DAGENS POSTER -(TODAY'S POSTER)

Ballerina III – Dagens Poster

Insta-formattet (kvadratisk) er populært også på væggen der hjemme. Særlig cool er det at skabe sin egen instavæg ved at samle 9 print i insta-format. Hæng printene op 3 og 3 så de danner en kvadrat – præcis som når du besøger en instagram profil!

Walnut Street har grebet tendensen og med deres serie ‘Selected by Walnut street’ giver de dig muligheden for at skabe en meget smuk insta-væg. Serien er ren, stilfuld og super smuk – alle print er fotos af forskellige kunstnere. Dagens Poster ‘Ballerina III’ er som titlen antyder en serie af smukke ballerinaer taget af Vanessa Paxton.
Kaiku.dk har serien i deres shop, og jeg synes du skal smutte forbi og kigge på den. Du finder 16 stemningsfulde diskrete fotoprints, som vil klæde enhver væg. Er du ikke til ballerinaer, er der også en serie med flot arkitektur m.m. se serien her

Ballerina III - Dagens Poster

Today’s poster: Ballerina III by Vanessa Paxton. The beautiful photo prints are printed in Insta format, which is very popular right now.

Please check out Kaiku.dk and see more of these beautiful photo prints Selected by Walnut Street, you’ll also find great architecture.

Ballerina III – Dagens Poster
Artikel
Ballerina III – Dagens Poster
Beskrivelse
Insta-formattet (kvadratisk) er populært også på væggen der hjemme. Særlig cool er det at skabe sin egen instavæg ved at samle 9 print i insta-
Forfatter
Boligcious

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply