DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Brilliant – Dagens Poster

Regn, der trommer på ruden, grå himmel, kølig luft og en slud-prognose fra radioavisen er ikke ligefrem topmotiverende for en onsdag morgen. Nogle gange har man bare brug for et slagord, som kan hive ens motivation op – og det kan et ord som BRILLIANT!

Jeg kan faktisk godt lide den her plakat, ofte synes jeg, at citat/statement plakater er lidt for let købte og ikke særlig kunstneriske, men denne synes jeg er ret cool, og så er jeg vild med at den er vendt på højkant! Det er By Krohn, der står bag Dagens Poster

Jeg ønsker dig en BRILLIANT dag! – kan du lide plakaten, så kan du købe den hos Justspotted.dk

Brilliant - Dagens Poster

Brilliant – Dagens Poster
Artikel
Brilliant – Dagens Poster
Beskrivelse
Regn, der trommer på ruden, grå himmel, kølig luft og en slud-prognose fra radioavisen er ikke ligefrem topmotiverende for en onsdag morgen. Nogle gange har man bare brug
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply