INTERIØR

-mere end BARE et spejl….

Pryd dine vægge med spejle! Spejle hitter, og det er fantastisk at opleve, hvor mange dygtige designere, som lader kreativiteten tage over, og designer smukke, spændende og sjove spejle.

Spejle er geniale i indretningen, de kan forstørre et rum, give rummet ekstra dimensioner eller fungere som alternativ til det vindue du måske mangler. Spejle behøver ikke kun at hænge funktionelt – se på dem som et kunstværk og benyt dem sådan. Miks dem med din øvrige kunst, – faktisk sker der noget sjovt, når spejle hænger over hovehøjde, fordi det genspejler rummet fra et perspektiv du ikke er vant til at se!

-mere end BARE et spejl....

-mere end BARE et spejl....

REFLECTION

Disse spejle opfylder 100% deres funktion… and then some! Overvej lige mulighederne med spejlene her – der er jo lagt i ovnen til leg og kunstinstallationer på egen matrikel. Miks dem som du ønsker, skab mønstre eller brug dem enkeltvis.

Designerne bag hedder Anders Busk Faarborg og Lars Rolf Jacobsen sammen kalder de sig Novel Cabinet Makers. Se flere variationer af spejlene, pris og mål her

-mere end BARE et spejl....

-mere end BARE et spejl....

DRAMA
Hugau og Larsson står bag en hel kollektion af kunstneriske spejle. Der er masser af drama over de her spejle, og de kan anvendes alle vegne og vil virkelig sætte stemningen i hele rummet. Jeg er vild med dem, de er utrolig smukke, men de er også sjove fordi de giver lidt kalejdoskop-agtige spejlninger.

Kig forbi Andrea Larssons website og se pris og køb.

-mere end BARE et spejl....

-mere end BARE et spejl....

ELEGANT HUMOR

Spejlene her er en nyhed fra EO. “Ice Cream Mirror” og “Balloon” er designet af Tor Servé og Nicole Vitner Servé. Jeg er vild med balancen mellem humor og elegance – de her spejle er skønne, skægge og enkle. En ekstra fin detalje er brugen af træ og læder – Ice Cream mirror er nemlig udstyret med en pind i  ubehandlet eg og ballonspejlene har en lille ‘dut’ i ubehandlet eg og pudderfarvet lædersnor. Kommer meget snart hos Cahetu.com – indtil da kan du læse om dem her

-mere end BARE et spejl….
Artikel
-mere end BARE et spejl….
Beskrivelse
Pryd dine vægge med spejle! Spejle hitter, og det er fantastisk at opleve, hvor mange dygtige designere, som lader kreativiteten tage over, og designer smukke, spændende og sjove
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply