Boligtekstil (Textiles for the home) Produkt og design (Interior design) Stue (Livingroom)

Trænger du til ny stemning i stuen?

Går du og har lyst til lidt forandring i hjemmet? Måske har du lyst til at lave om og ændre stilen, nye farver, ny stemning. Nogle gange kan det virke helt uoverskueligt og dyrt, men det behøver ikke at være så omfattende.

Du kan evt. starte med at udskifte nogle af dine billeder/plakater (man kan få masser af billige fede plakater på fx. allposter.com.Udskift også dine sofapuder, vælg andre farver eller en anden stil. Der findes et hav af puder med mange forskellige udtryk. Jeg fandt disse forleden og synes de er fantastiske med print af klassiske designermøbler.

Trænger du til ny stemning i stuen?

Puderne kan købes her

billede lånt af Ideastosteal.com
Trænger du til ny stemning i stuen?
Artikel
Trænger du til ny stemning i stuen?
Beskrivelse
Går du og har lyst til lidt forandring i hjemmet? Måske har du lyst til at lave om og ændre stilen, nye farver, ny stemning. Nogle gange kan
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply