3. del af pudetest og soveværelsesinspiration

Så har jeg både soveværelsesinspiration og 3. del af pudetesten som jeg er i gang med for JYSK og for dig som mangler inspiration til ny hovedpude.

3. del af pudetest og soveværelsesinspirationNr. 2 pude jeg netop har testet, er Dunlopillo SERENITY. Puden er en latex pude og minder lidt i form og tyngde om puden fra sidste uge (Wellpur). Jeg er jo ikke så begejstret for de her tunge hårde puder, som former sig efter hovedet. Jeg er til de bløde og vamsede puder. Med Dunlopille SERENITY får man dog begge dele. Jeg var ret overrasket over puden føltes mere blød, og den puffede lidt om ansigtet på mig, præcis som jeg kan lide det. Jeg er faktisk ret begejstret for denne pude og indtil videre er det min favorit.
Du kan læse den anden anmeldelser her – og du kan læse om hele test-eventen her

Stemningsfulde soveværelser

Når jeg nu har testet alle fire puder, og jeg skal vælge den som skal flytte sammen med mig, så ville jeg gerne afprøve den i et af disse soveværelser.
Jeg ved godt hvilket jeg helst ville overtage… hvilket et ville du?

3. del af pudetest og soveværelsesinspiration

3. del af pudetest og soveværelsesinspiration

3. del af pudetest og soveværelsesinspiration

3. del af pudetest og soveværelsesinspiration

Source: emmas.blogg.se - mendetc.com - busybeingfabulous.com

# 2 pillow I have just tested, is Dunlopillo SERENITY. The cushion is a latex cushion and reminiscent in shape and weight with the cushion from last week (Wellpur). I’m not so excited about these heavy hard cushions that molds around the head. I love the soft and fluffy pillows. But with Dunlopille SERENITY you actually get both. I was quite surprised with this cushion because it felt more soft and fluffy, just as I like it. I’m quite excited about this cushion and so far it is my favorite.
You can read the other reviews here – and you can read about the test event here

Atmospheric bedrooms
When I have tested all four cushion’s, and I have to choose the one to move in with me, then I would love to try the cushion in theese bedrooms.
I know which I would like to be my bedroom … which one would you?

3. del af pudetest og soveværelsesinspiration
Artikel
3. del af pudetest og soveværelsesinspiration
Beskrivelse
Så har jeg både soveværelsesinspiration og 3. del af pudetesten som jeg er i gang med for JYSK og for dig som mangler inspiration til ny hovedpude. Nr
Forfatter
Boligcious

10 Comment

  1. Jeg vælger det første :-)

    • det er også fedt, jeg vælger nr. 2, det er lige mig:-)

  2. Jeg vælger det første :-)

    • det er også fedt, jeg vælger nr. 2, det er lige mig:-)

  3. Uhh – flere lækre! Kan jeg ikke få nr 4 med bogvæggen fra nr 1, be’ om? :)

  4. Uhh – flere lækre! Kan jeg ikke få nr 4 med bogvæggen fra nr 1, be’ om? :)

  5. Jeg hopper med i sengen på nr. 1. Det første jeg ser er hvidt trægulv, og så er jeg solgt. Og så er der noget med at ha’ alle de ting omkring mig – også i soveværelset. Fedt. Men ved at min bedre halvdel vil vælge noget andet…nok 2’eren.

  6. Jeg hopper med i sengen på nr. 1. Det første jeg ser er hvidt trægulv, og så er jeg solgt. Og så er der noget med at ha’ alle de ting omkring mig – også i soveværelset. Fedt. Men ved at min bedre halvdel vil vælge noget andet…nok 2’eren.

Leave a Comment

Email (will not be published)