligt huske fornemmelsen af stolen i ryggen. Jeg gik også altid med overalls, og satte pris på hullet i ryglænet.

  Ønsker mig en hvid til min datter

 106. Jeg kan sjovt nok huske at have set et billed af min mor, som barn, hvor hun lige præcist sidder i sådan stol med smækbukser på:)
  jeg syntes det er helt fantastisk at denne stol bliver re-lanceret, og jeg ville blive super glad hvis jeg vandt denne stol til mine egne børn.

 107. Jeg husker stolen fra den børnehave jeg gik i, da jeg var lille Jeg husker, at de var røde, husker desuden tydeligt, hvordan vi som børn satte dem op på række og legede tog. Nu kunne jeg godt tænke mig en til min datter Johanne

 108. Jeg husker dem bedst fra den børnehave jeg arbejdede i for en del år siden :)

 109. Rigtig lækker stol, husker den dog ikke fra min barndom, da jeg ikke gik i børnehave men kun legestue og de nogle gamle slidte lave træ stole, i rød og bøg tror jeg.

 110. Jeg husker den røde stol fra børnehave :)

 111. Uh det er da bare indbegrebet af barndom og de danske Børnehaver
  har siddet min barnenumse af på de stole!!

  og gør det endnu som pædagog:O)

  vil såååå gerne vinde en så nostaldisk stol’

  xxx for at jeg er den heldige!!

  Laila Jensen
  regnbuens@hotmail.com

 112. Jeg gik i legestue (langt langt ude på landet) og der havde vi også de fantastiske Hukitstole. Denne nye model er super smuk, og min datter vil uden tvivl elske den.

 113. Jeg husker stolen fra venteværelser :D

  charlottehansen83@hotmail.com

 114. Jeg har en herhjemme i lav udgave i rød, som vi fandt på gaden, da en børnehave havde smidt dem ud.
  Jeg vil da så gerne vinde den grå til min søn.

 115. Min bedstemor havde sådan et sæt. Hun har altid haft huset fuld af egne børn og plejebørn. Det var der tegnegrejet stod og var en skøn hyggekrog for os børn. Jeg vil smadder gerne have sådan en i mit hjem… Jeg tegner nemlig stadig.. Nu er det bare som arkitekt ;-)
  Krydser en masse fingre
  Hav en dejlig dag
  Hilsen Frk. Hansen

 116. jeg kan desværre ikke huske den men håber det er mig der bli´r den heldige der får nogle minder med den:)
  marianne.lykke@gmail.com

 117. Husker den fra min børnehave, hvor de var orangerøde. Bringer gode minder frem om leg med min bedste veninde i børnehaven – en søde pige, som stadig er min veninde :o) Sidder lige og regner tilbage og finder ud af, at vi i år har kendt hinanden i 30 år. Det ville da være en fantastisk jubilæumsgave :-)) Ville være både sjovt og skønt at se mine egne børn have glæde af den fine stol i vores hjem.
  Krydser fingre… :O)

 118. Mener bestemt den var i vores lægehus’ venteværelse. Hvis jeg var så heldig at vinde den i dag, vil jeg supplere med en til, så begge mine børn ku’ få glæde af den. Den er bare så fin!!!

 119. Jeg har aldrig gået i børnehave, så jeg kender ikke stolen fra min barndom. Men jeg elsker dens udtryk, og jeg synes, den emmer af ‘hyggelighed’.

  De har et væld af de gamle, lave HUKIT-stole i min søns vuggestue, og jeg sætter mig altid på en af dem, når jeg kan se mit snit til det. Og måske giver jeg ham snart overalls på, så jeg kan konstatere ved selvsyn, hvor genialt hullet i ryggen egentlig er :-)

 120. Har aldrig gået i institution – kun skole – så kender egentlig ikke stolen særligt godt, men synes den er fed: dejlig enkel og i god farver også :)

 121. Husker den ikke fra min barndom. Gik ikke så meget op i den slags dengang :) Men synes den er super fin og den vil være et hit til mine drenge.

 122. Jeg husker stolen fra min egen børnehave tid, den er med på det årlige børnehavebillede, hvor vi sidder på række og svinger med benene. I selv samme instituition går min datter i dag 28 år efter, og i dag har de malet nogle af de gamle hukit stole mint grønne, om det mon er de samme som fra dengang ville ikke undre mig :-)

  Vi har udover det selv gjort os et loppefund og har en stående ved siden af min 1,5 årige datters seng, som vi sidder på når hun skal puttes, og hun bruger den til at komme ud af sengen med, i stedet for en trappestige :-)

 123. Jeg gik i legestue (hjemmegående mor) som barn, men der havde vi dem nemlig. Og da legestuen lukkede fik min mor en med hjem, så sådan en har jeg siddet meget på!
  Og det er jo perfekt timing, for vi mangler AKUT en højstol. Vores datter på fem mente bestemt hun var klar til at aflevere hendes TripTrap til lillebror på 7 mdr. Men efter at have siddet på vores egne spisestole i nogle uger måtte hun grædende erkende hun sad dårligt og hendes ben altid sov, fordi hun måtte sidde på knæene. Så vi skal da vinde denne stol, ja tak! :-D

 124. Husker den helt sikkert fra venteværelset hos lægen og den var rød

 125. Husker den fra min legestue fra 70’erne. Med rød ryg og sæde og spotter dem hurtig på loppemarked.
  Den er så smuk i højskole udgaven!

 126. Jeg kender desværre ikke stolen. I min barndom var Triptrap det eneste der duede. Men den ser da helt fantastisk ud. Vil med glæde have den i vores hjem.

 127. Jeg er 70’er barm og måtte kun have kjole på om tirsdagen – alle andre dage var det på med smækbukser og træsko… Så en stor tak til Kaj Høffer, for at jeg trods alt kunne sidde på stolen i børnehaven, uden at få sår på ryggen – når nu min mor synes at kjoler var fjollede og upraktiske,

 128. Jeg husker den fra en koloni, hvor jeg var med en børnehave jeg arbejdede tilbage i 2000.
  Jeg var vild med den der og er det stadig!

 129. Jeg husker stolen fra min barndom, når jeg kom med min mor på arbejde i børnehaven – jeg elskede det:)

 130. 4 år ….Ecco sko i str 27 … glat hvidt ned over øjne og ører og selvfølgelig… SELVFØLGELIG brune smækbukser i fløjl. – Dette var det mest street look der kunne mønstres i børnehaven i starten af 80’erne.
  Og når man var nede med stilen og rap på fødderne (i de fodformede) så fik man næsten altid tilkæmpet sig én af stolene med ‘hul i’ når der var frokost eller frugt. – Og det var altså ikke uvæsentligt, da jo passede så fint med at det ALT for store spænde bag på selebiukserne jo kunne være i hullet i stoleryggen istedet for at blive jordet ind i en lille barneryg…
  Så kunne man altid overlade yndlingstolene til tøserne, når der skulle tegnes eller laves perler og istedet løbe ud og spille fodbold på legepladsen. Hvor pokker blev 1982 af ????

 131. Jeg husker stolen fra mit eget hjem. Da mine drenge der nu er 5 og 7 år blev født købte jeg to små hukit stole, der har stået rundt om vores sofabord, -og der er ikke gået en dag siden hvor de ikke har siddet på dem. De er efterhånden lidt for små til dem nu, så den højde model til et skrivebord vil være helt perfekt. Krydser fingre :-)

 132. Årh, bliver helt nostalgisk! Kan huske dem fra børnehaven, og har længe ønsket mig en til min søn :)
  Venlige hilsner, Line

 133. Jeg husker hukit stolene fra min gamle gamle børnehave – hvor der var en rød/træfarvet samt en blå/træfarvet version – jeg foretrak som pige selvfølgelig den røde.

 134. jeg har købt tot hukit stole for 8 år siden, dengang mente min mand at de var lidt dyre, men vi har brugt dem lige siden,
  nu til børnene og regner også med at beholde dem senere som skamler. Super kvalitet og skønt design. jeg ville elske en sort
  hukit stol til min yngre, jeg krysser i hvert fald fingre.
  mvh Maria Cristina

 135. Jeg fandt pludselig ud af at jeg tydeligt huskede stolene fra børnehaven, da jeg så dem i et blad. Det er næsten 30 år siden, men alligevel kunne jeg bare tydeligt huske hvordan vi sad på de små røde stole med hullet i ryggen, og spiste vores madpakker, tegnede på store stykker papir, lavede halskæder, armbånd og lign.
  Jeg har en lille HUKiT familie derhjemme bestående af tre stole, som jeg har støvet op diverse steder…men der mangler en stor til samlingen, der kan erstatte vores kedelige trip trap stol :)

 136. Jeg husker også stolene fra min børnehavetid i 80’erne. De er fine og holdbare, og jeg ville elske hvis mine unger fik en Hukit!

 137. Hukit on my mind!! Åbenbart!!! For da jeg pludselig tilfældigvis støder på en hukit stol i et blad – 28/29 år siden børnehaven – husker jeg pludselig; at den stol kender jeg!! Masser gode minder lige fra madpakke-spisningen, tegning og andet kreativt siddende på netop de små lave røde stole med hullet i ryggen. Har været så heldig efterfølgende at skaffe mig tre hukit stole på diverse loppemarkeder. Elsker dem alle tre. Men de mangler jo deres storebror eller søster. Ingen familie bør mangle nogen…

 138. Jeg husker ikke Hukit fra min egen barndom, men derimod fra relanceringen sidste år (hvor jeg forelskede mig i den). På det tidspunkt syntes jeg dog ikke vores søn var gammel nok til stolen. Men det er han nu.

 139. Jeg husker den fra min aller bedste veninde – de var 3 børn og havde en hver (ligesom i EN HVER) og vi havde ingen.
  Elskede at sidde på dem når jeg var hos dem

 140. Jeg kan ikke lige huske, hvor jeg præcis kender den fra. Men noget siger mig at det er fra børnehaven.
  Den er så super fiin :D

 141. Jeg tænker straks børnehave :) Og de er der stadig den dag i dag :)

 142. Husker også stolene fra børnehave tiden og har aldti syntes godt om dem…

 143. Jeg husker den fra legerummet på hospitalet, da et af mine børn var indlagt.

 144. Jeg husker den både fra legestuen og fra lægehuset, hvor de, så vidt jeg husker, var i olieret træ og med mørkerødt sæde og ryg. Og i den kortbenede model naturligvis. De er så fine og ville stå flot til mit gamle arvede Wegner bord herhjemme, med min datter på stolen for enden :-)

 145. Fra min venindes hjem:-)

 146. Jeg husker stolen fra en reportage i Boligmagasinet. Den er super fin!

 147. Jamen vi havde dem i børnehaven. Overalt faktisk. De fine røde stole rundt om runde borde der hvor vi spiste madpakker, i garderoben så vi kunne sidde ned og tage tøjet af og i legekrogene brugt til biler eller til far, mor og børn ;-) At man nu kan få den i høj er da helt fantastisk – krydser så meget fingre for at jeg vinder en til mine drenge :-)

 148. Den er indbegrebet af min skolegang på Trekronergade Freinetskole :-)

 149. Den røde version i min børnehave og nu fuldstændig samme stol i min datters børnehave. Nogen ting ændrer sig bare ikke, heldigvis!

 150. Fra børnehaven! En legendarisk klassiker, som vækker mange minder! Jeg er nu selv blevet pædagog og ser stadig stolen i mange institutioner rundt omkring. Stadig lige så holdbar og nu igen er designet enormt moderne. Den ville jeg gerne eje til min søn, der snart er gammel nok til selv at sidde i højstol:-) Mvh Lise

 151. Husker stolen fra div. boligblogs. Den er smuk- og jeg krydser fingre for at vinde :)

 152. Jeg husker den fra start 90’erne i min børnehave, hvor de havde de små børnevenlige stole fra Hukin i allemulige skønne farver. Højstolen er næsten et musthave!

 153. Ha ha :-) Fantastisk konkurrence – havde faktisk ikke tænkt over før nu, hvor jeg husker stolen fra…. Men konkurrencen fik mig til at tænke :-D og straks kom minderne om ture til lægen som barn og det skønne ved godt design – de samme stole står der endnu, når jeg tager til lægen med mine børn :-D

 154. Synes bare stolen er så fin og kan lige se min søn sidde ved spisebordet på den

 155. Husker, som mange andre, den lille røde fra min børnehavetid for snart temmelig mange år siden ;) nu har jeg selv 3 børn (og nr. 4 på vej) så den høje ville helt sikkert blive et hit herhjemme ved os, og brugt i mange år fremover :)
  super fed stol <3

 156. Husker den fra en børnehave jeg arbejdede i hvor den levede sammen med et skønt sammensurium af andre børnestole:):)

 157. Jeg husker stolen fra min børnehave, men der var de røde. Men hold op hvor er den bare lækker i de nye farver….!

 158. Åh, den er så fin :) Jeg synes, jeg kan mindes dem fra børnehaven – enten i blå eller grøn, tror måske jeg har set et billede for nylig, hvor man kunne se stolene.

 159. Jeg husker faktisk ikke denne skønne stol – var vidst knap så materialistisk dengang. Men det skal mine børn, så håber at være den heldige – tak for chancen:)

 160. Fra børnetandplejen. Ryglæn og søde var flaske grønne :D

 161. Husker stolen fra mit barndomshjem, hvor det var min brors yndlings og min evige misundelse!!!

 162. Husker denne stol, fra da jeg engang var med min veninde i børnehaven for at hente hendes sødeste lillebror,
  han sad sammen med alle de andre søde børn og tegnede imens de sad på de fine stole. Vi blev selvfølgelig lidt så han kunne tegne færdigt, og så vi fik lov at sidde på de smarte stole imens. Det er ikke mere end 5 år siden – men det var en hyggelig oplevelse at komme i børnehaven igen!
  Ville elske at forære sådan en stol til en dejlig kvinde med en ikke så gammel søn, nemlig lille alexander.

  Cirkeline_nielsen@hotmail.com

 163. Fra min gamle børnehave, de er så fine. Da min søn så kommer i sin nye børnehave står de fine gamle stole derovre. Så ren nostalgi

 164. Iih husker den i rød med naturfarvede ben i børnehaven! Og i voksenlivetvhar jeg siddet utallige timer og hygget med børnene over deres madpakker!:-)

 165. Diverse venteværelser og offentlige institutioner.
  En lidt skrammet udgave i rød og træfarvet står stærkest i min hukommelse ;-)
  Den er møglækker i høj og ville være perfekt hjemme hos os!

 166. Jeg kan stadig huske min tid hos min dagplejemor, hvilken dejlig hygge der var rundt om bordet når man blev afleveret om morgenen og man satte sig på de små stole. Særligt om vinteren hvor vi kiggede ud i mørket havde man følelsen af den varme der var i rummet, lysene på bordet og følelsen af at dagen begyndte. Derfor forbinder jeg Hukit stolene med ren barndom.

 167. Jeg husker min børnehave var fyldt med røde Hukit stole. Og nu sidder mine drenge på dem i deres børnehave. Der er bare ikke noget godt alternativ til Hukit stolen, og den vil passe perfekt i vores køkken.

 168. Jeg husker HUKIT som en del af min barndom – uden at kunne pege på konkrete steder eller situationer. Den er bare en del af min erindring. Så nu, hvor jeg selv har fået børn, skal HUKIT stolen selvfølgelig også blive en del af deres barndom og erindring.

 169. Børnehaven. Røde stole. Julie duftede rart af kage. Hendes lange brune fletning nåede ned til hullet i ryggen. Jeg ville helst sidde ved siden af Bo. Vi var kun kærester, når de store ikke var der.

 170. Jeg husker den fra børnehaven, den minder mig i det hele taget om min barndom, skøn barndom, skøn stol – den vil passe godt hjemme hos os :-)
  Fedt med design, som man bliver ved med at elske <3

 171. Åhh tror også at det er fra børnehave jeg husker dem. Var godt nok en skovbørnehave – men hver tirsdag var vi i et lokale og der var disse i røde :)

 172. Jeg husker dem fra min tid i børnehaven dog meget svagt da det er mange år siden nu. Men når jeg husker tilbage nu hvor jeg ser stolen, så kommer der mange gode minder frem med alle de skønne ting vi lavet ved bordet imens vi sad på de små røde stole. Især edderkopper spindelvæv og kastanjedyr

 173. Åh den stol husker jeg fra min mormor og morfars hjem, de havde to stående, til når børnebørnene kom hjem. Begge stole var røde, og derfor blev de også julestole i december måned, hvor min mormor satte nisser på dem – Puha, pludselig savner jeg dem SÅ meget ;( Nå, men hvis jeg skulle være heldig, vil jeg rigtig gerne vinde en i sort. Min store datter sidder pt på sin Tripp Trapp stol, men da der er en lillesøster på vej, skal vi have en ny stol til hende, og der kunne det da være oplagt med denne her :) Håber at jeg er heldig <3

 174. Jeg husker stolen fra min børnehave, hvor vi havde dem i grøn farve. Havde faktisk næsten glemt stolen indtil min egen datter startede i børnehave hvor de stadig har de fine stole, her dog i rød farve. Jeg har oven i købet været så heldig at få 2 stole foræret fra min datters børnehave. De var såmænd sat ud på legepladsen da personalet synes de var i for dårlig stand. Jeg har så slebet dem ned og givet dem ny maling på sædet (grøn naturligvs) og de er bare så fine igen (:

 175. Jeg husker den fra min børnehave tid, her var de røde og godt slidte :)

 176. Vi havde ikke Hukit-stole i min børnehave. Så jeg har ingen barndomsminder om den. Til gengæld ser den god og solid ud. De havde dem i min store søns vuggestue, så jeg ved fra erfaring, at de er solide og kan tåle at blive brugt, de står fast og de kan slibes og males igen. Solidt håbdværk!

 177. Jeg husker den helt klart fra børnehaven, tror de var gule/røde og træfarvet :-)
  Men mener husker jeg dem desværre ikke :-) Men flotte er de :-)

 178. Jeg er også først blevet bevidst om stolen som voksen, hvor jeg har set den poppe op hos kvalitetsbevidste forældre med hang til funktionelt, lækkert møbeldesign til børn.

 179. Hukitstolen er lig med barndom – den er på alle billederne fra børnehaven – tror nok de var i forskellige farver alt efter hvilken stue man gik på. Helt klart et ikon som jeg gerne vil finde plads til herhjemme.

 180. jeg må indrømme at jeg aldrig har set stolen før in real life.
  Men den ser så utrolig lækker og pæn ud.

  Ville meget gerne have den til min søn <3

 181. Det er jo ren nostalgi. Jeg har også siddet på den røde udgave i børnehaven og tegnet og malet, klippet og klistret. Den har været brugt til jorden-er-giftig og stået i mange forhindringsbaner…
  Jo tak den må gerne stå hos mig :-)

 182. De minder mig om alle de gange vi har været på børneafdelingen med vores datter.. Så tit på et tidspunkt, at vores datter nærmest havde ejerfornemmelser over den og blev rigtig ked, hvis et andet barn sad på den. Tror hun følte sig meget tryg, som hun sad der på den solide, gode og fine stol. Det ville derfor være dejligt at vinde, så hun kan have en lignende hjemme hos os selv :-)

 183. Åhh så smukke stole! Jeg husker mest en slidt rød model, har set stolen flere steder. Både i mine søskenes børnehave – husker ikke selv stolen fra min tid! Men har også oplevet dem i mit arbejde. Ville ELSKE en hjemme til pigerne! Selvfølgelig liker jeg fb siden! Elsker dine ideer og tips!

 184. Jeg husker stolen fra min barndom. sådan nærmere bestemt min børnehave “Mariehønen” og så husker jeg også den stod i min dagplejers hjem. Jeg tror nu nok at de minder fra min DP, mest kommer af at jeg kom i deres hjem mange år efter jeg var stoppet. Hun var nemlig en dejlig dagplejer :) I min erindring var stolene røde, men nøj den sorte er flot. Meget elegant barnestol.

 185. Jeg husker faktisk stolen fra venteværelset ved min barndomslæge… De lignede ihvertfald meget denne smukke stol ;-)

 186. Jeg husker tydeligt den røde Hukit -stol fra en go’, tryg og bekymringsfri børnehavetid :)!

 187. Jeg stiftede bekendskab med Hukit-stolen ca samme tid som jeg opdagede blog verdenen og jeg har elsket den lige siden. Vi har nogle af de små samt et bord herhjemme, og heldigvis er Filippa lige så vild med dem som mig. Vi mangler en fin høj stol, så jeg krydser fingere for jeg bliver den heldige.

 188. Jeg huskerne stolene fra da jeg startede i skole. Vi vendte dem altid om legede “hest” på dem :-)

 189. ååh den er fantastisk!
  Jeg husker den fra min børnehave i Roskilde på blommevej :) I rustrød tror jeg.
  Unikt og tidsløst design.

 190. Børnehaven, så fin og grøn for oven. Og en rigtig stol… :)

 191. Jeg husker stolen fra min “gamle” kusines børneværelse. Jeg ved ikke hvor stolen er i dag, men da hun er sat til at skulle føde i december, kunne det være helt fantastisk at overraske hende med en lille stol magen til den hun selv havde :-)

 192. Jeg husker den fra børnehaven i rød og blå!
  de er da bare Så fede!! – men helst ikke i hverken blå eller rød ;-)

 193. Jeg har igennem de sidste 2 år arbejdet med børn i børnehave. I stort set alle institutioner har vi haft denne meget brugbare stol. Det siger altså lidt om kvalitet og design. Og at den har fået en renæssance kan kun glæde et gammelt pægagogmøde hjerte :)

 194. Jeg husker den fra min barndom, da jeg selv gik i børnehave… Det er de stole, jeg selv har siddet på som barn og spist et hav af madpakker, tegnet, leget med ler og meget andet på… :-) Derfor synes jeg, at det kunne være sjovt at få denne skønne stol i vores hjem til mine egne børn og se generationen vokse op og bygge videre på minderne… :-)

 195. Husker stolen fra henholdsvis børnehaven og … Lægehuset, mest lægehuset.
  Er fra 1989 og i perioden 1992-1994 var jeg øre-næse-hals barn. Altid syg og mere eller mindre kronisk forkølet.
  I lægehuset stod en stol, eller to, de var røde på ryglænet og stod ved et lille bord hvorpå det lå noget gammelt retrolegetøj .

  Hadet at komme i lægehuset og hadet også stolen. Det var først da min børnehave fik nye møbler, som var denne stol, at jeg kunne lægge de dårlige minder med stolen væk.

  Idag elsker jeg stolen og den står nu i det lægehus, hvor min søn har børnelæge :-) Men han er heldigvis ikke ligesom sin mor og har et langt stærkere immunforsvar, så mon ikke han ville elske stolen – hvis vi skulle være så heldige at vinde.

  Endnu engang tak for en underskøn blog !!

 196. Jeg er for gammel til selv at have oplevet denne stol! Men jeg er 110% sikker på at mine børnebørn vil elske den! Kan sagtens se den sorte stå og hygge hjemme hos mig!!

 197. Kan vist lige nå det på falderebet… Jeg husker stolen fra min børnehave. Det var i start 80’erne. I min søns vuggestue er der også fire eksemplarer tilbage.

 198. Vi havde dem i rød i min børnehave, så den er associeret med tonsvis af gode minder for mig:)

 199. Jeg har siddet min numse i stykker på den i både vuggestue og børnehave. Faktisk troede jeg at det hed en børnehavestol, helt frem til for 2 år siden, hvor en veninde arvede en til hendes datter :)

 200. Jeg husker dem fra en genbrugsbutik hvor der stod 10-15 stykker som en institution havde kasseret. De vidste nok ikke de var penge værd, det gjorde jeg desværre heller ikke så jeg købte ikke nogen og to dage efter var alle væk:-)

Leave a Comment

Email (will not be published)