Plants

Sådan får du et hjem der oser af botanik

Jeg er ret stor fan af den botaniske tendens som fylder i boligen denne tid. Jeg indrømmer, at jeg ikke selv er så god til at praktisere den sådan for alvor, men jeg ELSKER at få inspiration og se hvordan man kan bo lækkert med masser af planter. Jeg vil meget gerne inspirere videre til dig og derfor gik jeg på jagt, og på ‘Livet Hemma’ fandt jeg altså en masse godt… Håber du bliver lige så inspireret som jeg af disse billeder…

Ønsker du information til produkter, møbler eller løsninger kan du læse mere her og her

Sådan får du et hjem der oser af botanik
Artikel
Sådan får du et hjem der oser af botanik
Beskrivelse
Jeg er ret stor fan af den botaniske tendens som fylder i boligen denne tid. Jeg indrømmer, at jeg ikke selv er så god til at praktisere den så
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply