RUM OG INDRETNING

It’s all in the small details

Sponsoreret af JYSK

 

For nogle dage siden tog jeg jer med ind i to penthouse-hotellejligheder indrettet udelukkende med JYSK varer– et projekt lavet i samarbejde med det 4-stjernede hotel, Hotel Ferdinand i Aarhus. I indlægget fik du et indblik af den overordnede indretning og min oplevelse af at bo i en lejlighed indrettet af JYSK. Det var en utrolig positiv og meget inspirerende oplevelse. Du kan læse indlægget her (link til indlæg indsættes her).

I dette indlæg vil jeg tage dig lidt mere ned i detaljerne og vise de der fine små elementer, som gjorde lejlighederne så fine og fuldendte.

Når man skal indrette et hjem, er det klart, at det basale skal være på plads. Der skal købes et spisebord, spisebordsstole, en sofa, sofabord, seng osv. Men der skal jo også en masse andet til. Noget der tilfører hjemmet personlighed og vigtigst for os i norden noget der tilfører HYGGE.

Stilleben af smukke glasvaser og lysestage fra JYSK

Det er med disse små pyntegenstande du kan pege udtrykket i en retning, der afspejler hvem du eller I er. Er du mand og bor alene, kan du begrænse dig lidt, mænd er ikke så store tilhængere af nips, men man kan altså godt gøre det maskulint, hvis man vælger maskuline farver og former. For kvinder er det lidt lettere, eller faktisk måske sværere, fordi vi kan have svært ved at begrænse os. Vaser med blomster og nips i feminine farver er med til at understrege at her bor en kvinde. Bor man som par, mand og kvinde, så kan man drosle lidt ned på de feminine farver og i stedet for blomster, kan man bruge grene og planter.

 

Lejlighed 1.

…var indrettet til et par, vil jeg tro. Her var indretningen i mine øjne det perfekte kompromis mellem maskulin og feminin.

Flot køkken med træbeklædte vægge og sorte køkken elementer

De sorte hylder er perfekte til nips og opbevaring. Den stringente form understreger lidt maskulinitet og med lidt pynt på hylderne bliver udtrykket ikke for macho, men et godt kompromis i stedet.

Et kig ind i et køkken alrum. Der er stillet skarp på et fint stilleben på spisebordet. En lille gruppe med en vase, et lys og en dekorationskugle i glas. I baggrunden ses en flot træbeklædt væg

En perfekt balance mellem det maskuline og feminine. Grene i en vase uden romantiske blomster, lysestage og dekorationskugle i neutrale farver som skaber hygge.

Et kig ind i en lejlighed, vi ser en sort væg med opslagstavle og et lille glimt af spisestuen

Jeg var rigtig begejstret for den sorte skillevæg, der var placeret ved indgangen til lejligheden. Den sorte farve afgrænser rummet og skaber et rum med plads til et entrémøbel. Den sorte væg bliver brugt som opslagstavle, hvilket er en super måde at få et personligt udtryk ind i boligen på.

Fræk velkomst på en elegant måde!

Sofabord i fin farve og form sammen med den skønne puf i velour.

 

Sovevaerelse med grå vægge. Soveværelset er i åbent rum sammen med den øvrige lejlighed, så man har sat et gardin op som kan trække fra når man vil have privatliv

Her er en detalje som jeg blev super inspireret af. Det lette mørke hørgardin gør det muligt at lukke af, når der skal soves. En dekorativ løsning som samtidig er funktionel og super hyggelig, den vil jeg kopiere hjemme hos mig.

Badeværelse, råt med grønne vægge

Badeværelset er holdt helt clean og råt med en lækker farve på væggen og det runde spejl bløder det stramme look lidt op.

  

Lejlighed 2

Her var JYSK gået all in og skabt et feminint univers. Masser af blomster, fine vaser, lyserøde vægge og lyse møbler og tekstiler.

En samling vaser fotograferet oppefra

Et fint miks af pasteller, glas og messing. Det lille stilleben her tog sig fint ud fra alle vinkler…. Og ja fotografen ( a.k.a. Yours truly) måtte fange alle de fine vinkler, så sorry for fotospam 🙂

De lyse træmøbler og hvide flader fra JYSK var også et super match til de delikate farver.

Smukt enekelt billede af en vase med to grønne grene fotograferet op af en støvet rosa væg. Delikat og smukt

Jeg var ret vild med de klare vaser med spinkle buketter op ad den smukke rosa væg.

I køkkenet et alt inden for rækkevidde. En levende væg som skifter udtryk alt efter hvad man hænger op. Her hænger fine træredskaber kombineret med enkle messingdetaljer.

Entré med spejl og fin bænk.

Igen vil jeg bare understrege, hvor fint det hele hænger sammen i farvetonerne. Det lyse træ, de hvide flader, grønne planter og pastelfarvede detaljer spille max sammen!

I soveafdelingen er der skabt en reol af bogkasser, der ”kravler” op af væggen. Her er plads til bøger, telefon, lamper og nips – En super kreativ og spændende detalje.


Du kan godt …

… bo i disse rammer hvis du kunne tænke dig at prøve, hvordan det er at bo i en lejlighed indrettet af JYSK, kun med produkter fra JYSK. Jeg kan varmt anbefale dig at booke et par overnatninger i hotellejlighederne her på Hotel Ferdinand.

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply