GAVEGUDEN INTERIØR Opbevaring (Storage) Produkt og design (Interior design) Uncategorized

Make it Yours!

Indlægget er bragt i samarbejde med Anne Linde. Begejstringen for Annes produkter kommer fra mig, og det gør de første to billeder også. 

Anne Linde er designer, og står bag et af mine yndlingsdesign SHOWCASE, som du kan se i min stue herunder

Make it Yours!

Showcase er en smuk reol i bukket og sprøjtemalet stål, som både synligører og usynligører dine magasiner, bøger, ringbind m.m. Muligheden for at gemme og flashe dine ting er super godt tænkt, og det gør designet enkelt og let i udtrykket samtidig med, at det genererer masser af opbevaring og funktionalitet. Jeg kan ikke undvære mine reoler, og det fede er, at de er lige så anvendelige på badeværelset, som i køkkenet, i soveværelset, på børneværelset osv.

Make it Yours!

Udover at være en rigtig dygtig designer er Anne også min kollega, ven og roomie i det kontorfællesskab jeg sidder i. Jeg er derfor så heldig, at jeg kan følge med i alt det, hun sidder og arbejder på, og det er ret spændende.

I sensommeren kom to nye produkter på markedet fra Annes hånd. Den røde tråd er bevaret: Enkelt design, som kan bruges til mange ting, alle steder i huset.

Make it Yours! Make it Yours!

SHEET i prefereret stål er mere end bare en opslagstavlen. Anvend den med magnetiske spejle (kan snart købes hos Anne Linde), kroge med magneter, elastik bånd og hvad du selv kan finde på… Med andre ord Make it Yours!

SHEET kan købes i to farver. Den måler 45 x 60 x 10 cm og koster 549 kr. her

Make it Yours! Make it Yours!

Den anden produktnyhed er LEDGE – En hylde du kan bruge hvor som helst, og sammen med SHEET er den bare genial, i entréen og på badeværelset. Hylden måler 45 x 50 x 12 cm og koster 499 kr. her

En af Annes mest populære designs er LEDG:ABLE en allround væghængthylde med opbevaring. Her er plads til læsestoffet i det skjulte rum, samt afsætningsplads på hylden. Hylden er i stål og kan derfor ved hjælp af magneter fungere som opslagstavle. Brug den i entréen, på badeværelset, i køkkent (faktisk er den geniale at stille kogebogen opad, når du følger med i en opskrift), som sidebord i stuen osv. LEDGE:ABLE er også genial som natbord. Med andre ord: Make it YOURS

Ledge:able hylde 25 x 33 x 23 cm. 599 kr. fås i flere farver her

Make it Yours!

SHOWCASE #0 er endnu et design i samme tråd og igen med mange muligeder. SHOWCASE #0 kan bruges som natbord, hylde eller som bogopbevaring. Du kan placere flere sammen og på den måde skabe en væghængt skænk. Med andre ord: Make it Yours!

Make it Yours! Make it Yours! Make it Yours!

Anne videreudvikler konstant sine design, og så du kan få det optimale ud af dine Anne Linde møbler. Hun har bl.a. designet en bøjlestang HANG:ABLE, så både SHOWCASE og SHOWCASE#0 kan anvendes i garderoben. 199 kr. her

Make it Yours!

Make it Yours!

Du kan også let og med fordel købe en HOOP til din SHOWCASE #0 – HOOP er gør det muligt at hænge viskestykker, håndklæder, tørklæder, frakker m.m. og på nul komma fem har du et helt nyt møbel med flere muligheder. Med andre ord: Make it Yours!Make it Yours!

SHOWCASE #0 måler  25 x 33 x 28,7 cm. pris 1200 kr. pr. stk. her – HOOP 249 kr. her

Hvis du vil se flere møbler så kig forbi annelinde.dk

Indlægget er bragt i samarbejde med Anne Linde. Begejstringen for Annes produkter kommer fra mig, og det gør de første to billeder også. 

Make it Yours!
Artikel
Make it Yours!
Beskrivelse
Indlægget er bragt i samarbejde med Anne Linde. Begejstringen for Annes produkter kommer fra mig, og det gør de første to billeder også.  Anne Linde er designer
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply