HJEMME HOS NOGEN (VISITING HOMES) Mand til Mand Stue (Livingroom)

Makeover: Upgraded stue for 2000 kr.

Makeover: Upgraded stue for 2000 kr.

Den sidste uges tid har jeg været i gang med en makeover af vores lille københavner stue, vi ville meget gerne give den et pift af mere personlighed og mere drenge/herrestil. I det sidste indlæg ”En rå københavner stue” fandt jeg nogle ting, der afspejlede den stil, vi gerne ville forsøge at skabe, og ting vi synes der manglede i vores stue – alt andet end sofa og spisebord. Vores inspiration kom faktisk fra Nis Klamers stue, fra en boligreportage vi havde noteret os fra Boligcious Lookbook nr. 4 – den kan du se her

En erfaring jeg gerne vil give videre er, at når man bor flere sammen, er det ikke helt nemt at blive enige om, hvilke ting og sager man hver især ønsker til sit hjem. Det er derfor en rigtig god ide at sætte sig sammen og få aftalt, hvilken stil man gerne vil prøve at skabe. Man behøver overhovedet ikke blive enige om hver enkel ting , for det kan faktisk være rigtig fedt at kombinere forskellige stile. Det skal dog være et bevidst valg, ellers bliver det hurtigt en stue, der stritter i alle mulige forskellige retninger uden af have et centralt gennemgående tema.

Nu til det mere sjove…

Vi besluttede at bruge 2000kr. på at gøre stuen lidt mere indbydende, nedenfor kan I se stuen før vi gik i gang, som I kan se, var der masser af muligheder.

Makeover: Upgraded stue for 2000 kr.Makeover: Upgraded stue for 2000 kr.

DEN NYE STUE…

Vindueskarmen:Makeover: Upgraded stue for 2000 kr.

Efter at have været i Mexico er jeg blevet helt vild med
deres farverige stil, når ja og så deres fantastiske Tequila.
Jeg synes flaskerne er utrolig fede, så jeg har samlet dem i et stilleben. Kobberbakken er fra Notre Dame. Derudover fik jeg samlet diverse boligmagasiner med stroppen fra et gammelt læderbælte.
Kameraetui fundet på det lokale loppemarked til en 10’er.

 

”Spisestuen”

Stuen bliver forholdsvis mørk her om vinteren – Jeg har derfor valgt en lys krydsfinerplade, der gør rummet større og mere lys. I stedet for den store lampe midt i rummet har jeg valgt at hænge 2 mindre lamper op, de er med til at give en rigtig god opdeling af stuen. Lamperne er fra IKEA og koster 100kr.

Der var desværre ikke plads i budgettet til nogle nye, lidt mindre, spisebordsstole i denne omgang, men drømmen er stolene fra Norr11 herunder til højre.

Som man måske kan se, er hylderne hjemmelavet, træet er terrasseplanker fra Jem og fix og står i en 50’er for 4 m, de rå vinkelbeslag er også købt i Jem og fix og koster omkring 5 kr./stk. og ja hylderne er måske lidt skæve, men lad os sige det er den rå charme.

Makeover: Upgraded stue for 2000 kr.Makeover: Upgraded stue for 2000 kr.

Makeover: Upgraded stue for 2000 kr.

 

”Stuen”

Da stuen ikke er særlig stor, ville jeg gerne have haft en væglampe, så der er mere gulvplads, men jeg synes nu gulvlampen fra IKEA,  har et ret fint industrielt look, og den passer rigtig godt ved siden af sofaen. Ønsket var puderne fra Bynord, men i denne omgang blev det 2 puder fra Ferm Living, i blå og sorte nuancer. Jeg er ret glad for billeder, så det bærer stuen præg af. Billederne på væggen ved siden af sofaen hviler på nogle tynde hylder – en god måde at blande forskellige billeder, som man hurtigt og nemt kan flytte rundt på.

Makeover: Upgraded stue for 2000 kr.

Billedvæg:

Ja nu bliver det lige kort lidt ananas i egen juice,  de 2 ”store” billeder af Dr. Louises bro og Knippelsbro er fra min egen billedeserie af København, som jeg laver gennem OPbyOH!. Alle de andre billeder er fundet i diverse Euroman og repræsenterer noget af det vi holder af; musik, ski, film og et par søde piger kom vist også op – En nem og billig måde at lave en fed billedvæg.

Makeover: Upgraded stue for 2000 kr.

 

Vi er alle tre rigtig glade og tilfredse med resultatet – også selvom vi selvfølgelig stadig har en masse lækre designs på ønskelisten, men det kommer forhåbentlig efterhånden. Håber at denne makeover gav dig lidt inspiration til dit eget hjem, og måske fik du nogle idéer, som du selv kan bygge videre på.

Her er en lille liste over hvad der er i stuen:
Billeder: OPbyOH!
Puder: Ferm Living
Loft Lampe: IKEA
Gulvlampe: IKEA
Hylder: Jem og fix
Kobberbakke: Notre dame
Højtaler: Libretone zipp

Rigtig god søndag til jer alle sammen!

 

Makeover: Upgraded stue for 2000 kr.
Artikel
Makeover: Upgraded stue for 2000 kr.
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply