RUM OG INDRETNING Stue (Livingroom)

Lys og smuk stue

Vi besøgte Lone og Morten i deres smukke lejlighed på Østerbro. Vi lavede en lækker boligreportage hos parret, og den kan du se i Boligcious Lookbook “The Spring Issue”. 

Lys og smuk stue

Jeg er ret vild med Lone og Mortens spiseafdeling, som er placeret i den ene ende af lejlighedens store stue. Udtrykket er lyst, nordisk og harmonisk med små cool twists, som giver rummet kant. F.eks. inviterede Morten hans gode ven og tatovør David Engelmann til at skrive et cool statement på Mortens plakat Grey Bird (en plakat Morten selv har designet). Et statement med masser af humor og selvironi: “If this is design…? i want my money back”. Det synes jeg er indbegrebet af humor.  Hvis du kunne tænke dig Grey Bird og måske endda skrive dit eget statement, kan du købe den i Mortens plakat shop Love A Fox

Lys og smuk stue

En anden detalje, som giver rummet personlighed og kant, er parrets valg af kunst. Som f.eks. Bill Murray plakaten af kunstneren ReplaceFaces. Lone var virkelig ikke vild med plakaten, men hun gik med til købet, hvis hun måtte vælge rammen. Valget faldt på en gammel guldramme, og det satte virkelig prikken over i’et for dem begge… -og også for mig, for det er virkelig et cool valg synes jeg.

Lys og smuk stue

Olielamperne er fra Paustian, designet af Wolfard – de kan købes her – Bill Murray kan købes hos Society6.com

Morten er fascineret af tatoveringer, han har selv et par stykker. Kvinden på billedet herunder er endnu et valg, som giver personlighed i stuen og skaber lidt provokation. Dette print er illustreret af Keith P. Rein (P’et står for Penis…. sorry, men det er da sjovt). Printet hedder “Self Portrait as a Lady no. 2” og er du vild med den, kan du købe den her.

Lys og smuk stue

 

En fin spurv i en utrolig lækker ramme designet af The Good Wood. Vasen er en gammel Lyngby vase som Lone har arvet.

Lys og smuk stue

Klik her hvis du vil se hele boligen.

Foto: Maria Fynsk Norup - Styling Malene Marie Møller
-
Lys og smuk stue
Artikel
Lys og smuk stue
Beskrivelse
Vi besøgte Lone og Morten i deres smukke lejlighed på Østerbro. Vi lavede en lækker boligreportage hos parret, og den kan du se i Boligcious Lookbook "The Spring
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply