BLANDEDE BOLCHER UDENDØRS Uncategorized

Bryllupsarrangør på Boligcious

Bryllupsarrangør på Boligcious

Jeg har allieret mig med en af Danmarks bedste bryllupsarrangører, Sofie Brink fra Brink Bryllup. Over sommeren vil hun give os et smugkig på nogle af sommerens smukke bryllupper. Tanken bag min invitation er, at du kan få inspiration til dit eget bryllup, eller måske dit stundentergilde, rund fødselsdag, barnedåb eller andre begivenheder som kræver planlægning og masser af pynt.

Hvis du er kommende brud, så følg også Sofies Facebookside elller Pinterest, hvor der er masser af inspiration at hente.

Scenen er din Sofie:

Velkommen til Sofie Brink

Bryllupsarrangør på BoligciousKære alle læsere af Boligcious,

Det er en fornøjelse at have fået en gæsteblogger-tjans her over sommeren, hvor jeg de løbende måneder vil rapportere fra diverse bryllupper.

Det kan godt være I ikke selv står og skal giftes, men jeg håber at mine blogindlæg alligevel kan inspirere, enten til sommerfesten, til borddækningen eller andre kreative udfoldelser…

Lad mig kort præsentere mig selv inden vi går rigtigt i gang. Jeg hedder Sofie Brink og står bag firmaet Brink Bryllup hvor jeg er bryllupsarrangør. Jeg elsker det kreative aspekt ved mit job og glæder mig til at kunne dele nogen af idéerne med jer.

Vi blogges ved,

Sofie Brink

 

Bryllupsarrangør på Boligcious Bryllupsarrangør på Boligcious

 

Bryllupsarrangør på Boligcious
Artikel
Bryllupsarrangør på Boligcious
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply